Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Zvakide
#290257 Mano tikslas-rasti pona idealuji ant baltojo zirgelio(nors zirgo gal nereikia..gaila gyvulio,-jodines cia visokie ..).
Kitas tikslas -AGAIN susirati naujus namus.
Dar vienas tikslas-nenustoti gerti(nes labai jau vercia aplinka,o man tai taip patinka...). :D Geriu geriu...oi kaip gera gerti. Paskui nelabai gera,bet veliau ir vel oi kaip gera gerti.Ypatingai bunant vienumoje. Geriau gerti nebuna.

:lakstau
Dar vienas tikslas-niekada nepritrukti pinigu cigaretem.
Hm..kas cia dar,..butu neblogai susitvarkti su darbo birza popierizmus,kad galeciau valstybes islaikoma Psichiatrinej paguleti-reikia,oi reikia..
kas cia dar,,
Na ,galetu dar kokia pasaulio pabaiga ivykti ir isnaikinti ka nors. Pvz zmones. Ai,mane irgi tada panaikins? Tvarkoj..tegu-tvarka yra tvarka. :king
Parašėnemoku
#290261 Tikiuosi, kad čia ironija, Žvakide, nes planai nelabai, nelabai...
Vartotojo avataras
Parašė Zvakide
#290329 Nemoku,taip,cia ironija,bet zinai kaip sako..ironija -tai paskutine liudesio,nevilties,skausmo,etc. israiskos forma.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#291415 Pasiekti harmoniją santykiuose su vaikais, vyru. Daugiau laiko skirti vyrui. Galų gale pradėti rūpintis savim (visokeriopai). Taupyti pinigus, nes per daug paleidžiu vėjais. Perskaityti knygą, kurią vis atidedu.
Pradžiai pakaks.
Vartotojo avataras
Parašė Eclipse
#291664 Labiau pasitikėti savimi, nuoširdžiai. Pagaliau padėti ne tik kitiems, bet ir sau. Mėgautis gyvenimu, o ne gyventi praeitimi. Paleisti nuoskaudas, rasti tikrą optimizmą.. Nebeapsimetinėti.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#292383 1. Suvalgyti uogienes kurias mamukas įdėjo .
2. Pastatyti sniego senį .
3. Paglostyti kačiuką.
4 Tapti vienaragiu .

Nuostabūs mano planai :sninga
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#292415 Ir kas cia per planas tapti vienaragiu? :bloga :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Ross Sevri
#292896 Gera tema. Per šiuos metus norėčiau susikurti santykius su antra puse, kuri kažkur yra, tikiuosi. :-D Dar labai norėčiau pagaliau išdrįsti nuvažiuot į kokią studiją ir įrašyti savo instrumentalus, kuriuos su mielu noru skirčiau savo artimiesiems. Tikrai nieko gero, bet bent kurta iš širdies. :-)
Parašė acefalija
#293809 mano gyvenimo tikslas yra meilė. labai norėčiau šį tikslą įgyvendinti net ne per 2013 metus, o jau rytoj, nes nu nebegaliu!
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#294825 numesti 12 kg, nes jau kiaulė darausi,
nenustoti kurti ir toliau rašyti eiles į blog'ą
kokiu nors būdu padėti V.
susirasti bent vieną tikrą draugą Alytuje,
gauti sėkmingai invalidumą.

gal ir viskas
Vartotojo avataras
Parašė comes
#294869 Ismokti kazko noreti is gyvenimo aplamai..... Ismokti kurti tikslus, ir nors kiek juos igyvendinti :roll:
Parašėthepointman
Vitalija rašė:Isgyventi 2013 metus :)
Parašė Linassls
#298890 Ismokt taupyt arba uzdirbt tiek ,kad galeciau netaupyt :DD
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#299706 Per Naujuosius pažadėjau sau, kad numesiu priaugtus kilogramus, sužinosiu ko noriu ir kur stoti. Nei vieno kol kas nepavyko, o jau stojimai tuoj baigsis, todėl studijuosiu kur priims.. Buvo vienas dalykas kuris galbūt traukė, bet studijos kitam mieste - ne man, juolab vienai.
Vartotojo avataras
Parašė Triskel
#304693 prisijungiau prie jusu metams baigiantis, tu mano planu nelabai buvo, tai nieko ir neplanuoju.
O jus jau baigiat vykdyti savo planus???