- 2013 03 08, 22:00
kaip pasakyti savo vyrui, kad man nustatė depresiją ir paskyrė AD? grys po poros savaiciu...vakar ivyko nekoks pokalbis - man buvo ziaurus nugaros skausmo priepuolis, jau koks nioliktas per metus (po gimdymo tiek pirmo, tiek po antro siuo metu tas pats kartojasi). iki sio laiko palaike, gulejau sausi nervu skyriuj, del stuburo gydziausi jau 5 metus intensyviai, o blogai jau gal 15 m....
o vakar issake kazka panasau i tai, kad sugadinau jam nuotaika eilini karta su savo ligom...o man buvo leista kruva vaistu, pati issiklykus issiverkus visa diena,,,palinkejam jam labos nakties ir atsiprasiau, kad uzkroviau jam savo problemas...siandien nekaip kalbejom, jis tik su vaikais kalbejo pagrinde.... pasakiau tik kad parveztu kita scheridano buteli, nes nunesiau siandien gyd., kuri skubiai man suteike pagalba del inkstu uzdegimo stipraus, akmenliges, tai pasiuto, kad daugiau nieko neves...as bandziau teisintis, kad neturejau kitos iseities, nes butu gulde i ligonine, o ji viska apziurejo ir echoskopavo, israse vaistus ir paleido pas vaikucius, tai jo zodziai buvo gulkis tu kur nori...\
TAI KAIP PO TOKIO BENDRAVIMO PASAKYT, KAD PRIE VISU MANO LIGU DAR IR AD PASKYRE, NES VAKAR NOREJAU SOKT PER LANGA NUO SKAUSMO???
jo manymu jis sedi uzsieni, sunkiai dirba, kad mums nieko netruktu, o visas problemas LT as turiu issisprest viena...kaip jas sprest, kai vaikai mazi serga vienas po kito, totalus issekimas, miego trukumas ir t.t.
ai, paverkiau ir uzteks...siam vakarui. o kita vel trubut ateisiu paverkt, nes pasirodo niekam negaliu uzkraut tokiu SAVO problemu