- 2013 04 07, 20:28
koks fainas suniukas, ir pati israiskinga
Enigma, tai nykstukinis pinceris? Suniukas ar sunyte?
Moderatorius: mango
- 2013 04 07, 20:37
Toicikas cia(rusu toiterjeras):) nelabai gal nuotraukoj matosi berniukas-NACIS (nutzy) vardu
Dieve, duok man kantrybės, kad nesipriešinčiau tam, ko negaliu pakeisti, drąsos - kad pakeisčiau tą, ką galiu, ir išminties - kad visada sugebėčiau viena nuo kita atskirti. K.Vonegutas
- 2013 04 08, 18:58
Jetau kaip meiliai prisiglaudęs, fainulkos jūs. =)
- 2013 05 27, 19:33
Ką darot, jei užpuola jūsų šunį? Kai buvo vilkšunis dėdės šunį užpuolęs kai vedžiojau, tai aš savo spanieliuką ant rankų ėmiau ir bėgau šalin, spėjo kojytę sužaloti... Dėdė vakar vedžiojo vėl šuo užpuolė, šįkart haskis, tai dėdė spyrė tam haskiui į galvą, atšoko anas. Viena moteris pasakojo, kad gelbėdama savo šunį griuvo ant savo šuns ir kūnu uždengė augintinį. Aš dabar pamačiusi palaidą šunį veju balsu šalin ir trepsiu koja, kol kas veikė, bet jei pradės kąsti nežinau kaip elgtis... Turbūt spirčiau.
- 2013 07 07, 10:12
Vakar mano šuniukas susižalojo, neišsaugojau. Už tvoros buvo vilkšunis, o mes ėjom pro šalį. Tai mano "kovinė" mergina, buldogas gi, nors ir prancūzų, spėjo prikišti nosį prie plyšio ir jai įkando. Nesmarkiai, bet tuo pačiu, atrodo į tvorą, išsimušė dantuką, ji labai energingai puolė
Mes kadaise mylėjom mylėti,
Mums pasaulis mojo ir kvietė...
- 2013 07 07, 18:06
Vargšiukė.
O aš vieną prancūzę pažįstu, kuriai nesenai prasidėjo epilepsijos priepuoliai...
Kas čia toms prancūzėms darosi...
O dantukas jau su visam išmuštas? Reik žiūrėt labai, kad nosies nesužalotų, nes dėdė sakė, kad šuo net mirt gali, jei nosį labai sužaloja.
O aš vieną prancūzę pažįstu, kuriai nesenai prasidėjo epilepsijos priepuoliai...
Kas čia toms prancūzėms darosi...
O dantukas jau su visam išmuštas? Reik žiūrėt labai, kad nosies nesužalotų, nes dėdė sakė, kad šuo net mirt gali, jei nosį labai sužaloja.
- 2013 07 08, 07:25
Ji čia iš po stalo tikisi dėmesio. Prancūzai nestiprios sveikatos, maniškei buvo depresija po rujos, atseit tariamas nėštumas. Na taip sakė veterinaras, nes daugiau nieko nerado. Tai gulėjo savaitę visiškai apatiška, maniau, kad paralyžiuos. O paskui kaip niekur nieko atsikėlė ir viskas baigėsi
O dantukas tai lyg nulaužtas, gali būti, kad tai atsitiko anksčiau, tik nebuvau pastebėjus. Ji tampė pagalį su kitu šuniu, atrodė nesaugiai
Na rūpestėlis šitas šunelis, bet užtai labai mielas
mango rašė:fainuke kokia, prancuziuke
Ji čia iš po stalo tikisi dėmesio. Prancūzai nestiprios sveikatos, maniškei buvo depresija po rujos, atseit tariamas nėštumas. Na taip sakė veterinaras, nes daugiau nieko nerado. Tai gulėjo savaitę visiškai apatiška, maniau, kad paralyžiuos. O paskui kaip niekur nieko atsikėlė ir viskas baigėsi
O dantukas tai lyg nulaužtas, gali būti, kad tai atsitiko anksčiau, tik nebuvau pastebėjus. Ji tampė pagalį su kitu šuniu, atrodė nesaugiai
Na rūpestėlis šitas šunelis, bet užtai labai mielas
Mes kadaise mylėjom mylėti,
- 2013 09 27, 18:31
Maniškiam su akyte blogai... trečiojo voko adenoma... Dabar uždegimas dar, tai reiks laukt kol praeis ir užsiregint operacijai...
- 2013 10 30, 07:31
Pagaliau ir as isigyjau suni!!! :lakstau Puse metu dvejojau ar as sugebesiu ji gerai priziuret , ar man tikrai reikia, gal i uzsieni uzsimanysiu vaziuot ir t.t bet suns visada labai norejau, na ir apsisprendziau pasimt, is pradziu dar nejo apsisprest ar noriu imti is prieglaudos ar auginti nuo mazens, dar ar tiks bute vokieciu aviganis.....norejau butent protingo ir tokios veisles suns, taciau apsvarscius ilgiau supratau, kad jis tikrai bus bute per didelis ir jie labai protingi ,energingi reik skirt ziauriai daug demesio, o kankint nesinorejo gyvuno, tai uzvakar atsiverciau internetine svetaine gyvunugloba.lt seniai ten lankiausi, galvoju gal ivete nauju sunu.... Staiga pamaciau savaji suni!!!!! toks grazuolis toks zvilgsnis, jis iskart mane paverge :angel O jis misrunas ir dar ne betkoks, o vokieciu aviganio pagalvojau juk misrunas ir dar is prieglaudos nebus tas pats kas tikras ir gal bus ramesnis ne toks trykstantis energija , aisku a spati noriu vedziot daug lakstyt zaist su juo pati , bet dar jo ugis van patiko, jis smulkesnis truputi uz avigani ir kailis gan trumpas.) nusprendem su tevais ir sesem, kad tai Laikos ir vokieciu aviganio misrunas, panasus veidas i Haski.