- 2013 05 21, 06:13
Sapnavau, kad išteku, būsimas vyras buvo mano vyras. Labai nervinausi, daug kas nesisekė, pamiršau paimti pinigus kunigui ir tėvams dovanas nupirkti. Paaiškėjo, kad numečiau svorio ir suknelė ant manęs bjauriai kabo, ieškojau batelių, bet visi buvo nudėvėti ir labai purvini. bet didžausią nuoskaudą jaučiau, kai išėjau prie svečių ir į mane niekas nekreipė dėmesio, niekam buvau neįdomi. po to sapnas pasikeitė ir aš buvau prie jūros ant ledyno krašto, buvo labai gražu ir gaivu, tik bijojau, kad mano draugai neįkristų į vandenį nuo skardžio, pati artyn kranto nėjau, bijojau įkristi. abu sapnai buvo kupini savotiškos baimės, nerimo.
Agni rašė:Sapnavau, kad išteku, būsimas vyras buvo mano vyras. Labai nervinausi, daug kas nesisekė, pamiršau paimti pinigus kunigui ir tėvams dovanas nupirkti. Paaiškėjo, kad numečiau svorio ir suknelė ant manęs bjauriai kabo, ieškojau batelių, bet visi buvo nudėvėti ir labai purvini. bet didžausią nuoskaudą jaučiau, kai išėjau prie svečių ir į mane niekas nekreipė dėmesio, niekam buvau neįdomi. po to sapnas pasikeitė ir aš buvau prie jūros ant ledyno krašto, buvo labai gražu ir gaivu, tik bijojau, kad mano draugai neįkristų į vandenį nuo skardžio, pati artyn kranto nėjau, bijojau įkristi. abu sapnai buvo kupini savotiškos baimės, nerimo.
Na gerai pabandysiu ir aš painterpretuoti. Vestuvės - tai naujo gyvenimo pradžia, tiksliau šeimyninio gyvenimo. Kadangi jos buvo nevykusios, tai gali reikšti jog turite kažkokių tai problemų šeimoje ir dėl to kaltinate save ("pamiršau paimti pinigus", "dovanas nupirkti"). Šis savęs kaltinimas atsirado ne be priežasties, o dėl to jog galvojate, kad pasikeitėte ("suknelė ant manęs bjauriai kabo"), gal ne kiek fiziškai bet psichologiškai. Purvas viską, kas buvo gražu ir nauja, sugadina, todėl manau jog sapne jis yra jūsų visų problemų šaltinis, ir reiškia priežastį, kodėl viskas taip pakrypo. Spėju jog tai yra liga, kuria sergate ar sirgote. Bet šio sapno esmė yra baimė. Bijote jog jus gali palikti artimieji, draugai bei vyras ("į mane niekas nekreipė dėmesio", "mano draugai neįkristų į vandenį") dėl to jog nesate toks žmogus koks buvote ar norėtumėte būti.
p.s Viskas, ką parašiau yra tik mano nuomonė. Vis dėl to norėčiau sužinoti ar yra bent dalis tiesos?