Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
Moderatorius: Astro-Meška
- 2013 05 09, 19:31
aš labai atsiprašau ,kad įkeliau 2 vienodus.Prašau moderatorių 1 ištrinti. Ačiū.
- 2013 05 11, 14:55
aš labai atsiprašau ,kad įkeliau 2 vienodus.Prašau moderatorių 1 ištrinti. Ačiū.
- 2013 05 11, 16:40
Vitalija su grincu lb pakele nuotaiką.Toks šūdinas gyvenimas ,atrodo ir pavalgęs ir ne basas...
grincas rašė:
Aišku, nafik tą iPhoną, Samsung Galaxys S4 is da best
Vitalija su grincu lb pakele nuotaiką.Toks šūdinas gyvenimas ,atrodo ir pavalgęs ir ne basas...
- 2013 05 29, 19:45
Tu esi ne toks, koks manai, jog esi. Tu esi toks, kokios yra tavo mintys. Perskaityk šį teiginį dar kartą, kad įsigilintum į esmę. Juk viskas prasideda nuo idėjos, minties, kurios daug ką pasako apie jų šeimininką. Taigi, norint spinduliuoti optimizmu ir pasitikėjimu, o ne apatija ir vangumu, būtina keisti mąstymą.
Galvok tik pozityviai.
Galvok tik pozityviai.
- 2013 05 29, 19:58
Jeigu visi žmonės tai įsisąmonintų, pasaulis taptų geresnis...
Po velnių ne geresnis, bet pasakiškas.
Labai teisingi žodžiai. Keliu nykštį už tai.
Mellisa rašė:Tu esi ne toks, koks manai, jog esi. Tu esi toks, kokios yra tavo mintys. Perskaityk šį teiginį dar kartą, kad įsigilintum į esmę. Juk viskas prasideda nuo idėjos, minties, kurios daug ką pasako apie jų šeimininką. Taigi, norint spinduliuoti optimizmu ir pasitikėjimu, o ne apatija ir vangumu, būtina keisti mąstymą.
Galvok tik pozityviai.
Jeigu visi žmonės tai įsisąmonintų, pasaulis taptų geresnis...
Po velnių ne geresnis, bet pasakiškas.
Labai teisingi žodžiai. Keliu nykštį už tai.
- 2013 06 05, 19:40
Man nereikia "priežasties" būti laimingam. Man nereikia tartis su ateitimi, kad sužinočiau, koks laimingas esu dabar. (Hugh Prather)