Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnegative
#237056 visą info galima lengvai rasti internete, anglų kalba žinoma.
raktažodžiai: astral trip/astral projection/lucid dreaming. nors jie anaiptol ir nereiškia vieno ir to paties, kaip vėliau besidomėdama sužinojau.

vienas padoresnis straipsniukas lietuviškai:
http://www.nso.lt/lucid/astrip.htm

kam teko sąmoningai ar nesąmoningai tai patirti?
dalinamės patirtimis, nuomonėmis, išgyvenimais ir abejonėmis.
Parašėnegative
#237067 nu negi visiškai niekas?
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#237068 kažkada domėjausi, bet taip ir nepriėjau prie to kad pabandyti astralines keliones
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
#237211 as irgi nebandziau, bet tuo tikiu ir manau zmogui, vartojanciam ad, praktiskai neimanoma keliauti astraliskai...
Vartotojo avataras
Parašė SSRI_slave
#237227 Turėjau vieną lyg ir AP, labai įdomus dalykas. Bet nežinau, ar jis tikrai skiriasi nuo lucid dreaming.
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#237237 vos pradejus skaityti straipsni astralines keliones sutapatinau su gilai meditacija, bet manau tai siek tiek skirtingi dalykai. Kita vertus, stipriai nugrimzdus i meditacija kartais pajauciu atotruki ir tarsi pakilima virs kuno, bet kazkur keliaut nemanau, kad esu keliavus. Ta atotrukio busena pajauciu kazka nerealaus, jauciuosi labai gerai ir man nesinori "pabusti".
Parašė cdarko
#296249 Norėčiau, kad ir man taip būtų.. :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Marijamarsietė
#299369 Hm... gal tai ir nelaba susiję su astralu ,bet papasakosiu :)
Kažkur 4 ryte supratau kad jau nebemiegu ,bet negalėjau atsimerkti ,supratu kad kažkas ne taip . Pabandžiau pajudėti ,bet nepavyko ..mano kūnas buvo lyg prikaltas prie lovos , jaučiausi suparalyžiuota . Gerokai persigandau ,kai pajutau kad ant manęs guli kažkas sunkaus ,staiga išvydau pagyvenusį vyrą ir jis mane prievartavo .Jaučiausi siaubingai ..bandžiau šaukti ,bet burna neprasivėrė .Labai ryškiai viską mačiau ir jaučiau ,tai buvo kažkas siaubingo . Negalėjau nieko padaryti, nei šaukti ,nei apsiginti. Mintyse iš visų jėgų pradėjau melstis ,po minučių 15 pavyko atsimerkti ,košmaras dingo . Po to įvykio galvojau kad man visai stogas pavažiavo :bloga ,kol nesužinojau apie miego paralyžių ,astralą ir panašius dalykus ...pasirodo ne man vienai panašiai yra buvę .

Ne per seniausiai buvo dar ir toks nutikimas . Atsipeikėjau vidurį nakties ir pasirodo ramiai sau skraidžiau palubėje .Pažvelgusi apačion pamačiau lovoje visai be jausmų gulintį savo kūną .Atrodė kad jis nebegyvas ,o aš jaučiau kad milžinišku greičiu tolstu :witch ...Persigandau ,pagalvojau kad dar man ne laikas mirti ,o jeigu nesugrįšiu :death ...meldžiausi mintyse ,sunkiai bet kažkaip grįžau į savo kūną , tiesiog akimirkai atsijungiau nepamenu kaip vėl atsiradau lovoje .

Buvo vieną kartą ir taip, kad naktį staiga pajutau ,supratau jok ilgą laiką nebekvėpuoju ,buvo įdomu kaip tai įmanoma . Bet išsigandau ,kad mirsiu be oro ,tuomet atsibudau ir pradėjau dūsti :ubju . Paskui nusiraminau ir viskas praėjo.

:? Įdomus dalykas ,gal kas kažką panašaus patyrėt ..dalinkimės išgyvenimais :jap
Vartotojo avataras
Parašė lulu
#299729 Esu bandžiusi. Įdomus dalykas, bet daug nekeliavau.
Panašu į lucid dreaming, bet pati būsena panašesnė labiau į meditacinę nei į sapno.
Parašė Bangele
#302651 Nuo sąmoningų sapnų skirias tuo, kad negali liest daiktų- per viską pereini kiaurai (na išskyrus 'veikėjus'). Sąmoningam dar gali pasirinkt ar pareit, ar nulaužt, gali pvz. valgyt. Astraliniam ne.