- 2013 08 27, 22:23
Laba diena, Agni.
Šis sapnas labai optimistiška ateities vizija. Jame jaučiatės drąsi, jaučiate artumą su savo vaikais. Galima spėti, kad tos drąsos jums trūksta dabartyje, bet manote, kad ateityje viskas pasikeis. Stengiatės ir dėl santykių su vaikais, turbūt ir dabar esate artima jiems, ir ateityje norite tokia išlikti. Vaikai jus motyvuoja, jūs stengiatės dėl jų ir jie atsako jums tuo pačiu. Stebitės, kad nėra vyro. Bet kartu sakote jo nepasigendanti sapne. Tuomet kodėl stebitės? Kas pasakė, kad jis ten turėtų būti? Sapnas jums padovanojo dvasiškai stebuklingą akimirką artumo su savo vaikais. Tai jums svarbu, jūsų širdį džiugina, nuramina jūsų abejones, rodo kelią, jūs jį žinote ir drąsiai žengiate juo. Tiesa?
Agni rašė:sapnavau drakonų pilį. tiksliau pilį, kurioje aš su vaikais ir dar krūva žmonių gyvenomoe. tai buvo šie laikai, bet kažkokie pasikeitę ir aš tarsi visiems vadovavau. bet vieną dieną pilį užpuolė drakonai, mano sūnus jau buvo suaugęs (jau ir dabar bevei suaugęs), o dukra keletą metų vyresnė. sapne nebuvo mano vyro, bet jo ir nepasigedau. kai užpuolė drakonai, mes bėgome ir dukrelė atsiliko, todėl aš nusprendžiau grįžti jos ieškoti, apgavau sūnų, nes norėjo grįžti jis, bet susitarėm susitikti prie kažkokio pavojingo išėjimo. aplinkui viskas degė, reikėjo šliaužti žeme, bet aš nebijojau, nors žinojau, kad mirsiu, mano tikslas buvo surasti mergytę ir mirti kartu su ja, kad jai vieni nebūtų baisu. bet mums pavyko išsigelbėti, nors reikėjo eiti virš pilies su kūdikiu siauručiu siūbuojančiu mediniu liepteliu ir dar peršokti dalį ploto. mano sūnus mus pagavo. tai buvo kažkokia stebuklinga vienybės akimirka. aš iki tol sapnuodavau didelį aukštį ir klaikią baimę, o šį kartą nebijojau nieko. toks keistas ir su labai gerais jausmais sapnas, niekaip negaliu jo pamiršti, nes tai buvo kažkokia dvasiškai stebuklinga akimirka artumo su savo vaikais.
Laba diena, Agni.
Šis sapnas labai optimistiška ateities vizija. Jame jaučiatės drąsi, jaučiate artumą su savo vaikais. Galima spėti, kad tos drąsos jums trūksta dabartyje, bet manote, kad ateityje viskas pasikeis. Stengiatės ir dėl santykių su vaikais, turbūt ir dabar esate artima jiems, ir ateityje norite tokia išlikti. Vaikai jus motyvuoja, jūs stengiatės dėl jų ir jie atsako jums tuo pačiu. Stebitės, kad nėra vyro. Bet kartu sakote jo nepasigendanti sapne. Tuomet kodėl stebitės? Kas pasakė, kad jis ten turėtų būti? Sapnas jums padovanojo dvasiškai stebuklingą akimirką artumo su savo vaikais. Tai jums svarbu, jūsų širdį džiugina, nuramina jūsų abejones, rodo kelią, jūs jį žinote ir drąsiai žengiate juo. Tiesa?