Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Piko
Agni rašė:sapnavau drakonų pilį. tiksliau pilį, kurioje aš su vaikais ir dar krūva žmonių gyvenomoe. tai buvo šie laikai, bet kažkokie pasikeitę ir aš tarsi visiems vadovavau. bet vieną dieną pilį užpuolė drakonai, mano sūnus jau buvo suaugęs (jau ir dabar bevei suaugęs), o dukra keletą metų vyresnė. sapne nebuvo mano vyro, bet jo ir nepasigedau. kai užpuolė drakonai, mes bėgome ir dukrelė atsiliko, todėl aš nusprendžiau grįžti jos ieškoti, apgavau sūnų, nes norėjo grįžti jis, bet susitarėm susitikti prie kažkokio pavojingo išėjimo. aplinkui viskas degė, reikėjo šliaužti žeme, bet aš nebijojau, nors žinojau, kad mirsiu, mano tikslas buvo surasti mergytę ir mirti kartu su ja, kad jai vieni nebūtų baisu. bet mums pavyko išsigelbėti, nors reikėjo eiti virš pilies su kūdikiu siauručiu siūbuojančiu mediniu liepteliu ir dar peršokti dalį ploto. mano sūnus mus pagavo. tai buvo kažkokia stebuklinga vienybės akimirka. aš iki tol sapnuodavau didelį aukštį ir klaikią baimę, o šį kartą nebijojau nieko. toks keistas ir su labai gerais jausmais sapnas, niekaip negaliu jo pamiršti, nes tai buvo kažkokia dvasiškai stebuklinga akimirka artumo su savo vaikais.

Laba diena, Agni.
Šis sapnas labai optimistiška ateities vizija. Jame jaučiatės drąsi, jaučiate artumą su savo vaikais. Galima spėti, kad tos drąsos jums trūksta dabartyje, bet manote, kad ateityje viskas pasikeis. Stengiatės ir dėl santykių su vaikais, turbūt ir dabar esate artima jiems, ir ateityje norite tokia išlikti. Vaikai jus motyvuoja, jūs stengiatės dėl jų ir jie atsako jums tuo pačiu. Stebitės, kad nėra vyro. Bet kartu sakote jo nepasigendanti sapne. Tuomet kodėl stebitės? Kas pasakė, kad jis ten turėtų būti? Sapnas jums padovanojo dvasiškai stebuklingą akimirką artumo su savo vaikais. Tai jums svarbu, jūsų širdį džiugina, nuramina jūsų abejones, rodo kelią, jūs jį žinote ir drąsiai žengiate juo. Tiesa? :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#302961 Ačiū =)
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#303358 Prasmingas sapnas, o tai kad iš jo prisimeni emocinę ar dvasinę būseną ypatingai svarbu, tai gali būti raktas. Galėtum pabandyti įsivaizduoti, kada realiam gyvenime išgyvenai panašų jausmą, arba kokie kiti prisiminimai kyla ryšium su tuo
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#303703 Sapnavau, kad esu psichiatrijos gydykloj kartu buvo ir vienas DK narys (su kuriuo kartais susimatom per meetus), sugalvojom naktį nueit į naktinę ir nusipirkt flashkę degtinės, taip ir padarėm, gėrėm, prižadinom kas buvo palatoj, klausėmės muzikos (plokštelių radom) ir svaigom nesąmones, bet buvom sučiupti, nors flashkės nerado, bet kažkas matė kaip naktį gastroliavom aplink skyrių... DK družoką iš karto sugalvojo perkelt į sunkesnį sk., o mane paliko, jaučiausi kalta, protestavau. Staiga palata tapo klase, o psichiatrai ne tik psichiatrai, bet ir mokytojai. Pasirodė viena psichiatrė-mokytoja, bet aš kažkaip sugebėjau įtikint palatos draugus, kad jie visi šūdžiai ir mes nušvilpėm tą psichiatrę, atėjo kita - tas pats, išbėgo verkdama. Tada pasirodė muzikos grupė iš trijų narių, bosistas buvo paauglys (blem, galvojau, gerai groja ir pasidarė pavydu), kiti du mano amžiaus. Jautėsi, kad muzika yra tam kad mus sutramdytų, ji taip ir veikė, bent mane - kaustė. Visi norom ar nenorom buvom sutramdyti ir aš pabudau...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#304720 Sapnavau, kad už žmogžudystę, kurią nežinojau ar padariau mane pakars viešoje vietoje, apie tai pranešė per žinias, labai pergyvenau dėl motinos, kaip ji po tokio dalyko gyvens, bet ji laikėsi stoiškai. Atėjus dienai kai turėjo mane pakart aš pasislėpiau draugelės-kaimynės bute. Gulėjau didelėj lovoj pasislėpus po kaldra, bet gavosi taip, kad visi mane pamiršo ir apie mano korimą... Dvi dienas prasedėjau pas draugelę, po to grįžau namo, o ten buvo baliukas tik tėvai žinojo kas man turėjo nutikti, visi kiti šiaip baliavojo. Prisijungiau prie jų, skundžiaus kad tiek reikėjo pergyventi...
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#304738 Paskutiniu metu tokias kasdienes situacijas sapnuoju ir nezinau pabudes taip ar to klausiau ir pan . Toki apgaulingi sapnai :D
Vartotojo avataras
Parašė No1
#305142 Nenoriu kurti naujos temos, tai pasidalinsiu savo sapnų patyrimais. Atsimenu daug seniau labai retai spanuodavau, galima sakyti 95 procentai viso miego tamsa ir viskas, uzmiegi ir prabundi ryte, na arba kažką susapnuodavau neaiškaus, ką pamiršdavau atsikėlęs . O dabar ypač gal paskutinius metus, nebepamenu, gal daugiau ar mažiau, sapnuoju labai dažnai ir daug :-D. Tie sapnai kaip filmai pasidarė, kartais net įdomu eiti miegoti, nes atrodo eini ne tik miegot, bet ir dar pagyvent kitą gyvenimą :-D. Nes prisimenu viską, kad ir praėjus kelioms dienoms ar daugiau. Ir tuose sapnuose tai aiškiai viską sapnuoju ir veikiu ten atrodo dažniausiai taip kaip norėčiau, t.y. valdau ten save :-D. Nu žodžiu įdomu, bet kartais ir užknisa, nes norėtūsi pamiegot kaip seniau ramiai sau ir pailsėt, nes po tokių sapnų kartais net pavargės prabundu :-D. Ką manot apie tokius sapnus, kodėl seniau neuvo jų, o dabar pristojo :-D.

Ir dar turiu vieną pastebėjimą, dažnai taip nebūna, bet kiek jau buvo tai supratau, kad tai siejasi. Žodžiu jei nuolat kokią savaitę sapnuoju kažkokį mėšlą, galiu laukti kad kažkas nutiks, nesvarbu smulkmena kokia nors ar kažkas rimčiau, bet žodžiu nemalonumas. Iš kart po įvykio kitą naktį miegu kaip kūdikis, baigiasi visos nesamonės . Pasidariau kaip ekstrasensas sau :-D
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305151 Neseniai sapnavau, jog vaikščiojau mieste su kažkokia mergina ir tik aš buvau nuoga.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#313949 O aš nežinau jau kiek laiko sapnuoju savo vestuves, kurios turi įvykti kitą dieną ir visą laiką turiu ištekėti už kažkokios įžymybės, nėr ten jokios meilės, beveik esam nepažįstami, bet svaigstu iš laimės dėl didžiulio dėmesio man, baltos suknelės ir to paties fakto, kad tiesiog išteku. Įdomu, ką tai reiškia. Ką reiškia santuokos simbolis sapnuose? Šiaip tai jau aš esu gyvenime ištekėjusi.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
Agni rašė: dėl didžiulio dėmesio man

O šitas dalykas negali reikšti?
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#314009 I vestuviu tema..
..uzvakar sapnavau, kad dalyvauju savo giminaites vestuvese. Matau ten sukiojasi gimines, zmoniu daug. As pati vestuvese dalyvauju viena - mano vyras mane palikes ir isejes gyventipas kita, bet man jokios nuoskaudos, priemus tai kaip savaime suprantama dalyka ir vestuvese gan geros nuotaikos. Siaip esu istekejusi dar nepilnus metus. Tai vat butu lyg ir nieko ypatingo tas sapnas...tik siandien ta mano giminaite mane pakviete I savo vestuves.... :?
Vartotojo avataras
Parašė No1
#314125 Paskutiniu metu vel sapnuoju labai aiskius sapnus. Tik idomumas tame, kad keleta kartu sapnuose buvo gan konkreciu smulkmenu, idomu ka jos gali reiksti ir is kur smegenys jas istraukia. Vieno sapno nebepamenu viso, bet istrigus jo dalis, kad vaziuoju su draugu masina ir matau kelio zenkla, o ant jo uzrasyta club 38 ar kazkas tokio, veliau mes vos nepatenkam i avarija ir as prabundu. Kitas sapnas, kad laimiu loterijoje, turiu paprasta bilieta momentines loterijos, kur reikia nutrynt laukelius ir nutrynus visas laukelis violetines spalvos mirguliuojancios, veliau ten atsirado suma ir atseit as ja laimejau. Jausmas buvo nerelus net paciam sapne ir pabudus is jo dar jauciausi taip lyg tikrai laimejau :-D. Paskutinis sapnas tai keistas ir neidomus, visa nakti kiek sapnavau tai ruosiau masinos ratlankius perdazymui :-D. Idomiausios detales tai su ta loterija ir skaiciais, bei tas club 38 is kur mano galvoje atsirado, ziauriai keista
Vartotojo avataras
Parašė Agni
Sigitutė rašė:
Agni rašė: dėl didžiulio dėmesio man

O šitas dalykas negali reikšti?

nežinau, šiaip aš labai uždaras žmogus, kuris nemėgsta dėmesio. ne, ten esmė buvo kažkame kitame. tarsi kažkokio tikslo įgyvendinime.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#315351 :? o aš beveik nesapnuoju.....tiksliau tą ką pamatau sapnuose nuo to atsikeliu,dažniausiai su dideliais traukuliais,pabudus sapnas jei tas haliumkes galima pasakyt sapnu tesiasi,matau visas būtybes ant sienų,priešais save,ant kūno,jaučiu,girdžiu jų šnaresius,virpesius,aimanas,spiegimus,įvairias keistas garso bangas ir dažnius ausyse spengia,žadinu prakaito apimta šalia gulintį draugą kad mane pažadintų...o jis atsako : kad tu pabudusi......creepy as hell...ar tai gali būt ligos dalis?
Vartotojo avataras
Parašė gymka
#317911 Sapnas:
    trumpai: kapinės, kažkokie žmonės, nuotaika - maloni.
    esminiai dalykai: bent 2 laikrodžiai, kapinės ir kapas paimti iš atminties, tikrų žmonių; tuo tarpu užrašas ant antkapio gal ir vardas, bet tikrai nemūsiškas; bendra nuotaika - malonu, malonus žmogus šalia(tokią situaciją galim būtų susiet su tikru įvykiu iš atminties)
    pastabos: jei visad sapnai būna dalinai spalvoti(8-16 bit spalvos) tai šiuo atveju visiškai juodai balta;

Aš žmogus neprietaringas, visą gyvenimą vaikštau po kopėčiom, nebijau pereit juodai katei kelią, etc. tiesiog ryt laukia svarbus įvykis tai aš ir taip nerimauju, o čia dar... sakau reik užprotokoluot sapną, maža kas. Komentarų bus?