- 2013 06 26, 14:00
Peran, džiugu dėl tavęs, taip ir toliau... =)
Nors man ne šizofrenija vistiek savo trigrašį įkišiu... Jaučiuosi gerai. Dar trumpą laiką, bet gerai, kas yra nuostabu. Tikiu, kad neblogai tvarkausi su savo ligom, o dabar dar ir knygą gavau "Auštant aš virsdavau liūtu. Kaip man pavyko įveikti šizofreniją" tikiu, kad einu gera linkme, jau svajoju, kad ir man kada apmažins vaistų.
Peran rašė:Nava, norisi parasyti savo temoje apie tai kaip as laikausi toleliau.. vasara lyg ir viskas labai gereja remisija pasiekta, jura, ezeras maudynes, kopos, vazinejimasis su dviraciu, iskylos, krepsinis, meciau zyprexa po metu ir septyniu menesiu tai jau sioks toks pasiekimas susiradau nauja panele ir nauja darba matysim kaip viskas toleliau klostysis:) viskas tik i gera dabar tikiu kad viskas bus tik labai gerai kaip jus laikotes?:)
Peran, džiugu dėl tavęs, taip ir toliau... =)
Nors man ne šizofrenija vistiek savo trigrašį įkišiu... Jaučiuosi gerai. Dar trumpą laiką, bet gerai, kas yra nuostabu. Tikiu, kad neblogai tvarkausi su savo ligom, o dabar dar ir knygą gavau "Auštant aš virsdavau liūtu. Kaip man pavyko įveikti šizofreniją" tikiu, kad einu gera linkme, jau svajoju, kad ir man kada apmažins vaistų.