Moderatorius: Astro-Meška

Parašė simux112
#285272 Laba, norejau pasiteirauti gal kas geriat kokius vitaminus nervu sistemai ar padeda ir kokius geriate..nes man AD nereikia tik kariauju su nervais kurie sukelia nemiga ir noreciau isgirst nuomone apie vitaminus..

Ps.nesiulykit eit pas daktarus ar panasiai ir ad nesiulykit nereikia:D Aciu
Parašėmarronnier
#285276 Man atrodo, geriausia gert B, B6 ne ilgiau kelių mėnesių. O išvis - geriausia su pilnaverčiu maistu. Visi tie papildai, kompleksai su labai daug visokių medžiagų man atrodo tik nieko vertas farmacininkų triukas.
Parašė simux112
#285277 gerai kad to pilnavercio maisto nlb yra:DDD nu vistiek chemijos pripurkstas.... taip kad tenka tuos triukus poto gert:DD
Parašėmarronnier
#285278 Nu yra to pilnaverčio maisto, nereikia tik išdirbinėt ir pult į kraštutinumus. Tiek visur matyt E621 ir kitus nuodus ir varytis paranoją, tiek kolą kasdien gert su čipsais ir tikėtis jaustis žvaliam, su energija, etc.
Parašė simux112
#285286 neatsimenu kada kanors skanaus burnoj turejau apart saslyko:DDD colu ir kitokiu nsmn nevalgau ir net nepatinka..
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#285337 Man del nervo uzdegimo leido b vitaminus ,tai nuotaika jie tikrai veikia .Ir neurologas stebejosi kodel man rankos neskauda visai tik ji atsijungus ,padare isvada ,kad del neuroleptiku ir pan as nejauciu to skausmo ...
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#287069 Nuo nervuku geriausia leidyiami Neurorubine,leistis kas antra diena,po to i sav 2 kartus,po to 1 karta,sustiprina nervu sistema,plius magnio pagerti
Parašė burial
#290428 B grupes vitaminai + cinkas ir magnis ne oksido formoje, nes silpnai savinas organizmas. Geriausia vitaminus pirkt sporto prekiu parduotuvese, nes pagal kaina kiekiai ju nemazi
Parašė Remas
#303714 Noriu paklausti.Vartojan AD ar galima vartoti vitaminus gerinancius nervine sistema.. Pats vartoju AD MIRZATEN 30mg i diena,man panikos atakos uzena...Bet esu kozko labai nervotas..Vartoju jau greit bus pora menesiu,kadangi vistiek kartais uzeina panikos atakos tai daktaras pasiule bandyt gerti po 2 tabletes i diena tas gautusi 60mg,kazkaip bijau tiek daug gert..Siaip gyditojas sake kad atseit panikos atakom gyditi reikia dazniausiai didesniu vaistu doziu nei gydant depresija..Ar tai tiesa?Pats esu Airijoj tai su gyditoju bendrauju el.pastu. Ka manote del vitaminu,galima ar ne? jei taip tai kokius patartumet? ACIU is anksto..
Parašė tamsumos
#406053 Gal kas Vitamine D3 B.O.N 200 000 vv/ml vartojot? Uzkelia vitamina D normaliai ar ne? Man niekaip neina normalios ribos perkopt.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
tamsumos rašė:Gal kas Vitamine D3 B.O.N 200 000 vv/ml vartojot? Uzkelia vitamina D normaliai ar ne? Man niekaip neina normalios ribos perkopt.

Man šitas irgi neužkelia. Dabar bandau boncell 25000 tv gert kas savaitę, po naujų metų pasidarysiu krauja, bus matyt.
Vartotojo avataras
Parašė lba
#424267 Sveiki. Artimam žmogui matyti depresijos požymių, bet apie AD nenori net girdėt. Gal kažką patartumėt iš papildų pradžiai ir kokiom dozėm, neskaitant B grupės.