Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#303759 Kas jums geriausias antidepresantas? Turiu omenyje ne vaistus. Tiesiog pasidalinkime patirtimi, kas geriausiai padeda sunkiausią akimirką? Tema šiame skyriuje, kad ir mūsų svečiai, nedrįstantys įsitraukti į mūsų ratą, turėtų, ką paskaityti paguodžiančio :)
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#303760 Draugiskas apkabinimas ir pokalbis, sauleta diena ir siltas oras, gabalelis sokolado, jaukus namai, romantiska muzika ir zvakiu sviesa :angel
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#303768 Saulėta diena ,šiltas oras ,geri draugai ,restoranai ,jaukūs namai ,ramybė ir t.t. :angel
Parašėhappymouse
#303773 Judėjimas, miegas, arbata, apkabinimai, muzika, jaukūs pokalbiai, įtraukianti knyga, piešimas. Taip pat kaip ir nemoku - veikla, kai pastangos atsiperka. Ir kai padarau kažką gero ir nesavanaudiško. :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#303778 Aš visiems sakau, kad mano pagrindinis ir geriausias antidepresantas yra mano vyras. :angel bet be jo irgi visokių dalykėlių yra kaip saulutė, skani arbata, gyvūnai, ypač dėdės šuo... aš dėl jo kreizėju. Knygos būna gėris, jei gerai pasirenki, muzika... o... muzika... ir grot ir dainuot patinka ir klausytis muzikos, neišeinu be ausinuko. filmai, paskutiniu metu komedijiniai serialai... kartais rašyt patinka ar tiksliau "išrašyt" visus blogumus.
Parašėmarronnier
#303780 Vienareikšmiškai savirealizacija. Paskendimas į kokią nors veiklą, akademinę ar ne. Kūrybinis įkvėpimas, ir viso to išpildymas. Na, tai glosto savimeilę, pasijauti paaugęs, kažkaip save pasipildyti kai sugebi. Kai kažkuo praturtėji iš savo veiklos, iš pastangų, - kažką supranti, pamatai kitomis akimis, pilkų atspalvių kuo daugiau kai pamatai.
Aišku, draugai. Ypač tie, kurie seni seni geri draugai. Kai visai netikėtai parašo, pajauti bendrumą, kad ir kiek metų nekalbėta, nebendrauta, vis tiek savas bazaras, savi bajeriai. Na, bendrumas patiriamas, kad nesi vienas, yra tave suprantantis. Tai varikliukas neatsijungt į savianalizes visokias destruktyvias.
Seksas, sportas, juodas šokoladas, namai.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#303843 uzsidarymas namie lovoj su kompu...kompiuteriniai zaidimai..filmai..gal sveikti ir nepadeda bet uzsimirsti tai labai..ir dienos tokios visai fainos pasidaro :)
Vartotojo avataras
Parašė Triskel
#304681
Vitalija rašė:Draugiskas apkabinimas ir pokalbis, sauleta diena ir siltas oras, gabalelis sokolado, jaukus namai, romantiska muzika ir zvakiu sviesa :angel


Visa tai padeda, bet poveikis labai trumpas...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#304701 Triskel, lašas po lašo ir akmenį pratašo =)
Vartotojo avataras
Parašė Triskel
#304704 Aciu, Agni, uz palaikyma....
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#304780 Gyvūnai puiki terapiją, aš pradėjau sveikti, gavusi dovanų šunį.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#304781 Agni, man rods prisimenu tai. Primink šuns veislę...
Aš tai taip įdomiai, mes dalinamės šunį, kai kada pas mane būna, kai kada pas giminaitį, nors šuo giminaičio. :achtung
Kai šuo būna pas mus, mes visi daugiau šypsomės, juokiamės iš šuns išdaigų ir pan. Aišku, kai serga šuo, tai daug nervų.
Parašė erica_jong
#304793 Ir man gyvūnai nuo pat vaikystės antidepresantas :heart

O šiaip daug esu girdėjusi kad bėgiojimas labai skatina "laimės hormonų" gamybą ir yra didelis antidepresantas, bet pati neprisiverčiu normaliai bėgioti, kad tai taptų malonumą teikiančiu įpročiu. kažkaip mane tik dar labiau išvargina, nors ir nedaug bėgu, po to apsiverkiu :bloga