Moderatorius: mango

Parašė masakra
#305420 Labai daug baimiu buvo pries ji pasiemant, tevams nieko nesakiau , kad imsiu suaugusi is prieglaudos, dar bijojau , kad su kate pesis, puls ja ir los, gal koks bus agresyvus ir t.t. pasiskaminau i prieglauda paklausinejau pasake gerietis yra ir pasrsiveziau, o koki nuolankuma parode ir meile , ne tas zodis, toks jausmas , kad jis buvo musamas , nes labai labai visko klauso, beje jis buvo ismestas is masinos kazkurioj Klaipedos gatvej. Zmones pamate ir atidave i prieglauda. Negaliu patiketi, kad toks protingas suo galejo buti skriaudziamas ir taip ismestas. jis net iskart be pavadzio vaiksto salia niekur nesitraukia toli, zaist megsta viska nu nerealus suo! nuo manes akiu neatitraukia:))))) :heart

Tai va , ka noreciau pabrezti, tai , kad nedvejokit zmones ir imkit sunis is prieglaudu, jie tikrai jums atsidekos 10000000 kartu daugiau nei tikejotes :super P.S mano sese priogklaude is gatves katyte kuri atrode , kaip namine ir sekiojo zmones is nevilties, kad ja paimtu augint, nes mates nepratus gatvej, dar per salcius, nu ir ka , ta katyte tokia protinga, kad visada aties kai ja pakviesi visada meili klauso visko nuolanki , tokia nereali:)))
Parašė masakra
#305421 Kas galit pasakyti , kaip ikelti savo Braito nuotrauka?
Parašė masakra
kunigaikštisMyškinas rašė:Gražus ir matosi kad gerietis. :heart

dabar nors nebe toks liudnas atrodo, jaua ntra diena namie, ypac kai pazaidzia su pagaliu lauke ar kamuoliu tai iskart kitas suo atrodo;)) net sulojo pora kart, ko nebuvau girdejusi vis alaika nuo parsivezimo:)) bet tik zaidimo metu is emociju sulojo vargselis:) taip tai bijo lot, kad tik geras pasirodytu ir neismestumem...nors aisku as nemesciau, cia gal jam taip atrodo, kad visko klauso.
Vartotojo avataras
Parašė mango
#305673 koks grazuolis :-) o koki varda turejo, ar pavadinai?
Parašė masakra
mango rašė:koks grazuolis :-) o koki varda turejo, ar pavadinai?

BRAITAS, kiek zinau prieglaudos dierktore toki varda uzdejo, nors jam 4-5 metai. Suzinojau pas veterinara:) tik dabar vargsas serga, parsiveziau serganti zarnyno infekcijom kazkokiom ir skrandis sutrikes , viduriuoja:((( nes ten blogai maitino ir nuo kiotu sunu galejo uzsikrest...state laseline jau du kartus ir vis viduriuoja. Gaila, kad turiu tiek ji kankinti, vis girdyti "Smecta" dar kakzoki neskanu skysti ir leisti su svirkstu keleta vaistu no spa ir t.t.. dar nevalge per 6 dienas beveik nieko, nes serga...po biski maitinu, bet toliau enstoja viduriavimas su kraujeis:(( tikiuosi viskas bus gerai, nes myli mane baisiausiai jis ir a sji:((
Parašė masakra
#305789 Nu va, siandien jau suo jauciasi gerai :super ir pakakojo kieciau, su forma :DD nes vakar labai daug reikejo girdyt skysciu su elektrolitais, smecta ir geruju bakteriju, vos ne kas valanda per prievarta girdziau su saukstu... O siandien pasitaises vsiiskai, tik gaila , kad nevalgo paprasto sauso maisto, turiu ji sutrinti ir dar uzdeti vistienos gabaliuku :ufo
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#307738 Nebūna, kad šuo įsistebeilija į jus ir žiūri tiesiai į akis velniai žino ko? ir taip kelios min.
Parašė masakra
kunigaikštisMyškinas rašė:Nebūna, kad šuo įsistebeilija į jus ir žiūri tiesiai į akis velniai žino ko? ir taip kelios min.

buna bet gal ne tiek ilgai, bet dazniausiai kazko nori , kai taip daro.
Parašė destiny girl
#308694 Labai dziugu kad yra toks skyrelis apie gyvunelius. As ir turiu suni is prieglaudos jau berods 5 metai. Jis panasus i karvyte savo isvaizda, nes yra juodai baltas:))). Pavadinau ji NIKIU. Kai nuvaziavau i prieglauda, vos neapsiverkiau is skausmo kiek ju vargsiuku!!! Mano Nikutis labai nuolankus, mielas, nori istisai isdykauti, bet miega ramiai visa nakti. Kaip ikelti nuotrauka savo augintinio?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#308698 būtinai įkelk Nikio nuotrauką ,paprašyk draugų pagalbos .
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
destiny girl rašė: Kaip ikelti nuotrauka savo augintinio?

Aš darau taip...

1. Išsirenku foto...
2. Sumažinu pvksl., kad būtų maksimum didžiausios kraštinės 900x700 pvz. Tą galima padaryti su įvairiom programom, aš naudoju ACDSee. Galima internete sumažint pvz puslapyje http://www.picresize.com/.
3. Įkelti pvksl į internet psl. pvz., http://imageshack.us/ ar http://photobucket.com/ (abejuose reik regintis man rods).
4. Įkėlus pvksl., nukopijuoti adresą ir įdėti į forumą.

Kas žinot greitesnį variantą, rašykit.
Jei kas neaišku, būtinai klausk... Ar čia, šitam poste, ar privačia žinute, visad mielai atsakysiu. Sėkmės. Labai laukiam taviškio foto. :)))