If you happy and you know it, share your meds!
Moderatorius: signs
- 2008 09 19, 20:04
matosi Tomash, tikrai matosi
- 2009 05 07, 22:58
Nieko tema: " Kelias i išgijimą-pirmiausia reikia atleisti sau", perkelta į skyrių "Mano veiksmai,kad sveikčiau"
- 2009 11 20, 22:28
Nenusiteikę - sezonas nekoks.
- 2013 11 20, 12:15
Sveiki mielieji, nežinau kur man rašyti , rašau čia......esu dėkinga depresijos klubui kad jis yra, kad savo laiku jis man suteikė paramą ir paguodą.......mielieji, šiandien jaučiuosi stipresnė nei buvau prieš keletą metų......esu laiminga moteris, galiu dalintis......noriu pagelbėti jums, gal tik pasidalijimu, nežinau kuop daugiau.... rašykite man, noriu padėti jums.....noriu pasidalinti savo keliu ir informacija................žinau kaip tai sudėtinga, kai esi depresijoje, bet jau galiu pasidalint ir tuo ką aš atradau.........o buvau tikrai beviltiška, negaliu sakyt kad ir šiandien taip nesijaučiu, ir kad nebūna tokių momentų.....būna, bet man atrodo randu atsakymą.... parašyk jei tau negera, žinau kaip tai slogu ir beviltiška.....bet tik tokiais momentais gyvenime įvyksta svarbiausi pasikeitimai...tu labai man rūpi...su pagarba tavo gyvenimui Maraija
Laimė yra kaip sveikata, jei nejauti - vadinasi ji yra
- 2013 11 20, 13:58
maraija, manau, daugeliui tavo info reikalinga, gal norėtum susikurti dienoraštį ir ten aprašyt savo išgyvenimus. Pliusas tas, kad nereiks kiekvienam atskirai rašyti. O info labai vertinga. Aš pati norėčiau sužinoti tavo kelius.