- 2015 09 18, 15:25
Aš jau 8 metai kaip laikau kurčią nuo gimimo katiną. Visas baltas. Padovanojo man jį vien todėl, kad buvo kurčias, o aš kaip tik dėl to ir paėmiau jį. Dabar negalima atskirti, ar jis girdi ar ne, nes yra labai gudrus, išsivystę kitos juslės, uoslė, jautrumas vibracijai ir pan. Labai žaismingas ir piktas katinas. Jo mama turkų angoros katė, o va tėvas berods šiaip baltas katinas. Matyt nemažai charakterio genų perėmė iš mamos, nes labai karingas. Kartais atlieka net šuns vaidmenį, kas jam nepatinka, to neįleidžia pas save į namus, miaukia ir šoka kandžiotis bei drąskytis. Nors kandžiotis ir drąskytis mėgsta ir su namiškiais. Labai mėgsta žaisti, daugiausiai su manimi, bet bežaisdamas susinervina, tada ima mane medžioti, vaikosi, o jei pagauna tai apkandžioja ir apdrasko be gailesčio. Daug ką supranta iš gestų, pvz. ateik pas mane. Yra labai individualistas ir gurmanas. Laikome tik namuose ir neįstiklintame balkone, kadangi jis kurčias į lauką negalime išleisti. o pavadėlio jam neuždėsi, arba jei bandysi tai visos rankos bus apdrąskytos iki kraujų.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.