Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3105 oi koks grozis :roll: čia siamo?
Parašė Aqua
#3110 Netikra Siamo, neveislinė, maišyta.
ParašėBegaline
#3119 mano mociute laiko pusiau siamo (seniau gyveno pas mano vyra, tada dar vaikina:)

tai jinai ja per daug islepino, kad jau kate savo tvarka ivedineja namie. nu jau tokia ponstva, kad visus tvarko :lol:
ParašėBegaline
#3120 va, cia dar jauna ir plona :lol: nepykit uz foto kokybe - su telefonu fotkinta

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3121 o kaip ji tvarka daro?? :shock:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3122 kaip aš myliu kates...dievinu...
ParašėBegaline
Agni rašė:o kaip ji tvarka daro?? :shock:

neleidzia mociutei i lova atsigult - pati uzima, ant galvos sokineja, kandziojasi :evil: atsidaro spinta ir rubus ismeto, kai jai ne nuotaika :evil:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3146 tai mano kate irgi sita daro ir dar daugiau :shock: galvojau, kad cia normalus kates elgesys :shock:
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#3149 o as net nepykstu kad kates taip daro ju toks budas :P
as irgi dievinu kates,benames taipat seriu nes man tiesiok suteikia malonumo ,lengviau pasidaro kai jas paseriu :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3178 mano katei pradėjo labai smirdėti iš burnos. kažin kodėl?? ir kaip tą smarvę panaikinti.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#3181 smirda ir mano katei is burnos gal nuo maisto
:?:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3183 smirdėt pradėjo, kai ji mėnesi laiko ėdė tik sausiaką, kažkodėl nebeėdė konservų. dabar vėl ėda, pasirodo, kad jai nebepatinka tos rūšies ir norėjo kitokių. gal isnyks :?:
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#3188 vien sausi negerai katems gali uzkimsti inkstu kanalelius :roll: jai needa slapio gali buti kad jai atsibodo tos rusies maistukas,as kas antra diena keiciu firmas slapio edalo ir perku pvz.viena diena su jautiena,kita su vistiena,su zuvim ir taip kaitalioju mano viska megsta is Friskies firmos ir sausa ir slapia ,na dar kiteket slapia bet su vistiena tik.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3193 mano taip pat. dar Whiskas ėda, bet šito retai nuperku, nes brangus :roll:
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#3203 maniske labai megsta zalia zuvi ,tai vyras biski pazvejoja :P ypac karoselius megsta :lol: