Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
suo4444 rašė:Geriausias vaistas nuo streso - katinas:)

Labai sutinku, mano katytė vienintelė sugebėdavo mane nuraminti....
O dabar mano katytės nebėra, lauke jau savaitę dingus...
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305406 Katinukas valgo mano katytės maistą ir dar prisisiojo į ne savo dėžutę. Tingi nueiti iki savo maisto ir reikaliukų dėžutės.
O katytė irgi nori valgyt ne savo maistą...

Ah, bent neleidžia nugrimzt į savas mintis.

Smagiausia, kai jie abu pešasi. Nors katytei dar trūksta atsipalaidavimo, susikausčiusi, nepatikli, nepatenkinta dėl naujo kačiuko.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#305737 Idomus ,katinas uz savo bedraamzi dvigubas vien del kailio atrodo . Gavo varda Tadzikas, del akiu :D

Paveikslėlis
Parašėliudnas
#305739 patinka kai katinas ateina ir ant keliu atsigula - ramina.
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305989 Kambary yra dvi indelių poros kiekvienam kačiui. Iš katino maisto indelio abu valgo, iš katės vandens indelio abu geria. Maistas ir vanduo visur vienodas.

Katinėlis tai labai nori ant kelių gulėti, kada tik sėdžiu - ateina ant kelių. O katė tai išvis ne... Nei ant rankų nori, nei gulėti ant kelių. Dabar pasidarė neįnoringa. Nebereikalauja čia ir dabar padaryti, ko prašo. O katinuko prašymų kol kas nesuprantu. Dar nenuveda parodyti, ko nori, kaip kad katė.
Vartotojo avataras
Parašė giedre10
#307042 aj kokia grazute :super [/b]
Vartotojo avataras
Parašė Valea Doftanei
#308570 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7398_n.jpg

Mano katytė vardu Sumirė. :) Jau 6 mėnesiai kažkur turėtų būti, ištraukiau kieme iš po kaimyno lauko foteliu, kai tebuvo nepilno mėnesiaus. Net kakoti nemokėjo. Nuotrauka rugsėjo mėnesio, bet nelabai ir tepasikeitė iki dabar. :)
Vartotojo avataras
Parašė mango
#308594 zavinga damute :-)
Vartotojo avataras
Parašė Valea Doftanei
#308596 Jei per dieną neiškrėtė bent vienos škados, tai nesiskaito kaip diena :achtung
Neklauso kai ją baudžia, nepripažįsta jokios valdžios poniutė. :)
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#314949 Mano katė visą laiką buvo žiauriai liesa, perkarus. Paskutinį pusmetį išvis beveik nieko neėdė, nors šiaip sveika buvo. Nupirkau maisto išrankioms katėms. Ir ką - praėjo 2 mėn., dabar turiu storą katę. Nežinau, džiaugtis ar liūdėti. :bloga Šiaip juokinga, nes ji dar nepriprato prie didesnio svorio ir kartais jai nebepavyksta užšokti kur anksčiau lengvai užšokdavo, nudrimba. Nesusilaikau ir juokiuosi tada. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė mango
#315036 jauciu juokingai atrodo kate :))) :achtung
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#344792 Aš jau 8 metai kaip laikau kurčią nuo gimimo katiną. Visas baltas. Padovanojo man jį vien todėl, kad buvo kurčias, o aš kaip tik dėl to ir paėmiau jį. Dabar negalima atskirti, ar jis girdi ar ne, nes yra labai gudrus, išsivystę kitos juslės, uoslė, jautrumas vibracijai ir pan. Labai žaismingas ir piktas katinas. Jo mama turkų angoros katė, o va tėvas berods šiaip baltas katinas. Matyt nemažai charakterio genų perėmė iš mamos, nes labai karingas. Kartais atlieka net šuns vaidmenį, kas jam nepatinka, to neįleidžia pas save į namus, miaukia ir šoka kandžiotis bei drąskytis. Nors kandžiotis ir drąskytis mėgsta ir su namiškiais. Labai mėgsta žaisti, daugiausiai su manimi, bet bežaisdamas susinervina, tada ima mane medžioti, vaikosi, o jei pagauna tai apkandžioja ir apdrasko be gailesčio. Daug ką supranta iš gestų, pvz. ateik pas mane. Yra labai individualistas ir gurmanas. Laikome tik namuose ir neįstiklintame balkone, kadangi jis kurčias į lauką negalime išleisti. o pavadėlio jam neuždėsi, arba jei bandysi tai visos rankos bus apdrąskytos iki kraujų.

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#344796 https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56A17004
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 7816_o.jpg

Mano kudliukas. Priglaudžiau prieš pat naujaką, šėriau prieš tai pusantrų metų. Labai fainas katinas, daro viską lauke, ten daug laiko praleidžia, o namie miega arba išsip*sinėja :3 Teks jam tėvą pakeist...
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#344801 Noreciau dar vieno katinuko...maniskis pasimire pavasari :(