- 2013 03 21, 11:41
man pozymiai tokie patys..vadinasi irman tada yra nerimo sutrikimas...mane labiausiia nervina mano tox nerimas,tarkim kai vaziuojame su masina kur nors..jei greiciau pavaziuoja ar pan...iskart isivaizduoju kokia nors katastrofa...net siurpai bega...va sitas nerimas man enervina..ir siaip,,del visokiu nesamoniu baiminuosi...vaziuot su masina kitoi sali bijau..i parduotuve eiti bijau,,,atrodo del visko nerimauju,visko bijau...
o tai kaip gydo nerima?
DDimetra rašė:Bent jau man asmeniškai tai baimė, kad kažkas negerai su mano sveikata. Amžinai nerimauju, o kaip nerimauju pradedu jausti ir fiziologinius pakeitimus. Nuolatinės mintys, kas kaip čia vyksta mano organizme, baimė dėl savo ateities, baimė mirties susirgti kuo nors, kad kas nors atsitiks artimiesiems ir poto kaip beprotė skambinėju ir klausinėju ar viskas gerai ir pan. bet koks fiziologinis pakitimas pvz šnd suskaudo inkstų pusėjė iškart nerimauti pradėjau kas kaip čia man yra kas nutiko ga kas nors negerai ir t.t. Nuolatinis nerimas dėl savo sveikatos ir ateities, mano nerimo sutrikimas yra toks.
man pozymiai tokie patys..vadinasi irman tada yra nerimo sutrikimas...mane labiausiia nervina mano tox nerimas,tarkim kai vaziuojame su masina kur nors..jei greiciau pavaziuoja ar pan...iskart isivaizduoju kokia nors katastrofa...net siurpai bega...va sitas nerimas man enervina..ir siaip,,del visokiu nesamoniu baiminuosi...vaziuot su masina kitoi sali bijau..i parduotuve eiti bijau,,,atrodo del visko nerimauju,visko bijau...
o tai kaip gydo nerima?