Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė VVika
Ernesta23 rašė:o nuo tu neuroleptiku nebuna salutiniu? ir kiek juos laiko reikia gerti?

Labai individuaiai kiekvienam tie salutiniai. Vieniems visai ju nebuna, kitiem - buna. Tau reikia eiti pas faktara, ta vyruka, kur paskutini karta buvai, pasakoti visus pojucius o ju jis tegul skiria gydyma. Ir tikrai, po puse tabletes gerti nesamone AD, gerk, kiek tas daktaras liepe. Po menesio, kai eisi eilinio cizito, tada ir papasakosi visus pojucius. Gal jau tau geriau bus po menesio, kai pagersi normalia doze vaisto.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319770 tai wa sendien gersiu noramalia doze,nes kitaip nieko nebus gero
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Ernesta23 rašė:tai wa sendien gersiu noramalia doze,nes kitaip nieko nebus gero

Dar tik gersi? Ne ryte geri tablete?
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319779 jau senai geriu,bet geriau ketwirtadali,o kai puse buwau i9sgerusi uzejo priepuolis drebet pradejau ir sustoti negalejau,tai gydytojas pasake kad cia nuo berwu tik taip galejo buti i waistas matyt sustiprino wisa tai uz tai ir uzejo taip,nes ta diena buwau labai susinerwinusi
Parašė sophie
VVika rašė:
Ernesta23 rašė:tai wa sendien gersiu noramalia doze,nes kitaip nieko nebus gero

Dar tik gersi? Ne ryte geri tablete?

Valdoxanas - vakarinis vaistas. Jis tvarko paros ritmą ir žaidžia su melatonino receptoriais, todėl jis turi būti geriamas prieš pat einant į lovytę ir išjungiant šviesą. Nes jei į akies tinklainę patenka šviesos, jo veikimas trinka iškart.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319789 tai as ji wisada einant gult ir geriu,o kad apie akis nieko negirdejau pirma karta girdziu,o cia is tikro taip wyksta?
Parašė K2_fujativeK2
#320459 Sveiki labai reiktu, kad kas atsakytu.
Pas daktara talonas tik uz menesio, bet labai dziuna burna ir liezuvis baltas nors geriu daug vandens po 2 l i diena minimum. Niesti visa kuna ir kazkoks kosulys sausas nors tikrai nesu persales. Kas man galetu buti ? Gali cia buti nuo depresijos ? As galvojau cia cukraliges pozymiai, bet cukraus kiekis lyg normalus rezultatus rodo..
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#320466 man burna taip pat dziuna ir liezuvis baltas,manau cia nuo antidepresantu
Parašė K2_fujativeK2
Ernesta23 rašė:man burna taip pat dziuna ir liezuvis baltas,manau cia nuo antidepresantu

Nevartoju jokiu vaistu
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321804 ar sergant depresija yra taip kamnors kad nejauti raelybes?ar cia nuo depresijos gali buti taip? nebegaliu apkesti to jausmo keista labai....
Parašė Ernestaernesta
#331627 Man taip pat yra agorafobija. Nepadeda jokie raminamieji, padeda tinkami antidepresantai. Geriausiai jauciuosi gerdama seroxat. Mano mamai tas pats ir jai šie vaistai geriausi. Simptomai tai kokie tik gali buti... panikos, nerimas, nemiga, nenormalus pykinimas, viduriavimas, sirdies plakimas, kaklo smaugimo jausmas, galvos svaigimas, apetito praradimas arba persivalgymas. O man i parduotuve, i viesuma, ilipus i troleibusa, prasideda panika, kad apsivemsiu, pradeda sukti vidurius, ir galiausiai man reikia i wc, todel kazkur vykti toliau negaliu. Sunku gyvent mums. :)
Parašė Ernestaernesta
#331628 P.S. tas nerealumo jausmas gali atsirasti nuo netinkamu antidepresantu.
Vartotojo avataras
Parašė Jasmine
#331684 Anksciau budavo pastovus nuovargis, virskinimo problemos, dusulys, prakaitavimas.
Pries keleta metu turejau labai dideli stresa + nutraukiau raminancius, kuriuos vartojau keleta menesiu, tai po to prasidejo uzimas ausyse, galvos skausmas/galvos spaudimo pojutis, sirdies perplakimai, odos dilgciojimas, dar didesnis dusulys ir nuovargis, jausmas, kad kojos vibruoja ir t.t. Manau, kad tai dideles raminamuju dozes staigus nutraukimas dar daugiau isbalansavo mano organizma, plius pastovi psichologine itampa ir stresas neleidzia organizmui atsisatyti I pusiausvyra.
Beje, kazkas rase apie nerealybes jausma - tai gali buti vadinamoji deralizacija. Ja gali sukelti vaistai, bet daznai ji pasireiskia ir be vaistu - esant pastoviai itampai ir stresui.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ernestaernesta rašė:Man taip pat yra agorafobija. Nepadeda jokie raminamieji, padeda tinkami antidepresantai. Geriausiai jauciuosi gerdama seroxat. Mano mamai tas pats ir jai šie vaistai geriausi. Simptomai tai kokie tik gali buti... panikos, nerimas, nemiga, nenormalus pykinimas, viduriavimas, sirdies plakimas, kaklo smaugimo jausmas, galvos svaigimas, apetito praradimas arba persivalgymas. O man i parduotuve, i viesuma, ilipus i troleibusa, prasideda panika, kad apsivemsiu, pradeda sukti vidurius, ir galiausiai man reikia i wc, todel kazkur vykti toliau negaliu. Sunku gyvent mums. :)

paroxetinas is visu SSRI geriausiai gydo nerima ir panikos atakas
Parašė Deode
#331890 Vat vartoju paroxetiną, nerimo nenumalšino...ot dabar vargstu su galvos skausmais ir svaigimu, fiziniu nuovargiu, apetito praradimu ir, nežinau, ar yra čia tokių, padažnėjusiais širdies permušimais ir dusuliu (gal čia mano yda ).