- 2008 02 25, 12:59
Gal dėl to siaubas mažesnis, kad ten nėra išgyvenimo baimės, nes visą laiką egzistuoja kažkokios lėšos, ir gydymosi galimybės, profesionalai. Ir nesislepiama su savo liga nuo žmonių (aš slepiuosi). O aš visada turiu pamatinę baimę - o kas manim pasirūpintų, jei aš prarasiu pajamų šaltinį...
Filmo aš mačiau tik mažus epizodus, skaičiau knygą. Kaip pažintinė man buvo įdomi, kita kultūra, kitas požiūris, kitas gyvenimo lygis
Brr, matyt manyje labai daug baimės ir nepasitikėjimo mūsų valstybe
Manigrivette rašė:O man "Prozako karta" (filmas, nes knygos dar ne neskaiciau) nepatiko. Man ten depresijos siaubo, na, as lyginau su savuoju, per mazai. Per daug viskas ramu ten... =)
Gal dėl to siaubas mažesnis, kad ten nėra išgyvenimo baimės, nes visą laiką egzistuoja kažkokios lėšos, ir gydymosi galimybės, profesionalai. Ir nesislepiama su savo liga nuo žmonių (aš slepiuosi). O aš visada turiu pamatinę baimę - o kas manim pasirūpintų, jei aš prarasiu pajamų šaltinį...
Filmo aš mačiau tik mažus epizodus, skaičiau knygą. Kaip pažintinė man buvo įdomi, kita kultūra, kitas požiūris, kitas gyvenimo lygis
Brr, matyt manyje labai daug baimės ir nepasitikėjimo mūsų valstybe
Mes kadaise mylėjom mylėti,
Mums pasaulis mojo ir kvietė...
Mums pasaulis mojo ir kvietė...