- 2014 07 15, 08:41
gydytojas bartkevicius jei toki zinai,na man israse seroxata ir alprazolam gerti ,o pries tai waldoxana geriau kol situ antru neisrase.Bet sake waldoxano nebegerti.Na sako jei matysi kad blogai su miegu gali gerti.Bet manau negersiu nes ir taip per daug jau tu waistu baisu
Moderatorius: signs
- 2014 07 15, 16:34
tai aisku jei normaliai miegi tai ir negerk to valdoxano man asmeniskai jis netiko vistiek prabudinedavau nakti ir turbut sis vaistas kepenis eda nes man kas menesi duodavo kupona 100% issitirt ar nera pakitimu kepenyse
- 2014 07 15, 16:38
Išties ir šalutiniuose poveikiuose rašo, kad Valdoxanas gali pažeisti kepenis. Pradėjusi jį gerti buvau gerokai išsigandusi - lyg ir patamsėjo šlapimas, lyg ir vis paskaudėdavo tą vietą, kur galėtų būti kepenys. Kai pasikeitė mano psichiatrė, pasidalinau su ja šitais savo įtarimais, išrašė tyrimų lapelį, bet taip ir nebepasidariau jokių tyrimų, nes jos žodžiai visiškai nuramino: sakė, kad yra daugybę kartų tyrusi pacientų kepenis, tiek farmacinei kompanijai finansuojant, tiek šiaip dėl pacientų noro, ir jos praktikoje neatsirado nė vieno, kuriam būtų kas nors su kepenimis pablogėję, nors su Valdoxanu ji dirba gan seniai. Tai kažkaip dėl šito man ramu.
cideksas rašė:tai aisku jei normaliai miegi tai ir negerk to valdoxano man asmeniskai jis netiko vistiek prabudinedavau nakti ir turbut sis vaistas kepenis eda nes man kas menesi duodavo kupona 100% issitirt ar nera pakitimu kepenyse
Išties ir šalutiniuose poveikiuose rašo, kad Valdoxanas gali pažeisti kepenis. Pradėjusi jį gerti buvau gerokai išsigandusi - lyg ir patamsėjo šlapimas, lyg ir vis paskaudėdavo tą vietą, kur galėtų būti kepenys. Kai pasikeitė mano psichiatrė, pasidalinau su ja šitais savo įtarimais, išrašė tyrimų lapelį, bet taip ir nebepasidariau jokių tyrimų, nes jos žodžiai visiškai nuramino: sakė, kad yra daugybę kartų tyrusi pacientų kepenis, tiek farmacinei kompanijai finansuojant, tiek šiaip dėl pacientų noro, ir jos praktikoje neatsirado nė vieno, kuriam būtų kas nors su kepenimis pablogėję, nors su Valdoxanu ji dirba gan seniai. Tai kažkaip dėl šito man ramu.
- 2014 07 15, 17:07
Ir man paskyrė Valdoxaną ,tai dabar bijosiu gerti ,jeigu taip kenkia. Cideksai ,o kaip tau kepenis tirdavo ?
cideksas rašė:tai aisku jei normaliai miegi tai ir negerk to valdoxano man asmeniskai jis netiko vistiek prabudinedavau nakti ir turbut sis vaistas kepenis eda nes man kas menesi duodavo kupona 100% issitirt ar nera pakitimu kepenyse
Ir man paskyrė Valdoxaną ,tai dabar bijosiu gerti ,jeigu taip kenkia. Cideksai ,o kaip tau kepenis tirdavo ?
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2014 07 15, 17:14
buvo taip...pries vaistu vartojima dave kupona su 100% issitirti kepenis privacioje laboratorijoje, o ten paime kraujo is venos ir kita diena buvo atsakymas kad viskas normoj tada pradejau vartot si vaista po men. vel dave issitirt...bet paskui as jo nebevartojau mirtazapin mane labiau velka miegui
- 2014 07 15, 17:26
Kartais tokius tyrimus pačios farmacinės kompanijos apmoka, kad apsisaugotų nuo galimų milijardinių ieškinių.
cideksas rašė:tai gal ir nekenkia man psichiatre aiskino kad tipo cia firma labai rupinasi pacientais todel ir duoda tirtis bet as nelabai tikiu tai zodziais is kur tas toks gerumas
Kartais tokius tyrimus pačios farmacinės kompanijos apmoka, kad apsisaugotų nuo galimų milijardinių ieškinių.
- 2014 07 15, 17:47
Pritariu cideksui. Aš irgi tariuosi su gyd. Negalima taip sugalvot ir nebegert.
- 2014 07 15, 17:47
Net jei pagerėjo...