Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Marse
Manigrivette rašė:O man "Prozako karta" (filmas, nes knygos dar ne neskaiciau) nepatiko. Man ten depresijos siaubo, na, as lyginau su savuoju, per mazai. Per daug viskas ramu ten... =)

Gal dėl to siaubas mažesnis, kad ten nėra išgyvenimo baimės, nes visą laiką egzistuoja kažkokios lėšos, ir gydymosi galimybės, profesionalai. Ir nesislepiama su savo liga nuo žmonių (aš slepiuosi). O aš visada turiu pamatinę baimę - o kas manim pasirūpintų, jei aš prarasiu pajamų šaltinį...
Filmo aš mačiau tik mažus epizodus, skaičiau knygą. Kaip pažintinė man buvo įdomi, kita kultūra, kitas požiūris, kitas gyvenimo lygis

Brr, matyt manyje labai daug baimės ir nepasitikėjimo mūsų valstybe
Vartotojo avataras
Parašė Marse
Marse rašė:
Manigrivette rašė:O man "Prozako karta" (filmas, nes knygos dar ne neskaiciau) nepatiko. Man ten depresijos siaubo, na, as lyginau su savuoju, per mazai. Per daug viskas ramu ten... =)

Gal dėl to siaubas mažesnis, kad ten nėra išgyvenimo baimės, nes visą laiką egzistuoja kažkokios lėšos, ir gydymosi galimybės, profesionalai. Ir nesislepiama su savo liga nuo žmonių (aš slepiuosi). O aš visada turiu pamatinę baimę - o kas manim pasirūpintų, jei aš prarasiu pajamų šaltinį...
Filmo aš mačiau tik mažus epizodus, skaičiau knygą. Kaip pažintinė man buvo įdomi, kita kultūra, kitas požiūris, kitas gyvenimo lygis

Brr, matyt manyje labai daug baimės ir nepasitikėjimo mūsų valstybe

Patebėjimas: kai tik parašau į kokią temą, diskusijos nutūksta :D
Ką daryti?
Parašėnemo
#30426 Marse, po tavo žodžių nebelieka ką pridurt :DD

Aš filmo apie prozaką nemačiau, tik knygą skaičiau. Kaip grožinės jos nevertinu, antrą kartą neskaityčiau, tik tuomet buvau labai nustebinta jausmo panašumu, žodžiu atitiko situaciją :D

O tas nepasitikėjimas tikriausiai patyrimu grįstas, ir aš jau ne kartą susidūrusi su sveikatos ir visokia kitokia "teisių" apsauga.
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#30427 Nemo - taip, iš tiesų Marsė kai parašo, lieka pagalvoti - nu į dešimtuką :) o ką bepridursi ? :angel

Tas nepasitikėjimas nebūtinai sveikatos ar teisių apsaugoje, tai yra kažkoks esminis nepasitikėjimas aplinka, asavimi, verčiantis įnirtingai skaičiuoti galimybes ir aplinkybes, ir deja, neleidžiantis atsipalaiduoti.... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#32038 vakar perskaičiau Guillaume Musso "O paskui..."

savotiškai patiko.
Parašė Perla
#32082 norint issivaduoti is depresijos as kuo maziau ar isvis neskaiciau knygu apie depresija labai padeda kuo mazesnis galvojimas apie sia liga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#32083 o man kaip tik padeda knygos apie tai, pažinimas savo ligos, mokymasis su ja gyventi.
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#32089 aš dabar skaitau s. kingo "mizerė".
gal kam teko ir filmą matyti? per naujuosius rodė per tv1.

ten ne šiaip kokia depresija, o kažkas panašaus į maniakinę psichozę aprašoma.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#32090 aš skaičiau, visai neseniai perskaičiau dar kartą. ten jau ne depresija, ten kažkokia psichozė, galbūt šizofrenija. bet gera knyga, kraupi ir šlykšti. man patinka kingo šlykščiosios ir realistinės knygos: džeraldo žaidimas, kudžas (šitą knygą galima prilyginti biliūno siaubiakams, ne verkiau, o raudojau pabaigoje).
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#32106 pabaigiau ką tik...
man ta knyga atrodo iš tų, kurios skaitomos vieną kartą, bet įspūdį nemenką palieka.
geras kūrinys susipažinimui su s. kingo kūryba. reikės skaityti ir kitas jo knygas.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#32107 aš esu gal koki 30 jo knygu perskaicius. skaityk švytejimas arba dvikova. nerealu. tik geriau vienai namie nebūt tuo metu. ai dar labai gera rūkas arba naminių gyvūnėlių kapinės.
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#32109 aš tikriausiai skaitysiu visas iš eilės.
bandžiau žiūrėt filmą "švytėjimas", tai buvo labai baisu, ir aš dabar sutemus bijau barako koridoriais vaikščiot, kad iš už kampo tos mergaitės neišlįstų.
šiaip ne mano nervams siaubiakai, ir realiam gyvenime sugebu adrenalino prisigaudyti.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#32110 filma mačiau labai daug kartų, bet negaliu viena jo žiūrėt.
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
#32120 Ooooo kazkas domisi King Kingu :)
Raudonoji Rožė rekomenduoju.
Night Shift
Vaikis Iš Kolorado
Tamsusis Bokštas III: Bevaisės Žemės
Beabejo legendine Kere.

Ir dar labai daug kitu :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#32167 iš šitų skaičiau tik kerė. patiko, nors dabar nebeatsimenu apie ką.