- 2014 08 23, 17:02
"interviu su vampyru" ir vartau ir dvejoju ar skaityt J.Katzenbach "pamišėlio istorija" , tiksliau kažkada pradėjau ir numečiau...
Moderatorius: Astro-Meška
- 2014 08 26, 06:02
Na, galima paimt Šliogerio "Pokalbius apie esmes. Ten dialogo forma parašyta ir tikrai polengviai susiskaito. Nesu skaičiusi nė vienos jo knygos, tai nežinau kokiu "sunkumu" jis pats rašo, bet tie dialogai tikrai įkandami. Man buvo tikrai įdomu paskaityt.
----------
Dabar Dostojevskio Karamazovų pirmą tomą skaitau. Kažkada buvsu ptsdėjudi, bet pirmas 100 puslapių neužkabino, o dabar nuo pat pradžių įdomu
----------
Dabar Dostojevskio Karamazovų pirmą tomą skaitau. Kažkada buvsu ptsdėjudi, bet pirmas 100 puslapių neužkabino, o dabar nuo pat pradžių įdomu
- 2014 09 24, 14:55
Neseniai perskaičiau Fritz Riemann knygą „Pagrindinės baimės formos". Tai laaaabai patiko. Man ją rekomendavo gydytoja, norėdama parodyti, kad depresija - tai toli gražu ne vien sutrikusi smegenų pusiausvyra smegenyse. Kaip veikia gyvenimo fonas, santykiai su tėvais, vystymasis ir pan. Nesi kaltas, kad susirgai ar kad esi toks ar anoks. Bet asmenines savybes gali keisti. Įsisąmoninti, kas būdinga, kokia pagrindinių gyvenimo baimių prigimtis ir ko reikia tapti sąmoningesniam ir sveikesniam.
Aprašyti keturi asmenybių tipai: šizoidinis, depresinis, suvaržytas ir isterinis.
Aprašyti keturi asmenybių tipai: šizoidinis, depresinis, suvaržytas ir isterinis.
- 2014 10 20, 14:50
Pradėjau S. Beckett trilogiją ("Mojojus", "Malonas miršta", "Neįvardijamasis")
- 2014 10 20, 16:22
ouuu ši knyga tai man iš galvos neiškeliauja labai seniai perskaičiau , bet tikriausiai naudingiausia kada nors skaityta knyga , to meto būklei ir išeičių ieškojimui ji man labai naudinga buvo ir liko
Skaidra rašė:Neseniai perskaičiau Fritz Riemann knygą „Pagrindinės baimės formos". Tai laaaabai patiko. Man ją rekomendavo gydytoja, norėdama parodyti, kad depresija - tai toli gražu ne vien sutrikusi smegenų pusiausvyra smegenyse. Kaip veikia gyvenimo fonas, santykiai su tėvais, vystymasis ir pan. Nesi kaltas, kad susirgai ar kad esi toks ar anoks. Bet asmenines savybes gali keisti. Įsisąmoninti, kas būdinga, kokia pagrindinių gyvenimo baimių prigimtis ir ko reikia tapti sąmoningesniam ir sveikesniam.
ouuu ši knyga tai man iš galvos neiškeliauja labai seniai perskaičiau , bet tikriausiai naudingiausia kada nors skaityta knyga , to meto būklei ir išeičių ieškojimui ji man labai naudinga buvo ir liko
"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
- 2014 11 05, 16:51
Su Beckett'u tam kartui baigta, šiandien pasiėmiau E. Fromm "Turėti ar būti?"
- 2014 11 10, 16:54
Fromm'as neprilipo. Šiandien pasiėmiau J. Goebel "Kankinkite artistą". Kol kas labai kabliuoja.
- 2014 12 18, 18:40
po klasikines grozines literaturos atsipust , emiau fantastikos dabar
"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)