Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#320927 Sanis (spanieliukas) kartais vagiliauja... Dažniausiai kojines ir skuduriukus, bei mamos šlepetes. Vieną k. pavogė vyro cigarečių pakelį. :achtung Nežinau jau kiek mano trintukų apgraužė ėmė tušinukus, pieštukus. Bet smagiausia jam įtariu vogti dešrą nuo stalo. :achtung
Buvo išstūmęs mane iš lovos, vos nenukritau, atsibudau jau koja viena ant žemės buvo.

Jūsiškiai irgi išdaigininkai? :DD Tiesa maniškiui penkeri metai jau, ne mažiukas jau, bet elgiasi tai kaip mazgius koks. :achtung
Paskutinį kartą redagavo Astro-Meška 2014 11 24, 16:13. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#320929 Labiausiai prajuokino dėl tos lovos, kad beveik išstūmė :D

Man truputį gaila, kad mano papūga nimfa daugiausia laiko narvelyje (dėl kitų gyvūnų). Manau, jis būtų tikras išdaigininkas :) Vos pamato, kad ką nors valgom, iškart atkunta narvely. Būtų paleistas, tai atskristų tiesiai į lėkštę tikriausiai :) Kai paleidžiam paskraidyti, tai kartais ant galvos nutūpia :D Dar labai muzikalus padarėlis. Jei patinka kokia muzika, tai ima šokti - perkėlinėja pakaitomis kojytes ant laktos. Kai grojame būgnu, ima kinkuoti galvą.

Degučiai, kai buvo jauni, tai krėsdavo eibes - išmokdavo atsidaryti narvelio dureles ir lakstydavo po kambarius - gąsdindavo kates. Jie bėga - jos vejasi, jie apsisuka, katės bėga nuo jų :D
Dabar tik vienas belikęs, 7 metų jau.

Katės abi jau senyvos, tai nebe tokios išdaigininkės, bet žaisti mėgsta. Ypač paryčiais, kokią 5 val. ryto kartais sugalvoja viena kitą pavaikyti. Išpūstom uodegom dunda po kambarius, šokinėja ant spintų ir kitaip dūksta. Viena katė stebi, kada prabusiu, o tada drasko antklodę - įleisk mane vidun :D

Šuniukai tai gan ramūs šiuo klausimu :) tik tiek, kad dirba dulkių siurbliais - jei tik koks trupinėlis ant žemės nukrenta, tai tikrai nepraslys pro jų akis, nosis ir burnas :)
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#321311 lenda kai negauna ėst
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#321480 Savaitę prižiūriu „brolio“ katiną, kol jis su žmona išvykę. Teko katiną visam savaitgaliui palikti, nes ir aš išvažiavau. Jis tikriausiai savo trijų dienų maisto normą suvalgė per pirmąją dieną, nes grįžus pasitiko vaizdelis: pravertos spintelės durys, lazanjos makaronų lakštai, nepradarytas šokolado batonėlis ir apgraužti sausainiai „Gaidelis“ ant grindų :) Maisto ieškojos :)
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#324108 Šeškas numauna kojines naktį ir paslepia jas kažkur.
Parašė K2_fujativeK2
Farewell rašė:Šeškas numauna kojines naktį ir paslepia jas kažkur.

haha
Parašė K2_fujativeK2
#324118 Manuo Aviganis sveria virs 40 kg uzlipa ant lovos padeda galva ant pagalves ir kartu miega salia ir knarkia kartais
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#329707 Prisiminiau... :achtung
Vieną naktį jaučiu, girdžiu, kad Sanis intensyviai kuičias prie pagalvių per viduriuką tarp manęs ir vyro... Kriuksi kažką laižo... Apsimiegojusi pagrabalioju ranka, o ten puse hematogeno, kurį Sanis visas šnopuodamas laižo. Pasirodo naktį sugalvojau paėst (nuo seroquel man buvo žiaurus apetitas) ir bevalgydama hematogeną užmigau. :D Tai gavos gal net daugiau kad aš ne Sanis prisičiūdinau. :D Žodžiu, abu geri. :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#329850 Dar bajeris, kai sugalvoja ant manęs užsilipt atsisėst ir dairytis į šalis arba laižytis savo džiaugsmus :D tipo aš jam kaip koks fotelis :D O jis - ne jorkšyras... :achtung

Dar kai bėga per lovą ir per mus, tai ne peršoka, o su savo visom keturiom užšoka. Tai gerai, kad ne iš tų didžiųjų veislių. :D
Parašėbarfuss
#329870 Pamačiau šitą temą ir nesusilaikiau. Aš nieko neauginu, bet tėvas (gyvena atskirai) augina katę, kartais man tenka ją pažiūrėt. Ir buvo toks čiūdas, kad naktį iš siuvimo mašinos Morka (ta katė) iškrapštė kelis siūlų kamuolius ir visą naktį su jais dūko. Rezultatas ryte toks buvo, kad aplink stalą, spinteles, lovą, žodžiu, aplink viską, aplink ką tik buvo įmanoma, apvyniota siūlų, bet taip galingai, ne vieną ir ne du kartus, ir dar taip suraizgyta, kad oi oi, užtruko paskui atpainiot viską. :achtung Bet vaizdelis tai geras buvo - mėlynų ir žalių siūlų labirintas visam kambary. :D :achtung
Parašėmarijoka
#329920 ,-mazdaug pries savaite,-atsikeliau apie 5 val.-senu laiku bus 6 ,-atsinesiau kavos prie ijungto kompo...,-ir staiga staugimas.. ,-prie duru..,-mano katinas uzuode turbut kita katina,kuris atejes buvo uz duru...Katinas staugia,-o 5 val.ryto tik...,-kaimynus pazadins visus...,-as paemiau bata,kad nuvyti ji,o jis puole draskyti staugdamas bata... :D ,-galvoju apeisiu ,-nueisiu i virtuve sluota paimti,-katinas puole mane... :D ,-begti gavau... :D ,-kai paemiau sluota,-tai staugdamas griauze ja ...,-nuvijau i kambari..,-Didelis katinas,senis jau 10metu jam..
Parašėvarliuke
#330184 Mano katė,šeip sako MIAU,bet kai nešu jai valgyti sako BRAU :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#330348 Saniui patinka didesnės moteriškės, ypač haskės ir kaimynė rotveilerė, gal jis galvoja kad irgi yra didelis. :D
Parašė Deode
#332709 Mano šuo mėgsta lipti į pagažinę, kai kraunam daiktus. Arba darydama gamtinius reikalus bėga pasislėpti, nepatinka kai žiūri :D
Tas nervina, kas kieme padėta nauja arba netaip kaip buvo, ištampo išdrąsko, aploja. Ryte prie durų randi šiukšlyną...