Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#3255 Bento Kronen Premium,Bento Kronen junior,Royal tik dabar nepasakysiu koki mazais grudeliais tai tikriausiai irgi maziem,nes jinai viska eda kas yra dziunior,na dar kazkoki Lara ėde
o mazyte kai buvo pirkdavau specialu piena kaciukams ,nes parduotuves pieno netoleravo.
Vartotojo avataras
Parašė sonia
lynkute rašė:Bento Kronen Premium,Bento Kronen junior,Royal tik dabar nepasakysiu koki mazais grudeliais tai tikriausiai irgi maziem,nes jinai viska eda kas yra dziunior,na dar kazkoki Lara ėde
o mazyte kai buvo pirkdavau specialu piena kaciukams ,nes parduotuves pieno netoleravo.

rusys tai rusys, bet juk yra daugybe skoniu. pvz mano persas labiausiai megsta maista su tunu ir net neziuri jei pvz buna su triusiena. kitas katinas eda absoliuciai viska, maciau net prie suns maisto buvo prisedes. treciam labiausiai patinka su vistiena. rinktis yra tikrai isko. bet ka as cia pasakoju - kuo norit tuo ir serkit, kiekvieno juk asmeninis reikalas. jei jau tokie isitikinimai, tai as ju nepakeisiu.
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Agni rašė:kaip galiu neduoti jai ėsti, jeigu ji prašo?

tai duok daznai bet mazesnemis porcijomis. bet kad jai nutukimas kiek maciau negresia, tai nereiketu pergyventi, kad ji daug eda. plius tavo kate gana aktyvi, todel reikia ir i tai atsizvelgti seriant. kitas reikalas butu jei katinas tik miegotu per dienu dienas (kaip mano corn rexas)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3259 jo, ten tai ne katinas, o cepelinas :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Agni rašė:jo, ten tai ne katinas, o cepelinas :twisted:

taigi, siknos pakrutinti tingi, o maisto reikalauja kaip tavo kate. tai mama neapsikencia ir duoda...
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#3278 as taivisada daugiau idedu bet mano kacka paeda kiek jai reikia palieka ateina po kurio laiko sueda
katinai daugiau tunka nei kates, mano eda dauk atrodo bet man ji per kuda :roll:
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#3453 Mano geriausia draugė - katytė Ziuzė. Ji paprasta kaip 5 centai, bet nepaprastai gero charakterio. Švelni, jauki, kartais padūkusi. Kaip segtukas iš paskos sekioja. Paprastai ateina ten, kur pati būnu. Net į vonią palydi, įsitaiso ant skalbinių dėžės ir užburzgia savo melodingu motoriuku. Gyvūnėlio artumas visuomet veikia raminamai. Jautriam žmogui augintinis tiesiog išsigelbėjimas. Iš čia ir veiksmas - kai sunku, apsikabinu katytę ir palengvėja, rodos...

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3462 kokia gražuolė :)
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#3472 Kaip ją vadinu - kailiukas su kojytėm - mielas, švelnus sutvėrimas. Rodos, kad išvalo namuose neigiamą energiją. Ji labai jaučia žmones, jauki su gerais ir labai šalinasi tų, kurie turi piktų kėslų.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#3532 linjurga kokia panasi kate i mano :roll:

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#7532 ka daryt kai kate nevalgo vitaminus duodu ,bet jai nera apetito tikrai nemorcius nes suleisti hormonai neseniai,gal yra kokiu skatinanciu apetita.
kate kaip ir siaimininke nieko nevalgo :P
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#7555 Kates - nuostabus gyvunai... kadaise, kai dar buvau vedes, turejome katina... toki raina ir labai miela... Ir koks protingas buvo... is balkono zyles tik tempdavo, tik tempdavo... :roll: O ziema prie lango buvau jam padares lesykla... tai kai suskrsidavo pauksciai, jis tupedavo ant palanges, uodega kaip spyruokle i visas puse ir dantim kauksedavo.... nuostabus vaizdas.... tarsi kokia pauksteliu giltine... :roll: Kokie geri buvo laikai...
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#7681 horacijau nenusimink :wink:
jo mano irgi paukscius vaiko is balkono :) bet bijo ispulti tai atsargiai....nes jau buvo islekus kelis kart is balkono :P
ParašėLiepa
lynkute rašė:ka daryt kai kate nevalgo vitaminus duodu ,bet jai nera apetito tikrai nemorcius nes suleisti hormonai neseniai,gal yra kokiu skatinanciu apetita.
kate kaip ir siaimininke nieko nevalgo :P

lynkute, ar nesvarstėt galimybės sterilizuoti katę? hormonai yra labai labai didelis blogis :?
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#7689 svarstem.zinau kad hormonai blogai,bet niekaip nesiryztu :oops: