Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#323483 "interviu su vampyru" ir vartau ir dvejoju ar skaityt J.Katzenbach "pamišėlio istorija" , tiksliau kažkada pradėjau ir numečiau...
Parašėbarfuss
#323492 Bandau skaityt Kajoko "Lietaus migla Lu kalne", bet nieko o nieko nesuprantu, smegenys iš paskos vaikšto
Vartotojo avataras
Parašė Arigatou
#323617 Na, galima paimt Šliogerio "Pokalbius apie esmes. Ten dialogo forma parašyta ir tikrai polengviai susiskaito. Nesu skaičiusi nė vienos jo knygos, tai nežinau kokiu "sunkumu" jis pats rašo, bet tie dialogai tikrai įkandami. Man buvo tikrai įdomu paskaityt.

----------

Dabar Dostojevskio Karamazovų pirmą tomą skaitau. Kažkada buvsu ptsdėjudi, bet pirmas 100 puslapių neužkabino, o dabar nuo pat pradžių įdomu :)))
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#323620 Skaitau siaubo apysakų rinktinę "Antikvaro pasakojimai apie vaiduoklius"
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#325456 Ką tik dar kartą perskaičiau savo mėgstamą knygą Maxence Fermine "Sniegas".
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#326471 Neseniai perskaičiau Fritz Riemann knygą „Pagrindinės baimės formos". Tai laaaabai patiko. Man ją rekomendavo gydytoja, norėdama parodyti, kad depresija - tai toli gražu ne vien sutrikusi smegenų pusiausvyra smegenyse. Kaip veikia gyvenimo fonas, santykiai su tėvais, vystymasis ir pan. Nesi kaltas, kad susirgai ar kad esi toks ar anoks. Bet asmenines savybes gali keisti. Įsisąmoninti, kas būdinga, kokia pagrindinių gyvenimo baimių prigimtis ir ko reikia tapti sąmoningesniam ir sveikesniam.
Aprašyti keturi asmenybių tipai: šizoidinis, depresinis, suvaržytas ir isterinis.

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#327294 Sebastian Leitner "Išmokime mokytis"
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#327503 perskaičiau Brolius Karamazovus....
Parašėbarfuss
#328259 Pradėjau S. Beckett trilogiją ("Mojojus", "Malonas miršta", "Neįvardijamasis") :)
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#328262 Sveikinu, man labai patiko, ypač antra dalis. :)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
Skaidra rašė:Neseniai perskaičiau Fritz Riemann knygą „Pagrindinės baimės formos". Tai laaaabai patiko. Man ją rekomendavo gydytoja, norėdama parodyti, kad depresija - tai toli gražu ne vien sutrikusi smegenų pusiausvyra smegenyse. Kaip veikia gyvenimo fonas, santykiai su tėvais, vystymasis ir pan. Nesi kaltas, kad susirgai ar kad esi toks ar anoks. Bet asmenines savybes gali keisti. Įsisąmoninti, kas būdinga, kokia pagrindinių gyvenimo baimių prigimtis ir ko reikia tapti sąmoningesniam ir sveikesniam.
Aprašyti keturi asmenybių tipai: šizoidinis, depresinis, suvaržytas ir isterinis.

Paveikslėlis

ouuu ši knyga tai man iš galvos neiškeliauja labai seniai perskaičiau , bet tikriausiai naudingiausia kada nors skaityta knyga , to meto būklei ir išeičių ieškojimui ji man labai naudinga buvo ir liko
Parašė Manų košė
#328734 Šiuo metu kremtu Susan Forward "Toksiški tėvai". Mano psichoterapeutė rekomendavo, tai nugriebiau. Visiem, turintiem blogų patirčių, susijusių su tėvais vaikystėje, patariu perskaityti. :)
Parašėbarfuss
#329151 Su Beckett'u tam kartui baigta, šiandien pasiėmiau E. Fromm "Turėti ar būti?" :)
Parašėbarfuss
#329402 Fromm'as neprilipo. Šiandien pasiėmiau J. Goebel "Kankinkite artistą". Kol kas labai kabliuoja. :)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#331944 po klasikines grozines literaturos atsipust , emiau fantastikos dabar :)