Moderatorius: mango

Parašė Deode
Kuroshitsuji rašė:Vakar privaro moteris - "sveiki", aš - 'sveiki", o ji - "aš ne jums, šuniui"... :D :D :D

:D
Make my day :D
Parašė Deode
#332712 Va prisiminiau. Kartą prie durų buvom palikę vasarines šlepetes ir sportbačius, kurie yra mano pusesėrės. Grįžta mano pusesėrė ir sako, kad nier jos batų. Visur žiūrim ieškom, paskui dešuto, kad tai gali būti šuns išdaiga. Einu pas savo išdykelę su antru batu. Rodau jai tą batą. Ji žiūri pirma, pauosto ir loja ant to bato paskui kai pakartoju suglaudžia ausis. Sakau, kur batas. Ji guli suglaudus ausis. Nu ka... Pasiemi kauptuką ir ieškai kur pakasė. Žinau, kad mėgsta laidoti po eglyšakiais. Pasijutau kaip lobių ieškotoja. Radau po eglyšakiu pakastą. Ji pribėgusi loja ant to bato. Mano puseserė žiūri į tą batą su palengvėjimu. Kas svarbiausia ji visuomet taip, svetimus nešioja, o namiškių palieka neliestus.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#333074 Šian. Sanis pavogė ir prarijo ausų kištuką, vienu momentu vyras žiūrėjo dokumentikas, o aš norėjau ramybės, tai naudojau kištukus, nu ir šian. Sanis rado ant spintelės... :achtung
Parašė Deode
#333117 O tai jam su skranduku nieko neatsitiks?
Parašė Deode
#333126 Vargšai tie šuniukų skrandukai, bet patys durneliai ima ir kiša į burną. Maniškė tai kartą lindo į eglišakį, tai visa snukuti susipjaustė, mat kažkokie žmonės stiklinių bonkių primėtę. :(
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#333149 oho kaip žiauriai. :bloga
Aš girdėjau gandus, kad yra žmonių, kurie į mėsą stiklo prikiša ir numeta benamiams gyvūnams. :bloga
Parašė Deode
#333153 Nu į eglišakius gal primetė negalvodami ar netyčiom, bet tavo pranoksta visa prasme. Va čia žiauru...kažkoks pasityčiojimas iš givybės.

Aišku šiukšlinimas blogai, ir to negaliu suprasti, ar tiek sunku nunešti šiukšlę ir ją išmesti į konteinerį...Taigi maloniau gyventi tvarkingoje aplinkoje. Na čia susipjaustė mano šuo, o kas būtų, jeigu būtų mažas vaikas. Jie irgi kaip šunys visur kiša nosį. :) Maža pamenu karstydavaus ant tokių metalinių stripų žemyn galva, o apačioj stiklų kilimėlis. Nu man irgi proto trūkumas buvo...
Parašė Deode
#337518 Pasidalinsiu, maniškė juodai balta rusų europinė laika, prikrečia daug šunybių. Mėgsta, kai kieme yra tvarka :achtung Paslepia visus vazonus ne vietoje, ištampo šakas. Žodžiu tvarko ale sodybą. :D
Nemėgsta pirštinių. Nepatinka, kai su pirštinėm ją glostai. Jei nenusimausi, tai pati numaus ir bėgs kažkur paslėpti.
Bėgioti, bėgioti ir dar kartą bėgioti.
Prieš uždarydama ją voljere, ji staigiai apibėga 3 ratus apie namą, o po to eina į urvą.
Gaudo ir murdo vargšes varles ar kitus gyvius, kas tik kruta. Šiek tiek šliktu matyti negyvą varlę... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#344813 Maniškis spanieliukas pastaras dienas vagia žalius pomidorus, kurie palikti nokimui... Tiesiog pavagia ir neatiduoda... žaidžia su tuo pomidoru, gal galvoja, kad čia kažkoks keistas kamuoliukas. :D O po to, kai prisižaidžia, tai numeta kur apkandžiotą. :D
Parašė Deode
#348651 Prajuokino kaip maniškė įkrito į sniego kalną, kurį sušluojam į vieną vietą. Įkrito ir tik ausys stačios tik tesimato. :D Vos ne vos išlipo, bet šoliuodama ir vėl įkrito. Nosis visa apšerkšnojus, voliojasi ant sniego, ant posukių bėga slidčiodama, bet jai nešalta nei ką, žiema jai patinka. Vasara karonė.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#393249 Aš dabar turiu cvergą, tai oi... destroyer... Jam 9 mėn. viską graužia, ima viską ką tik pasiekia. :D
Šian. sugraužė mano lapelį su passwordu, kurį buvau ant lipnaus lapelio užrašiusi ir užklijavusi ant sienos. :D
Parašė Deode
#395684 Ot įvarė baimes. Išvažiavau is namu su dviračiu, palikau ja kieme, galvoju tegu prasilaksto, oras gražus. Kai uždariau vartus, dar važiuodama girdėjau kaip skaudžiai inkštė, nes mat norėjo, kas pasiimčiau. :achtung Tvora pakankamai aukšta, todėl nesuprantu kaip ji ja perlipo. Važiuoju parke, skambina mama. :phone Sako ,,pabėgo,, ,,nėra kieme,,. Sako vartai uždaryti. Galvoju gal kur nors pasislėpus, bet pasirodo rimtai visi namiškiai like namie sukilo ant kojų. Galvoju apsisuksiu. Dar per telefoną kalbu, kaip cinkt. Žiūriu, blm koks panašus šuo laksto palaidas vidury parko pievoj netoli manes. Net nespėjau sureaguoti, kai ji mane pamate ir vizgindama uodega bėga link manes. Šypsosi liežuvį išvertus, tipo laiminga. What? Tai visa ta laika bėgo is paskos!!! As ja kai subariau, kad užrietus uodega, tipo nusikaltus, parbėgo namo tiesiai su manim važiuojančią ant dviračio. :evil: Žodžiu sugebėjo kažkaip peršokti tvora. Skiliu nėra, vartai uždaryti. Grizus, aš i ja piktai pasižiūriu, o ji tokia ruožą nustačius, kad visa atsileidau. Žodžiu ji moka manim manipuliuoti. Kita diena, nusivedžiau I parka, kad daugiau man tokio strioko neįkrėstu. Ir, matyt aukštinti tvora reiks... :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Deode rašė:Žiūriu, blm koks panašus šuo laksto palaidas vidury parko pievoj netoli manes...

cha cha cha, geras. Šiaip būna gi visokių šuniukų laipūnų youtubej, matyt taviškė iš tokių. :D