Moderatorius: Astro-Meška

Parašė uoga
Deode rašė:Vat vartoju paroxetiną, nerimo nenumalšino...ot dabar vargstu su galvos skausmais ir svaigimu, fiziniu nuovargiu, apetito praradimu ir, nežinau, ar yra čia tokių, padažnėjusiais širdies permušimais ir dusuliu (gal čia mano yda ).

Su permušimais ir ne tik yra tikrai :) Bet lyg tvarkosi po truputį.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#335625 sweiki ar gali taip buti kad sergant depresija gali swaigti galva?ar yra kam nors taip?
Vartotojo avataras
Parašė Sairusas
#335629 galbūt nevalgai ir kraujas nusilpęs
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#335636 kraujas geras ,na kad walgyt walgau...gulint lowoj atrodo sukas aplinkui viskas...taip negera palieka...
Vartotojo avataras
Parašė Juste06
Ernesta23 rašė:kraujas geras ,na kad walgyt walgau...gulint lowoj atrodo sukas aplinkui viskas...taip negera palieka...

o negali čia koks vaistų poveikis būt?

Man galvą spaudžia per smilkinius, niekad nesijaučiu pailsėjus, gal širdis kartais kiek per greit plaka ir nuolatinė verksmingumo būsena.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#335644 na dabar geriu xanax gindex,ar nuo ju gali taip buti?
Vartotojo avataras
Parašė Sairusas
#335646 po kiek mg geri, jei per daug benzodiazepinų paskirta aišku gali būti toks šalutinis poveikis. Ką be xanax dar vartoji?
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#335653 dabar kolkas nieko...nustebau kai man juos israse ar jie nejaugi gydo depresija...as xanax geriu po puse tris kartus.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#335801 sweiki turiu klausima gal kazkam yra taip kad nakty prabudus dauzosi sirdis taip stipriai paskui drebulys uzeina? ar tai gali buti nuo depresijos? taip issigastu jei dar panikuot pradedu dar daugiau musa...gywenime taip nera buve.
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#336045 panašu į panikos priepuolį, taip būna tokių dalykų, ir taip, dažnai tai eina kartu su depresija, šalia gali būti nerimas.
Vartotojo avataras
Parašė pasipoginam
#337266 Aš nuolat jaučiu vidinį drebulį, nerimą, suka vidurius, kartais visą krūtinę užlieja nemalonus jausmas ir tada pradedu vemti, būna, kad stipriai jaučiu širdies plakimą, sunkiai tvardau ašaras, labai sunkiai. Man paskui vakarais akis graužia nuo verkimo. Būna jeigu stipriai įsiverkiu, tada dusulys ima, bandau kvėpuot, bet iš to vėl vėmimas gaunasi.
Parašė Dovillee
#339017 Sveiki,
noriu pasidalinti savo istorija. Viskas prasidejo, kai man buvo 17metu. Tas pirmas jausmas galvoje, kai jauti, kad esi girtas, nelabai orientuojiesi aplinkoje, nelabai supranti situacija. Neturi visiskai jokio noro ka nors daryti, toks jausmas, kad imtum ir miegotum. Daugiau nieko nesinori. Pastebejau toki dalyka, kai esu su zmonemis man yra lenngviau, nors ir sunku, bet jauciuosi reikalinga kazkam. okie simptomai man vyksta savaite laiko. Kartais buna taip kad valgiau nesustodama, o kartais visiskai nera apetito ir netgi pykina.
Pamenu, kai pirma karta man pasidare sitaip, su tevais kreipemes pas gydytojus, nes tada buvo toks momentas, kad dienomis vien miegodavau ir valgydavau. Daktarai viska kan istyre, galva, skydliauke, akis patikrino. Viskas gerai. O galiausiais kan daktare pasake, kad man yra demesio trukumas ir as viska issigalvoju. Patare apsilankyti pas psichologa. Iki siol pas ji nesilankiau, nezinau ar man pades.
savaitwgf
Parašė BoutThatLife
Dovillee rašė:Sveiki,
noriu pasidalinti savo istorija. Viskas prasidejo, kai man buvo 17metu. Tas pirmas jausmas galvoje, kai jauti, kad esi girtas, nelabai orientuojiesi aplinkoje, nelabai supranti situacija. Neturi visiskai jokio noro ka nors daryti, toks jausmas, kad imtum ir miegotum. Daugiau nieko nesinori. Pastebejau toki dalyka, kai esu su zmonemis man yra lenngviau, nors ir sunku, bet jauciuosi reikalinga kazkam. okie simptomai man vyksta savaite laiko. Kartais buna taip kad valgiau nesustodama, o kartais visiskai nera apetito ir netgi pykina.
Pamenu, kai pirma karta man pasidare sitaip, su tevais kreipemes pas gydytojus, nes tada buvo toks momentas, kad dienomis vien miegodavau ir valgydavau. Daktarai viska kan istyre, galva, skydliauke, akis patikrino. Viskas gerai. O galiausiais kan daktare pasake, kad man yra demesio trukumas ir as viska issigalvoju. Patare apsilankyti pas psichologa. Iki siol pas ji nesilankiau, nezinau ar man pades.
savaitwgf

Tai pas psichologa tik pokalbiai buna neskiria vaistu. Psichiatras skiria vaistus. Jei manai kad tau reikia pokalbio nueik. Man pokalbiai nepadeda tik vaistai
Parašė Dovillee
#339036 Nezinau ar man reikia pokalbio, as manau, kad paoaniamai issikalbu su artimaisiais. Man labai keista, kad buna visokiu depresijos stadiju. Isvis jauciuos kaip nauja siame dalyke,vkeisciausia kad nezinau nuo ko man tai galejo prasideti.