- 2015 07 12, 20:22
Priėmiau tos nuostabiosios beprotės Jillian Michaels iššūkį ripped in 30 days.. Net ir po gan vėsaus dušo mama paklausė, kas mano veidui atsitiko. O jam kas - burokėlio sindromas. Treniruotės metu prakaitas per visą kūną žliaugė (na, bent jau man nebūdavo, kad su šortais sportuojant suprakaituotų blauzdos), ir šiaip, jau po jos apšilimo buvau sušilus kaip po pilnos savo treniruotės. Bet dievaž, buvo nuostabu. Ką čia nuostabu - tiesiog awesomely awesome.
Iš viso šitą programą sudaro keturios savaitės - kiekvieną savaitę kita treniruotė. Iš esmės ten visas kompleksas pratimų visam kūnui. Aišku, tempas, krūvis, bet keista - tik poroj vietų pagalvojau "gal tu sustok, beprote" (čia jai, ne sau).
Taigi, pirmoji savaitė prasidėjo šiandien. Bandysiu čia bent kiek fiksuot, kokie pojūčiai ir kaip einasi.
O galbūt kas nors jau esat išbandę šią ar kitas jas programas? Pasidalinkit
Iš viso šitą programą sudaro keturios savaitės - kiekvieną savaitę kita treniruotė. Iš esmės ten visas kompleksas pratimų visam kūnui. Aišku, tempas, krūvis, bet keista - tik poroj vietų pagalvojau "gal tu sustok, beprote" (čia jai, ne sau).
Taigi, pirmoji savaitė prasidėjo šiandien. Bandysiu čia bent kiek fiksuot, kokie pojūčiai ir kaip einasi.
O galbūt kas nors jau esat išbandę šią ar kitas jas programas? Pasidalinkit