Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Opaque
Len rašė:https://www.youtube.com/watch?v=fuBG_osuqy8&index=1&list=LLlaldeQSb5QTjdIXmNI3Nrg

Kaip tik šitą dainą mokausi dainuoti :)
Vartotojo avataras
Parašė Len
Opaque rašė:
Len rašė:https://www.youtube.com/watch?v=fuBG_osuqy8&index=1&list=LLlaldeQSb5QTjdIXmNI3Nrg

Kaip tik šitą dainą mokausi dainuoti :)

O geras :) o kaip mokais? Dainuoji viena, karaoke ar kartu su atlikėja?
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
Len rašė:O geras :) o kaip mokais? Dainuoji viena, karaoke ar kartu su atlikėja?

čia kur įmetei tai yra kovers, o aš dainuot mokinuos pagal orginalą. Bet ir ši atlikėja gražiai įdainavus šitą dainą. Iš pradžių dainavau su atlikėju (orginale dainuoja vyras), po to viena, tik, aišku, pasiėmus žodžius iš interneto. Bandžiau ir karaokė, net įrašiau tą bandymą. Na ir balselis buvo, kai paklausiau :D Toks plonytis. Šiaip dar nesu pripratus prie to, kaip skamba mano balsas įrašuose. Kas yra sunkiausia dainuojant, tai perteikt emocijas.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#342632 Visada iš pradžių sunku girdėti savo balsą įraše :} Nieko tokio.
Vartotojo avataras
Parašė Len
Opaque rašė:
Len rašė:O geras :) o kaip mokais? Dainuoji viena, karaoke ar kartu su atlikėja?

čia kur įmetei tai yra kovers, o aš dainuot mokinuos pagal orginalą. Bet ir ši atlikėja gražiai įdainavus šitą dainą. Iš pradžių dainavau su atlikėju (orginale dainuoja vyras), po to viena, tik, aišku, pasiėmus žodžius iš interneto. Bandžiau ir karaokė, net įrašiau tą bandymą. Na ir balselis buvo, kai paklausiau :D Toks plonytis. Šiaip dar nesu pripratus prie to, kaip skamba mano balsas įrašuose. Kas yra sunkiausia dainuojant, tai perteikt emocijas.

Turėtų būt smagu :da aš irgi kazkada esu isirasius savo balsą, tai toks silpnas ir negražus :birst: o dar dainavau christinos aguileros daina :D dar girdėjau, kad reikia kokybiškos garso irasymo įrangos, kad isgirstum tikra balsą :) sėkmės dainuojant :)
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#342635 Ačiū :))) Turiu balso treniravimo app'ą, ten irgi galima įrašyti. Tai jis net prastesnis negu mano mobilaus diktofono įrašymas. Su tuo app'u esu dvi dainas įrašiusi. Ir ištikro smagu tai - dainuoti. Tik kartais balsas neklauso ir lūžinėja ties gretimom natom :D
Vartotojo avataras
Parašė Len
Opaque rašė:Ačiū :))) Turiu balso treniravimo app'ą, ten irgi galima įrašyti. Tai jis net prastesnis negu mano mobilaus diktofono įrašymas. Su tuo app'u esu dvi dainas įrašiusi. Ir ištikro smagu tai - dainuoti. Tik kartais balsas neklauso ir lūžinėja ties gretimom natom :D

Beje, to pono nieko galvoje minčių tiek ir tokiu, kad gali tik pavydėti ;)
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
Len rašė:Beje, to pono nieko galvoje minčių tiek ir tokiu, kad gali tik pavydėti ;)

:baubas