Moderatorius: Astro-Meška
- 2012 04 23, 14:50
O man susirgus depresija nuolat, kiek bebuciau miegojus, norisi miego...
Galiu issimiegot 12 valandu, atsikelt ir uz 2val vel griut i lova. Galiu miegot 7 valandas - tas pats.
Kasdien grizus namo po pietu turiu nueit pamiegot, nes atsijungia galva.
Galiu issimiegot 12 valandu, atsikelt ir uz 2val vel griut i lova. Galiu miegot 7 valandas - tas pats.
Kasdien grizus namo po pietu turiu nueit pamiegot, nes atsijungia galva.
i'm not like them, but i can pretend
- 2013 01 23, 23:44
As taip pat pastoviai jauciu mieguistuma...lydejo mane jis mokyklos suole, studiju laikais ir dbr dirbant...gerai, kad ismokau atmerktom akim miegoti, tik geda, kai kiti tai pastebi... galvoju, gal vartojant vaistus jis paliktu mane ramybeje...nes kartais nebegaliu su juo kovoti...
- 2015 07 18, 22:36
As ir jau dvieji metai nebeuzmiegu butent kai miegoti tenka vienai...galiu visa nakti i Lubas praspoksoti, kol nepradeda svisti o pakilus saulei uzmigti visiskai nelieka sansu. Taip buna kelias naktis iseiles, kol galiausiai issekusi nuluztu:(
- 2015 07 21, 00:02
Gerai butu jei padetu, tik zoleliu pagrindu nelabai padeda o va tu cheminiu labiau rimtesniu bijau....susisuka man kartais galvelej kad gyvent per sunku pasidaro o tada tie stiprus migdomieji gali tapti didele pagunda uzbaigti gyvenima...
- 2015 07 24, 03:51
Sianakti vel nemiga, vakar o Gal jau reitu sakyt uzvakar depresuxa uzejus buvo liudnos ir blogos mintys i galva lindo, ryte atsikeliau ir nors nuotaikos nebuvo dienos eigoj nuotaika pagerejo bet va atejo naktis ir viskas:( spoksau i lubas vartaus o uzmigt neiina nors tu ka:( visi jau miega o as gal desim postu cia prirasiau....nuotaika gera bet va lenda visokios mintys apie gyvenimo praeiti apie tai kas patirta kas pereita kas prarasta kas dar laukia....ir uzmigti sianakt matyt tik paryciuj pavyks pries patekant saulei..
- 2015 08 21, 10:43
as turiu irgi su miegu problemu, nors atrodo uzmiegu vakare greitai ir rezimo jau puse metu grieztai laikaus, bet vis tiek atsikeles nesijauciu pailsejes, prie lovos traukia istisai. Dar pastebejau toki dalyka, kad nebegaliu diena uzmigt, kam nors yra taip buve gal? cia gal nuo antidepresantu toks poveikis gali but?
- 2015 08 21, 14:45
Man miego ritmas labai sutrinka atkryčių metu, tada galėčiau miegot ir miegot, vien tam, kad nereiktų gyvent. Dabar kažkaip susitvarkė viskas - einu miegot 22, keliuosi 6, savaitgaliais 23 ir keliuosi 7. Nes daugiau nei 8 valandos man jau būna per daug, sumažėja darbingumas ir krenta nuotaika. O ir šiaip organizmas pasako pats, kad jam gana - net ir savaitgalį, jei - žadintuvas neužstatytas, atsibundu apie 6-7. Jei miegočiau toliau - užmigčiau, bet paskui būna jau nebe kokia savijauta.
- Puslapis 2 iš 3
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3