Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė oksana
#187738 Nu tai drauge =) o man ar pasiulei mmmm? :evil:
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#187756 Oksanyt ,kiek tik nori ir įvairių rūšių
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#187797 Naaa tai bent kelis man kokius daigelius palaikyk,gal savaitgali prilekciau -oi sestadieni du egzaminai ,tai gal sekmadieni
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#187882 Vat ir nenuskilo kad iš kito krašto :achtung man kaip tik nelabai dygsta.. nors laimės, nes du labai garžūs mano mylimiausių pomidorų daigai yra :DD O va ko laukiau cukinijos ir paprikų nėr.. tik vieną paprikos daigą itin gražų turiu, bet nežinau kokia, nes pati iš kažkokios pirktinės užkritus auga =) Ai dar agurkai labai gražūs :)))
Vartotojo avataras
Parašė Laura_Palmer
#324112 Kieme mažinu želdynus, gal kam reikia augalų? Galiu atiduot vilkdalgių (žemesnio ūgio, viršus žvelniai rudas-violetinis, barzdelė gelsva, kvepiantys), viendienių lelijų (paprastos, smulkiažiedės, raudonos), pakalnučių, žydrių (smulkesnių žalialapių ir įprastų margų), pakalnučių. Vilniuje, reikėtų pasiimti paties (padėčiau išsikast). Kaip ir gaila išmest gyvo augalo. Kreipkitės asmenine žinute, kad ko nepražiopsočiau.
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#324120 Gaila, kad namo su kiemu neturiu :) Dievinu vilkdalgius :) Ir pakalnutės... Kažkam pasiseks :) grožis :)))
Vartotojo avataras
Parašė Laura_Palmer
#324153 Ai, dar: naikinsiu ir hortenzijos krūmą, gal kam reikia? Senovinis, paprastas, baltas, labai didelis. Gal kam ir kaimiškų senovinių geltonų jurginukų reikia?
Vartotojo avataras
Parašė mango
Laura_Palmer rašė:Ai, dar: naikinsiu ir hortenzijos krūmą, gal kam reikia? Senovinis, paprastas, baltas, labai didelis. Gal kam ir kaimiškų senovinių geltonų jurginukų reikia?

Oi, gaila, Laura Palmer, tik dabar tavo zinute perskaiciau . Na gal dar veliau koki augala turesi ir uzmatysiu parasyma
Vartotojo avataras
Parašė mango
#340312 Sode auga jau 2-ri metai, nepamenu kas per darzove gal kas zino?
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#340314 manau kad gelsve, jei smirdi turbo petrazolem su salierais

https://lt.wikipedia.org/wiki/Vaistin%C4%97_gelsv%C4%97

valgomos saknys. Turiu ta bruda pagailejau israut, pauoscius lapus kasti saknu nesinori :da
Vartotojo avataras
Parašė mango
#340317 turbut taip ir bus, kad gelsve, aciu tau gal kam reikia, dar viena auga
prisiminiau, kad lapus kaip prieskonius naudoja
o ka is saknu veikia, irgi dziovina ir kaip prieskoni naudoja?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#340318 Mango neisivaizduoju ka veikia is saknu googlas sako dziovina [!!!!! kada dziovykle atsiimsi butai jau pasidziovus pabandymui] ir deda i sriubas
Vartotojo avataras
Parašė mango
#340460 jooo, prisidziovinsiu, po to pati tik valgysiu :D
maniskiai i visas mano najoves nusuke nosi ziuri...
tai va, vel su ta masina :bloga
pasiilgau, Virtual
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#344893 Oi kokia gera tema, tikiuosi, kad ji suaktyvės. Aš irgi turiu, kur sodint, o patirtis nulinė. Tikiuosi parašysite daugiau, kokius darbus darote, ką sodinate ir t.t. :))) Aš netgi ieškojau fb grupės, kokios, bet nieko nerandu.
Vartotojo avataras
Parašė mango
#344896 O, smagu Agni, kad uzsukai, :super
cia darzininkai, gelininkai megejai kartais uzsuka ir siap prijauciantys
Kaip as tai, dar ir pasisodinu koki daugiameti augala, kitais metaisziuriu kas per zalias daiktas isdygo viduri darzo... :-) Ech, man darze, gelyne pasikapstymai atgaiva sielai. Beja, nugara per zolynmeti paskausta, bet tas malonus jausmas viduje, kad su zolem kova nugaleta gera ant sirdies palieka
Agni, fainos rozes pas pacia, as dar nei vienos neturiu, nes vis is rudens galvoju pritingesiu apdengti, tai ir amen bus
et jau jauciu pribrendau, pavasariop sodinsiu tokiu kruminiu noriu, nereikliu salciams, uzmacius tokias senovine veisle, baisiai fainas krumas, labai aromatingas, seile jau varvinu :)))
Kokie tavo planai gelynams, Agni? Tiek vietos, pavydetinai, toookiu terariumu galima priveisti, echh :-)