ledi rašė:kad butu taip legva laikytis:( tu isivaizduoji visko visko bijoti, viska kas kart dezinfekuoti, arbatinukas retai kada isjungtas buna nes reik verdancio man vandens dezinfekuoti, visko bijau kaip nezinia ko:(
Suprantu tave, nes kažkada pati bijodavau išeiti į gatvę, kad neužsinorėčiau į tualetą. Nuo tos įtampos pūslė pradėjo durniuoti. Tik išeinu į lauką ir jau eisiu ir atrodo, kad noriu į tualetą. 4 metus su šita problema pragyvenau. Todėl suprantu kaip tau sunku. Padėjo tik ligoninė. Daktaras taikė įvairiausius vaistus, bet galų gale pasakė, kad negali su manim nieko padaryti ir privaloma pagulėti ligoninėje. Ten tikrai labai padėjo. Bet atsirado kitokių baimių pvz šiuo metu paniškai bijau ieškotis darbo ir jį surasti. Kiekvieną dieną jaučiu įtampą, kad atsiras koks man tinkamas skelbimas. O baimę jaučiu turbūt todėl, kad niekas nėra pasakęs, kad gerai atlikai(kad ir kokį smulkmenišką) darbą. pvz valgyti skaniai pagaminai ar pns. Ir darbuose tikruose niekada nesisekdavo. Viisada sakydavo, kad mano protas nuo kūno eina per du metrus. O darbo reikia, draugas labai spaudžia, net neleidžia palaukti kol ateis eilė eiti pas psichiatrą vaistų. Patikėk tikrai tave suprantu, nes pati baimių daug pragyvenau ir daugumoje gyvenu dabar.