Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#346630 Warning! Labai atsargiai su tais ėjimais į ligonines be siuntimo. Pvz.: jei bandysit taip nueit į vasaros 5, kaip kad padariau aš, atsidursit pačiam šūdiniausiam skyriuj su visiškais psichais ir valgysit mėsą su šaukštu per pietus, o personalas su jumis nesiskaitys. Visada pasistenkite gauti siuntimą. :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Lifelover rašė:Warning! Labai atsargiai su tais ėjimais į ligonines be siuntimo. Pvz.: jei bandysit taip nueit į vasaros 5, kaip kad padariau aš, atsidursit pačiam šūdiniausiam skyriuj su visiškais psichais ir valgysit mėsą su šaukštu per pietus, o personalas su jumis nesiskaitys. Visada pasistenkite gauti siuntimą. :)

Na cia tik tavo nuomone. Man ar su siuntimu ar be tas pats buna.
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#346637 Gal tau gerai atsidurti prastuose skyriuose. Tada atsiprašau. :) O šiaip man taip tik vasaros 5 buvo, kitais atvejais turėjau siuntimą. Bet patirtis kadangi bloga, tai ir pasidalinau ja. Gal kažkas kitas paklausys manęs ir apturės geresnį gydymą su geresnėm sąlygom. Nes, kai atguliau į vasaros 5, man tiesiai šviesiai pasakė, kad guldo į prasčiausią skyrių, nes neturiu siuntimo. :(
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#346659 Phurriz, turi problemų bendraujant? Turi galimybę čia tai spręsti. Pvz., dabar... kažkaip grubijonini, atrodo nieko blogo nerašai, bet tonas... nu velniams...