Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Sapnavau,kad pirkau duona-sviezia,dar silta ir kvepejo ,o as vis uosciau uosciau kol atsibudau :D

Duona simbolizuoja gyvenimo elementarius poreikius.Dar simbolizuoja teigiamas savybes ir tai ka tu ismokai naujo savo gyvenime
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Gabs rašė:Mano sapnas... labai keistas. Viena akimirka sapnuoju kaip ziurineju nuotraukas ir noriu jas visas padaryti nespalvotas

Nuotraukos simoliskai rodo atmnityje susidariusius protinius ispaudus, kurie pastoviai yra musu prote ir itakoje musu kasdieni gyvenima.Tai rodo pasikartojanti ir pastovu elgesi.Dar galimas dalykas, jog neizvelgi didelio "paveikslo" nematai visumos tam tikroje situacijoje.Nors tas noras nuotraukas padaryti juodai baltomis simbolizuoja pastangas pamatyti ir priesinga "medalio puse"...

ishskyrus vaikystes nuotrauka, daryta sporto aikshteleje, kur mes visi stovejome ishsirikiave eileje. Ir visas nuotraukos vaizdas atgyja. Ash lyg iish virshasu leidziuosi i aikshtele, matau kaip kazkas labai auklshtas imeta i kashi ir ash dziaugiuosi, vis svarstau aks tai gali buti.
Nusileidziu i aikshtele ir tarsi manes nera,
Si dalis nurodo viena labai svarbe detale - nepasitikejima savimi.Pojuti, jog esi nematoma atsiranda is vaikystes isgyvenimu. Pabandyk prisiminti kaip daznai vaikysteje seimoje jauteisi "nematoma", kaip daznai tavieji poreikiai buvo slopinami.
ash vis dar stebiu kaip vaikai zaidzia stengiasi kazka nuveikti. Pasidarau matoma ir girdziu, kaip mano aukletoja, kuri manes vaikysteje nemego ir shiek tiek engė, liepe man lipti i stulpa. matau, kaip visi vaikai lkipa i stulpus, visiems puikiai pavyksta. Kaikas net rodo puikius triukus. Ash žinau, kad man neikada nesisekdavo ilipti i stulpa ir ash garsiai skundziuosi, bet.... shoku prie stulpo ir vis meginu lipti, uzsispiriu ir ilipu. Budama vaika nesuvokiau, jog buvau nemegstaa, dabar, sapne, ash esu pasiruosusi atremti moktojos pykti.
Nusliuogusi vamzdziu griebiu tashe.
Tase simbolizuoja tai, ka mes "nesames" per gyvenima - tai prisiminimia, tai isgyvenimai - kitaip tariant tai musu "bagazas isgyvenimu ir patyrimu, kurie ir itakoja musu siandiena

Klausiu mokytojos ar dar ka reiks padaryt, bet ji kazkodel apshalusi ir pasipiktinusi... neiko neishgirdusi shaukiau 'tai jau viskas, vadinasi galim eiti namo, viso gero mokytoja'.
Isheinu ish keimo su tokia blondine mergaite. Ash jau didele. Tokia kaip dabar =) Ir meginu su mergaite uzmegzti pokalbi kiap su sau lygia. Ir sakau:
-Manes aukletoja neikados nemego...
-Baik skusti. Nera reikalo. Ji nera bloga.-atsako man lyg staiga man butu 11 metu, o jai virsh 20. Protingai, bet grubiai.
-Ash pakeiciau net 4 mokyklas. Ash galiu palyginti- pompastishkai rodau ishkelusi keturis pirshtus, meginu vis teisintis. Truputi perdedu, nesmokiausi tik trijose.

Visa , kas sapnuose siejasi su mokykla, simbolizuoja musu gyvenimiska patirti ir pamokas, kurios taip pat svarbu kaip ir musu isgyvenimai

pokalbis vis tesiasi... Bet nereikshmingai. Kai taip mane grieztai sudraude ash sutrikau. Bet emiau galvoti. Man mama prishnekejo, akd mokytoja manes nemego, ash nelabai tureciau teise shiuo faktu mosikuotis ir i kaire, ir i deshine. Imu galvoti ir ant mano veido atsiranda suraukti antakaii. Susimastau ir aprimstu... Nebeliko euforijos, del pasiekto tikslo.
Mes einame kazkur Klaipedoje. Ishejom ish aikshteles, medziais nuklota gatve susileija su didmiescio gatve. Vasara. Taip skaisciai shveicia saule, kad visi pastatai perdetai balti, o visos spalvos nublukusios, zole ishdziuvusi ir beveik negyva. Gatves pilnos dulkiu.
Tai simbolis tavosios dvasines busenos .

Vaziuoja mashinos. Einame tiltu.
VAziuojancios masinos paprastai simbolizuoja gyvenimiskaja krypti.O tiltas - tai jungiantis elementas praeiti su atietimi ar dabartimi, arba tiesiog vieno etapo su kitu. DAznai tai pasamones ir proto jungiamasis elementas.

Dar shnekames, ir ash vel pavirstu zmogumi, pagal savo amziu, o ji... ji vis dar subrendusi.
LAbai idomus tos bendrakeleives ivaizdis - mergina/blondine - simboliskai tai aiskinciau kaip saves nuvertinima - yra sakoma - ai toji "blondine" neprotinga atseit.Kur apie save taip galvoji? IR jei galvoji - tai kodel?

Jai aju reikai nusukti. Nusileisti apleistu takeliu nuo tilto, jsi nuklotas shiukshlem. Zinau, akd ji pasuks i remontuojama gatve, kur daug apleistu namu, kur daug bomzu. Nemalonus kelias.
TAi simboliskai rodo eilini bandyma suvokti savo situacija protu, bandyma is depresijos islipti proto pagalbos deka.IR sis procesas iagyvenamas kaip NEMALONUS. Bet kur ir bet kuo sapnuose lipdami zemyn mes isgyvenam nuopoli, atkritima, tad visomis pastangomis stenkites lipti tik aukstyn, kas tai bebutu

O ash eisiu tiesiai, tolai tilto, veliau pagrindine gatve, ishremontuotu tiltu. Zinau, akd mane pasiims mama ir vaziuosime geru keliu namo. Ilgu bet geru keliu.
Si dalis teikia optimizmo.
Mergaite pazvelgia i mane ir sako, jog noretu su manimi dar pabendrauti... ji duoda man centus ir akmeneli, ant kuriu tureciau uzrashyti savo el pashta. Meginu rashyti ant penkiu centu, bet nesimato. Paimu akmeneli, ant jo rashosi puikiai. uzrashau savo adresa ir einu savo keliu....
Tavoji nuojauta yra stiprus elementas tavajame gyvenime, tad jei pavyktu dar pazadinti vidini rysi su pasamone, viskas ir labai greitai pakistu i gera

kaip ir dauguma mano sapnu, kraupaii realistishkas. pamenu netik jausmus, bet ir spalvas, akrtais net kvapus...

Zinau, akd cia labai daug prirashiau, bet ar galetum man padeti, auksinezuvele?

Taip pat mano demesi patrauke skaiciai - 4 rodo, jog esi apsupta Angelu ir jie pasiruose tau padeti, tik reikia ju prasyti, o 5 rodo alchemija, transformacija , transmutacija ir pokycius siuo metu

Kolkas viskas ka parasei rodo jog esi reikiamoje vietoje ir reikiamu laiku... :super
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:sapnavau jog esu jav prezidento patarejas, ir kazkas nusove jo antrininka per konferencija, tada pagrobe ji pati, pradejau as vadovauti.
SImbolika rodo, jog tavasis ego buvo "nusautas" ir tu emei pats mastyti, kas tera tik puse darbo:)

staiga ivyko kazkokia didziule katastrofa kuri palaidojo daugiau nei puse zmonijos...
Tokie ivaizdziai paprastai rodo vidini nestabiluma, didele vidine sumaisti
as su kazkokiu zmogumi likau gyvas ir kazkaip netycia atradau kazkokia slapta saugykla kurioje buvo saugojimi pinigai (buvo 1,374 bilijonu.... :D )
Akyvaizdu, jog nusovus ego, atsirado galimybe prisiliesti prie pasamones lobiu - tavyje ji stipri ir galinga, tik ego labai jau akylai saugomas esi, kad tik nerastum priejimo i ja - kas nutiko kai isijunge signalizacija - nagi "kazkas paleido dumus - dumai simbolizuoja uzdanga, saves apgaule, nesugebejima izvelgti tiesos - sakoma - nepusk man cia miglos...tad ta opati galima pasakyti sau - nustok putes migla apie esama situacija

bet netycia bandydamas juos paliesti suveike signalizacija ir as buvau tesiogine prasme isrukytas is tos patalpos... taciau is jos prie mano koju iskrito 3 popieriai su slapta informacija
Trys simbolizuoja krikscionybe - greiciausiai tai siejasi su nesamoningu noru pazinti pati KUREJA

kuriuos is manes poto ateme.. veiksmas persikele i po nuosliauza palaidota dangoraizi, buvom 7:
septyni rodo, jog esi teisingame kelyje - manau jog sergant depresija, sveikimas prasideda tada kai suvoki kas netaip ir randi budus kaip tai keisti.Kitaip sakant, norint kazka keisti, reikia sugriauti senus stereotipus ir statyti nauja.Griuvesiu dalis kolkas teigiamiausia tavajame sapne

as, mergina su kudikiu,
Mergina simbolizuoja naujas mintis ir idejas
Vyrai simbolizuoja tavo pasamonine dali

ir da keli vyrai taciau bandydami dasigauti iki pavyrsiaus dirbom tik 2 iki virsaus buvo like dasikasti 13 ausktu..
Skaicius 2 -islik tikejime, nes tavo maldos isgirstos ir manifestuoja, net jei akyvaizdziai to dar nesimato.
13 -visatos mokytojai praso taves islaikyti teigiama mastyma ir atiduoti jiems visas savo abejones bei baime, kad jie galetu tai transgformuoti i visa apimancia MEILE.Tas skaicius yra uzslepto moteriskumo simbolis, taip pat deiviu simbolis , intuicijos bei vizualizacijos simbolis, be to - metuose yra 13 menulio ciklu. Dar kitaip sakant - visa kas vyksta tavo gyvenime dabartiniu metu simboliskai rodo, jog tau reiketu pristabdyti tempa - tavoji asmenybe linkusi vertinti, daryti skubotas isvadas ir lekti milzinisku tempu, tik neiasku i kur.MEditaciaj, minciu sustabdymo technikos ir gilesnis kvepavimas - tai praktikos , kurios padetu tau stabilizuotis

poto kazkaip nusikeliau kazkur prie gelezinkelio kazkaip lenkynes vyko maciau 2 traukinius ir salymais kiek pamenu is inercijos riedanty viena vagona, taciau ne begiais o zeme, maciau kaip jo isartas gylias vezias...poto persikeliau i kalnus ziema, slidu as i juos lipau,
TAi tipiski depresijos simboliai
poto sutikau savo teva
NA pagaliau - tai pasamones simbolis
jis paklause ka as nuveikiau per diena, ir as pradejau pirstu ant aprasojusio skiklo ar metalo rasyti, uzlipau i kalna ir panasiai....
Si dalis begalo savrbi - pasistenk islaikyti ta trapu rysi su pasamone. TAi rodo, jog esi jautrus sutverimas ir begalo imlus tiek visam kas neigiamta tiek ir tam, kas teigiama.Dar kitaip - neturi filtru, per kuiruos atsisijojama tai kas zmogui reikalinag - tu prisiimi visak ir sau, net atsakomybe uz veiksmus, kurie nera tavo
poto skaita atsiradau kalno papedeje, suradau kazkokius 3 ziedus... ir norejau kazka iskviesti tam reikejo surinkti kazkokius 4 rutulius....
Skaiciai rodo, jog esi teisingame kelyje ir kad visata tave palaiko, nes 4 simbolizuoja Angelus.Tik prasyk paramos ir pagalbos, nebuk vienas ir nesijausk vienisu
istraukiau melyna, raudona, be traugdamas zalia ji reikejo uzpylti vandeniu nes buvo ikaites iki raudonumo taciau jis buvo suduzes...
Saplvos simbolsikai yra aiskinamso taip - meluna -dangiskumas ir tai greiciausiai tavoji prigimtis.RAudona - aistra gyvenimui, o zalia - paprastai simbolizuoja gydomaja jega arba poreiki gydytis ir kalba eina ne fizineje plotmeje, bet dvasineje.Ikaite ir suduze rutuliai simbolizuoja begale vidinio pykcio, kuris ir reikalauja gydymo...
poto pamaciau velnia kuris su manim kalbejo taciau as jam atsakiau jog man giliai dzin ka jis man sako...
:super toks atsakas i bet kokius gubdymus vertas pagyrimo!!!

poto sapnavai jog taisau dzipa jog galeciau pabegti nuo kazko (3dienas iki tol taisiau tevo dzipa kuri pats sugadinau dar pries kaledas...)po atsiradau dykumoj su tuo dzipu vaziuoju dideliu greiciu ir salia sedi mergina atrodo sese ir sako ka tu slepi? atsakau jog nieko taciau ji vel sako nemeluoj as tave gerai pazystu.. tada atsakau jog kopija vieno is 3 tu lapu, ir pasakiau jog tai pakeis pasauly..... (lapas is pradzios sapno)...

Vaikine, proto galios mus valdo, nors ir pats vairuoji masina, bet vaziuoji per dykuma.PRoto simbolis salia - geriau reikejo pasisodinti teti, o ne sese, bet visumoje tau spresti -kas esi, kure ieni ir ku nori buti.O kad tai pakeis pasalui - as nei kiek neabejoju !!! Tik reikia tvirtai tuo tiketi, ka tu ir padarei, nes issaugojai lapo kopija:) Dar tik pridursiu jog 3 - taip pat simbolizuoja trejybe - DievaTeva, Dieva SUnu ir Dieva Sventaja DVASIA
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
sarlota123 rašė:jau kelinta karta sapnuoju,kad esu nescia....arba galvoju kad esu nescia bet nesu,arba isitikinusi kad esu nescia....

Augantis vidujai zmogus , pries pokycius daznai sapnuoja nestuma, gimdyma, arba naujagimi/kudyki, kartais net paaugusi ir tai mus paprastai stebina.O be reikalo:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#34858 Mielieji, isvykstu savaitei, bet prasau jusu - sapnuokit ir rasykit, pabendrausim kai sugrysiu :) geru ir ramiu jums sapnu
:heart
ParašėGabs
Auksinezuvele rašė:
Taip pat mano demesi patrauke skaiciai - 4 rodo, jog esi apsupta Angelu ir jie pasiruose tau padeti, tik reikia ju prasyti, o 5 rodo alchemija, transformacija , transmutacija ir pokycius siuo metu

Kolkas viskas ka parasei rodo jog esi reikiamoje vietoje ir reikiamu laiku... :super

Man visas tas sapnas... toks pilnas angelu. Kad ta blondinė mergaitė... Ji gyvena netoliese, bet aš su ja nebendrauju. man ji simbolizuoja tarsi angelą. Balta oda, žydros akys, geltoni plaukai... Vaikas suaugusiojo pozicijoje... tas mėginimas mane sudrausti, pamokyti... Gero kelio pasirinkimas, akmenėlis, o ne centai... aš čia įžvelgiu tųurbūt kurkas perdaug, nei derėtų... :D

Ačiū tau, mieloji!
Vartotojo avataras
Parašė oksana
Auksinezuvele rašė:Mielieji, isvykstu savaitei, bet prasau jusu - sapnuokit ir rasykit, pabendrausim kai sugrysiu :) geru ir ramiu jums sapnu
:heart

Lauksim taves sugrystant :flo
Parašė autumn
#35327 Keista, dvi naktis iš eilės sapnavau savo mamą ir jos vieną draugę, ko iš esmės niekada nebūna.

Pirmasis sapnas:
Aš su mama Prancūzijoje (niekad nesu ten buvusi, jokių planų ten atsirasti neturiu). Mama kažkur išeina, aš nusprendžiu, kad noriu vyno. Kažkodėl žinau, kur yra vyno parduotuvė, einu aš į ją, ir galvoju, kad vietinės valiutos neturiu, tik litus, bet vis tiek einu. Atėjus protas nušvinta ir paklausiu "Turbūt litais atsiskaityt negalima?". Aišku, atsakymas būna neigiamas, tada aš einu atgal į kažkokį viešbutuką [?], truputį pasiklystu, tiksliau, ne ta gatve nusuku, bet galų gale grįžtu aš ten, einu į savo ir mamos kambarį, ir koridoriuje ta minėta mamos draugė rakina duris. Sapnas nutrūko arba nebepamenu.

Antrasis sapnas:
Aš spaudžiu sau spuogą po lūpa (fu!) ir tada, nežinau kokiu būdu, mano apatinė lūpa kairėje pusėje įplyšta lyg būtų įkirpta. Aišku, bėga kraujas, man labai labai baisu, lūpa atrodo klaikiai, mama sako, kad reikės siūt ir veža į ligoninę. Aš galvoju tik apie tai, kaip atrodys toks baisus randas ant mano lūpos, nes suplyšusi ji tikrai daug. Nebepamenu, kaip ir kur, bet šitam sapne irgi šmėstelėjo ta mamos draugė, gal ligoninėj ar važiuojant į ją. Vėlgi daugiau nebepamenu nieko.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#35514 sapnavau kad kojos lopais stipriai apaugusios plaukais,vos ne kaip pas bezdzione...brrr...
ParašėGabs
#35522 Sapnavau, akd esu Dolfas Lungrenas ir zudziau teroristus. Osama Binladena. Jog vazineju po lakus su traktoriumi, kamazu, priekaba, gelbsciu zmones ir shaudau kitus. Blogiukus.. kas cia per nesamone? ash net veiksmop filmu negaliu pakest!
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#35639 sapnavau, kaip degė medinis namas prie upės. iš pradžių aš jame negyvenau, bet paskui pasirodė, kad viduje yra keli mano daiktai. tada bėgau į jį gelbėti savo kerzų.
vėliau vėl tapau viena iš žioplių minios, stebėjau gaisrininkų darbą ir t.t.

o dar dažnai sapnuoju pasinėrimą po vandeniu. ir po vandeniu aš galiu kvėpuoti.
Parašė egle
#35664 sapnavau, kad lipu i ledo kalna. bet taip idomiai. priesais save pasilenkusi abiem rankom i prieki stumiu roges ir vos palipu. nes labai slidu, tik ledas ir labai mazai sniego. netoli virsunes apsidziaugiu, kad nedaug lipti liko, pasirode, kad tas kalnas pazistamas-jis netoli mano namu... bet kai uzplipau i virsu pamaciau, kad cia yra kelias is ledo kalnu ir visai nepazistama vieta. pries akis prisnigtas miskas, ledo kalnas zemyn ir tada is karto aukstyn irgi ledo kalnas. privaziuoja ir sustoja dzipas be stogo. ten sedi vyras labai grazus juodas garbanotas. jis sako lipk, pavesiu. as galvoju, nelipsiu pati savo jegomis iveiksiu. bet ilipo dar du zmones, ilipau ir as... atsisedau per dvi sedynes nuo jo paciam gale ir pagavau jasma, kad bijau, jog kai leisis dzipas ledo kalnu zemyn, kad galiu iskristi is tos masinos...

suskambejo zadintuvas ir atsibudau...
man idomu tai tuo, kad as pati save daznai vadinu princese ant stiklo kalno....
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
dee rašė:Keista, dvi naktis iš eilės sapnavau savo mamą ir jos vieną draugę, ko iš esmės niekada nebūna.

Keisto cia mazai-savybes , kurios mus traukia arba stumia tuose zmonese, paprastai ir sukelia tuos vaizdinius .

Pirmasis sapnas:
Aš su mama Prancūzijoje (niekad nesu ten buvusi, jokių planų ten atsirasti neturiu). Mama kažkur išeina, aš nusprendžiu, kad noriu vyno.
Mamos iviazdis simbolizuoja prota - netekus kontroles kyla noras daryti kazka, ko paparstai mes nedarome, nes suvokiame pasekmes.
Kažkodėl žinau, kur yra vyno parduotuvė, einu aš į ją, ir galvoju, kad vietinės valiutos neturiu, tik litus, bet vis tiek einu. Atėjus protas nušvinta ir paklausiu "Turbūt litais atsiskaityt negalima?". Aišku, atsakymas būna neigiamas, tada aš einu atgal į kažkokį viešbutuką [?], truputį pasiklystu, tiksliau, ne ta gatve nusuku, bet galų gale grįžtu aš ten, einu į savo ir mamos kambarį, ir koridoriuje ta minėta mamos draugė rakina duris. Sapnas nutrūko arba nebepamenu.
O va durys ir dar rakinamos simbolizuoja uzslepta poreiki veiksmui , minciai, norui, vilciai:)

Antrasis sapnas:
Aš spaudžiu sau spuogą po lūpa (fu!)
Tai neigiamu emociju, sukauptu viduje, simbolis.PAts laikas su jomis tvarkytis, nes kitu atveju, jog issivers ir gali tekt jau tvalkrytis su pasekmem, kurios dazani buna skausmingos.
Itrukusi lupa mensko saves iviazdio simbolis.NEvertini saves, todel lupa ir itrukus ir ypac tai siejasi su moteriskumu ir givybine eneregija, nes kraujuoja:)

ir tada, nežinau kokiu būdu, mano apatinė lūpa kairėje pusėje įplyšta lyg būtų įkirpta. Aišku, bėga kraujas, man labai labai baisu, lūpa atrodo klaikiai, mama sako, kad reikės siūt ir veža į ligoninę. Aš galvoju tik apie tai, kaip atrodys toks baisus randas ant mano lūpos, nes suplyšusi ji tikrai daug. Nebepamenu, kaip ir kur, bet šitam sapne irgi šmėstelėjo ta mamos draugė, gal ligoninėj ar važiuojant į ją. Vėlgi daugiau nebepamenu nieko.

O ka is esmes tau simbolizuoja mamos drauges paveikslas? Kaip tu ja jauti?:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
sarlota123 rašė:sapnavau kad kojos lopais stipriai apaugusios plaukais,vos ne kaip pas bezdzione...brrr...

SIo sapno simbolika mums atskleidzia stiprius zemiskus iporcius, kurie susiformavo megdziojant arba kjopijuojant tevus vaikysteje arba draugus gyvenimo eigoje.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Gabs rašė:Sapnavau, akd esu Dolfas Lungrenas ir zudziau teroristus. Osama Binladena. Jog vazineju po lakus su traktoriumi, kamazu, priekaba, gelbsciu zmones ir shaudau kitus. Blogiukus.. kas cia per nesamone? ash net veiksmop filmu negaliu pakest!

GAila, kad poveikis stiprus, bet pasistenk suvokti, jog tai tik sapnas ir ji galima arba issiasikinti arba sapno metu, sapnuojant samoningai, keisti jo eiga.O simboliai rodo vidini pykti, nesugebejima valdytis ir neprisiimti atsakomybes uz kitu veiksmus:)