Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė oksana
#3495 Oi kiek tu pazengusi su savo psichologe man iki tokiu pokalbiu ...toli
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#3496 na, aš jau beveik 3 metai lankau. tiesa - du depresijos pagilėjimo periodus ir dar vieną laikotarpį (nelankiau 4 mėn) galima išmesti. tai normalaus laiko išeis pusantrų metų.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#4451 merginos, žiūrim šį vakarą 21val "Žiūrkių lenktynes" per LNK, ten geras durnas pakeliantis nuotaiką filmas ;)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4452 vakar vienoje knygoje perskaičiau gerą frazę: žiurkių lenktynių esmė yra ta, kad net jas ir laimėjęs, vis tiek esi tik žiurkė :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#4457 Oi kaip gerai,kad priminet apie si filma norejau paziuret ir buvau pamirsusi.Buvau ji maciusi,bet svedu kalba,o tai reiskia vaizdas buvo garso ne :)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#4469 As nusipirkau filma "skaicius 23"kai pirkau nemaciau ,kad pagr.herojus Jimas Carey,nes as neisivaizdavau ,kad jis gali vaidinti ne komedijoje,bet pasirodo gali.Ir labai idomus jis atrodo cia.Ir filmas geras
ParašėBegaline
Agni rašė:vakar vienoje knygoje perskaičiau gerą frazę: žiurkių lenktynių esmė yra ta, kad net jas ir laimėjęs, vis tiek esi tik žiurkė :twisted:

o čia iš kokios knygos? aš šitą posakį jau keletą metų žinau, labai jis man patinka. o vat iš kokios knygos, nžn :? internete kadais perskaičiau
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4479 jis buvo knygoje "būsiu laimingas". panaudotas kaip kazkieno citata.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#5235 Kai viskas uzknisa... depresijos visokios ir t.t... mano galva, reikia ziureti tik komedijas... ne kvailas, aisku... Tik kad jas dabar rodo tokias, kad nuo ju dar didesne depresija apima... ir klausytis roka... rokas islaisvina... ir apskrtiai, reikia ka tai daryti, kad pavasaris greiciau ateitu...
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#5236 Prisiminiau irgi viena fraze is filmo (kalbasi du dzentelmenai):
- Kaip laikotės?
- Ačiū, mirštu. O jūs? :lol:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#5239 aš vakar žiūrėjau siabo filmą "kaimas". aišku, prie depresijos kažin ar jis labai tinkamas. bet mane sukrėtė filmo tobulumas, aktorių vaidyba ir minties genialumas. filme nebuvo nei lašo kraujo.
ParašėLiepa
Agni rašė:aš vakar žiūrėjau siabo filmą "kaimas". aišku, prie depresijos kažin ar jis labai tinkamas. bet mane sukrėtė filmo tobulumas, aktorių vaidyba ir minties genialumas. filme nebuvo nei lašo kraujo.

village? mačiau ir aš.. bet tikėjausi kažko geresnio :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#5242 jo, šitas, o man jis iškart prilipo ir soundtrackas nerealus.
ParašėLiepa
#5244 niu taip, tu gi siaubakus mėgsti :lol:
aš tai irgi vis pažiūriu karts nuo karto, traukia kažko, bet mano nervai jau taip būna įtempti tokių filmų metu... :shock: niu, žodžiu, man geriau būtų tokių nežiūrėt :D
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#5248 O man patinka filmas "Desperado"... ten taip graziai visus istasko... o muzika kokia... :wink: O Selmos Hajek iskirpte... i ja pazvelgus, pamirsti, kad yra kokia tai depresija... :twisted: