Moderatorius: Astro-Meška

Parašė masakra
#305316 Ne 2013 metams, o aplamai nuo 2013.11.01 iki 2014.11.01 nusprendziau susirasyti metams laiko keleta tikslu.

1.Gerti kasdien po 1,5 l. vandens.
2.Uzsiauginti plaukus.
3.Numesti lasinius nuo pilvo, sukti lanka kasdien po 30 min.ir daryti pilvo presa.
4.Kasdien lavinti prota, atminti ir t.t.
5.Gertio folio rugsti.
6.Karta per menesi perskaityti po viena knyga.
7.Ismokti rusu kalba.
8.Pakeisti darba i daugiau apmokama, pilnu etatu.
9.Kasdien tepti rankas kremu, paakius ir lupas vazelinu. :achtung
Parašėmarronnier
#305341 Aš nenoriu prikarksėti, bet man atrodo keisti jūsų prioritetai. Na, kažin kaip ten seksis su rusų kalbos mokymusi ar lašiakų numetimų - reikia tikslinti ir detalizuoti veiksmus, na, šitiap kaip ir apie plaukus parašėt.
Dovanokite už mano pesimizmą.
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305342 Šiaip ar taip kasdien tikrai nepavyks visko padaryti, ką norėtum... Visko būna.

Tikslai turi būti realūs, konkretūs, pasiekiami ir išmatuojami. Tik jei tokie tikslai bus, jie bus įgyvendinami.
Parašė masakra
#305391 Del rusu kalbos pati abejoju , bet ant greicio parasiau ir smulkiai nenorejau aiskint.
O kas liecia kitus gtikslus tai jie nesudetingi, skaityt kas menesi knyga po viena nesunku tikrai, o visi kiti tikslai irgi buvo neisplestai parasyti nes nenorejau tiesiog plestis detaliai rasyti, bet man atrodo , kaip tik per mazai ir per lengvi tikslai, nes noreciau per metus kazka vertingesnio nuveikt , nei tept rankas kremu kasdien.:D va siandien nuvaziavau i prieglauda ir parsiveziau suni , toki nerealu :super jis pades van isjudet nuo ankstaus ryto ir diena bus ilgesne, daugaiu turesiu energijos:)
Parašė masakra
Nepasitikinti rašė:Šiaip ar taip kasdien tikrai nepavyks visko padaryti, ką norėtum... Visko būna.

Tikslai turi būti realūs, konkretūs, pasiekiami ir išmatuojami. Tik jei tokie tikslai bus, jie bus įgyvendinami.
Visko vienu metu iskart neptradesiu daryti , o pamazu bet turesiu isitelkt i 2 men. kol viskas susireguliuos ir priprasiu:)
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305395 Sėkmės siekiant savų tikslų! Tai, kad užsirašei, dar labiau turėtų motyvuoti juos įgyvendinti.
Parašė masakra
Nepasitikinti rašė:Sėkmės siekiant savų tikslų! Tai, kad užsirašei, dar labiau turėtų motyvuoti juos įgyvendinti.

aciu :flo
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#305449 turiu mazuti tiksla, iveikt sociofobiją,nes ji mane tiesiog žlugdo :(
Parašė masakra
EniGmO rašė:turiu mazuti tiksla, iveikt sociofobiją,nes ji mane tiesiog žlugdo :(
Vaistai nepadeda?
Vartotojo avataras
Parašė šunšunis
#325923 Turiu, bet kaip grįžti atgal??? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
šunšunis rašė:Turiu, bet kaip grįžti atgal??? :bloga

Kai sukursi laiko mašiną - pranešk , mielai pasinaudočiau .