Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Ethan
ais rašė:O man laikosi temperatura 37 ir kelios dalys, ar gali buti del nerimo sutrikimu ir depresijos?

Ne, negali 8) . Čia iš panašaus scenarijaus: "Man gangrena, tuos koja nupus, ar gali būti dėl nerimo sutrikimu ir depresijos?"
Virusą/bakteriją pasigavot tikriausiai. Bet atsižvelgiant į jūsų platesnius negalavimus gal yra rimtesnė liga. Arba hipochondrija.
Source: aš internetinis daktardas.
Parašė solitude_aeturnus
#350681 Nežinau, ar mano būseną buvo galima taip pavadinti, bet pamenu: kažkokį akmenį krūtinėje, vidinį šaltį, silpnumą keliuose - regis, tuoj sulūšiu, pargriūsiu, kažkokį savotišką "buvimą rutuly, hermetiškame inde"
Parašė Murleen
#350923 Aš susidūriau su nerimu ir panikos priepuoliais kai buvau 16-os metų ir nualpau pamokoje. Nualpau aišku pirmą kartą, tiesiog pasidarė silpna dėl menstruacijų. Pirmieji tie nualpimo potyriai labai išgąsdino ir po to karto labai bijojau eiti į tą pamoką, tiesiog žinant, kad tuoj reikės eiti į ją iškart apsvaigdavo galva, labai pykindavo, širdis trankydavosi kaip pašėlusi, karštis mušdavo. Taip prasikankinau pusę metų, tačiau bijodama tik tos vietos, kur viskas prasidėjo. Vėliau, po kurio laiko pradėjau bijoti ir kitų pamokų, ypač tų, kurios vyksta per toli nuo tualetų ar gryno oro šaltinių. Pasidarė sunku susitikti su draugais, eiti pasivaikščioti, nes kaskart pasidarydavo silpna, bijodavau, kad nualpsiu ir prisidarysiu gėdos. Šiaip gėdos jausmo labiausiai ir bijojau, labai viską į galvą imu. Dabar, kai man beveik 19 metų, tebejaučiu klaikius jausmus, beveik nelendu iš namų, išskyrus mokyklą, ar jei privaloma kažkur nueiti, nuvažiuoti. Kaskart išeinant pasivaikščioti pasidaro bloga, mokykloj taip pat sunku kęsti visas pamokas, juolab, kad dauguma nieko neišmokstu, tik sėdžiu ir galvoju, kaip viską iškęsti. O fiziniai pojūčiai tai kaip ir daugumos čia minėtų, svaigsta galva, labai dažnai pykina, pritrūksta oro, labiausiai bijau nualpti. Išvis dažnai atrodo, kad tuoj pakriks protas ir tapsiu visiška beprote. Paskutiniu metu jau ir izoliuoju save nuo kitų, nesinori su niekuo kalbėtis kai jaučiuosi blogai. Vienintelė vieta, kur jaučiuosi geriausiai, tai namai. Čia visada būnu sava, bendraujanti, linksma, miegu puikiai, nėra jokių baimių.
Niekur per tą laiką nesikreipiau, mama daug kartų grasino užrašyti pas psichologą jei bėgiosiu iš pamokų, o pas psichologą, ir dar mokyklos, labai nenoriu, nes greitai pasklistų tokios žinios per mokyklą.
Depresija nemanau, kad sergu. Savižudybės mintys tikrai nekankina, vertinu gyvenimą, moku džiaugtis, juoktis, nors esu ir perdėtai jautri, dėl menkniekių apsiverkiu.
Bet labai labai baisu, kad ateity depresija nepasibelstų ir į mano duris dėl to, kad kasdien išgyvenu paniką.
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
#351569 jei spaudimas norm, o pulsas kala kaip niekad stipriai... galima itart hiphochondrija? man pastoviai oro truksta ir kai ramiakus nutrauke dar labiau pablogejo. jau net alk vartot pradejau... sudinai jauciuousi
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
whitenoise rašė:jei spaudimas norm, o pulsas kala kaip niekad stipriai... galima itart hiphochondrija? man pastoviai oro truksta ir kai ramiakus nutrauke dar labiau pablogejo. jau net alk vartot pradejau... sudinai jauciuousi

Oro truksta del auksto pulso, man tas pats buna kai virs 110.
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
Vaiduk rašė:
whitenoise rašė:jei spaudimas norm, o pulsas kala kaip niekad stipriai... galima itart hiphochondrija? man pastoviai oro truksta ir kai ramiakus nutrauke dar labiau pablogejo. jau net alk vartot pradejau... sudinai jauciuousi

man oro truksta kai 60 pulsa rodo... ka tada daryt?? pzdc man. nebilet geriu.. bet nifiga nepadeda...
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
whitenoise rašė:
Vaiduk rašė:

man oro truksta kai 60 pulsa rodo... ka tada daryt?? pzdc man. nebilet geriu.. bet nifiga nepadeda...

As irgi nabilet geriu geras pulsas skaitos iki 90, na pas mane maziausias 74 kokie buna. Per stipru nabilet gal geri bandyk sumazint ketvirdalali, o gal kokie kiti vaistai musa pulsa.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#351608 sportininkų gali būt retas pulsas. O jei ne sportininkas esi, tai jau gali skųstis gyd. Dėl nebilet, tai ne visiem gi tie patys vaistai tinka. Mano vyrui nebilet spaudimą sutvarko, o man ne. Reik su gyd. bandyt vaistus. deja, vėl visur bandymai....
Vartotojo avataras
Parašė Elenitaa
#352998 Sveiki visi, temoj senai niekas nerase bet nusprendziau pasidalinti savo pojuciais. Pas mane jie butent labiau isreiksti fiziniais simptomais tai ir pradedu :achtung pirmiausiai pykinimas, viduriavimas ( nustatytas DZS) nuo uzejusio nerimo jis labai paumeja ir seip rytais geriausias draugas tampa tuoletu.. po pietu viskas susitvarko. Toliau neaiskus kuno skausmai, pilvo zarnyno skrandzio skausmai. Po labai labai didelio streso prasideda net kaulu lauzymas kaip per gripa temperatura gali sokinet nuo 35 iki 39.. toliau galvos svaigimai. Na o visi kiti tokie psichologiniai kaip pvz baimes maistui turiu zinot ar svariai ir kokybiskai pagaminta, hipohondrija galiu persirgti visomis ligomis paskaicius koki straipsni apie liga kas kuom susirgo :achtung . Aisku uzeina nerimas sirdies permusimai. Bet kai tiek metu tai vyksta tiesiog ismokau biski save valdyti riboti isgeriamu vaistu kieki. Geriu xnx jis pakankamai padeda. Bet meginu mazint ir tvarkyti savo smegenis saviitaiga. Truputi sekas bet jauciu vistiek dar teks apsilankyt pas psichoterapiauta vaistu. Nes kai ju neturiu jauciuos nesaugiai. O seip susigyvenau su visu tuo, priemiau save tokia kokia esu... tada pasidare lengviau.. lengviau gyvent lengviau kvepuot.. vo kiek prirasiau :DD
Vartotojo avataras
Parašė Elenitaa
#353000 Aj dar papildymui :achtung smaugimas uzeina atrodo sapudzia krutine, galvos skausmai, burnos dziuvimas, daznas slapinimasis ypac pries miega tai taip nervina.. vienu zodziu daug simptomu. Seip butu idomu pakalbet su tais kurie serga DZS kitaip dirglaus zarnyno sindromu kuri isprovokuoja atsirades nerimas depresija kaip susigyvenot kaip kovojat.. kaip suprantu ji gali testis visa gyvenima. Bjauri liga suvaldoma vaistais nuo nerimu arba ad..
Vartotojo avataras
Parašė LaumeRaganele
#356636 Skaitau ir suprantu jusu kancias. As kokius 2 metus sirgau depresija, nieko nenorejau tik numirti ir tuos jausmus ignoravau. As buvau is tu zmoniu, kurie galvojo, kad tokios ligos nera. Kadangi, taip ignoravau save, tai dvasinis skausmas tapo fiziniu. Organizmas saukte sauke - reikia kazka keisti. Galvos skausmai, raumenu itampa, nerimas, galvos svaigulys ir daug visko. Laikykites, mielieji. Viskas su laiku bus ok :flo
Parašė sigita12
Vaiduk rašė: