Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#349472 Maniškio gimdienis buvo vasario 10d. suėjo 7 metai. Netyčiukais gavom tądien dovanų: maišelių kakučiams. :D
Kažkoks dėdė iš apsaugos mašinos išlipo ir davė. :heart
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#349482 turbūt įsigysime biglį poros mėnesių bėgyje, jei nesikeis planai. tiksliau, broliui jį nupirks.
Vartotojo avataras
Parašė šunšunis
#352531 Šiandien netyčia užmyniau savo šuniui ant kojos. Spėkit ką ji darė? Ogi sucypė ir puolė nuolankiai atsiprašinėt, suskliaudė ausis, vizgino uodegą, glaustėsi, tarsi čia būtų jos kaltė. O dieve, kaip aš ją myliu. Apsiverksiu.
Vartotojo avataras
Parašė Sibylla
#352561 Sveiki, aš pamišusi dėl šunų.. Realiai mintys apie juos padeda man kažkaip kapstytis ir judėti pirmyn...:) Svajoju ateityje gyventi kokiam vienkiemyje ir turėti veislyną :D Tai ta svajonė mane kažkaip ir palaiko šioj žemelėj.. Šiuo metu turiu du keturkojus, bet vyras leido kai mažajam šuniukui sueis metai dar vieną įsigyti.. Tik reik kažkaip sveikatą pataisyt, nes dabar jau net pati nebevedžioju - visas krūvis vyrui tenka. O kaip kaltinu save dėl to, na bet negaliu niekaip prisiversti į lauką išeiti..
Vartotojo avataras
Parašė pasipoginam
#352694 Aš vis galvoju apie šunį ir svaigstu kaip norėčiau augint. Ir katinėlį. Visus gyvūnus auginčiau, jei tik galėčiau, bet aš bijau... Bijau, kad kai sulauksiu to laiko, kai teks su jais atsisveikint, bus labai sunku... Gal kas tame turėjo patirties ir gali pasidalinti. Kiap sekėsi tai įveikt ir t.t.
Vartotojo avataras
Parašė šunšunis
Sibylla rašė:Sveiki, aš pamišusi dėl šunų.. Realiai mintys apie juos padeda man kažkaip kapstytis ir judėti pirmyn...:) Svajoju ateityje gyventi kokiam vienkiemyje ir turėti veislyną :D Tai ta svajonė mane kažkaip ir palaiko šioj žemelėj.. Šiuo metu turiu du keturkojus, bet vyras leido kai mažajam šuniukui sueis metai dar vieną įsigyti.. Tik reik kažkaip sveikatą pataisyt, nes dabar jau net pati nebevedžioju - visas krūvis vyrui tenka. O kaip kaltinu save dėl to, na bet negaliu niekaip prisiversti į lauką išeiti..

Labas, papasakok kokius šunis turi. Kokius norėtum veisti? Kokį įsigysi?
Vartotojo avataras
Parašė šunšunis
pasipoginam rašė:Aš vis galvoju apie šunį ir svaigstu kaip norėčiau augint. Ir katinėlį. Visus gyvūnus auginčiau, jei tik galėčiau, bet aš bijau... Bijau, kad kai sulauksiu to laiko, kai teks su jais atsisveikint, bus labai sunku... Gal kas tame turėjo patirties ir gali pasidalinti. Kiap sekėsi tai įveikt ir t.t.

Atsisveikinti sunku, tačiau be jų gyvent dar sunkiau.
Aš tai ėmiau šunį iš prieglaudos, ne jauną jau - žinau, kad labai ilgai negyvens. Tačiau, jei ne aš, turbūt iki šiol jo nieks nebūtų paėmę ir žinojimas, kad tas šuo pūva prieglaudoj man turbūt būtų nei kiek ne lengvesnis, nei kad žinojimas, kad kažkada reikės išsiskirt... Nors, tiesą sakant, man net silpna pasidaro, kai pagalvoju apie tai.
Yra jau tekę "atsisveikinti" ir su kitais gyvūnais, tačiau nenoriu dabar plėstis šia tema. Tik galiu pasakyti, geriausia yra turėti ne vieną gyvūną arba vietoj mirusio gyvūno kuo greičiau įsigyt kitą. Manau, kad dauguma žmonių daro klaidą "gedėdami" ir mirus augintiniui neįsigydami ilgą laiką naujo.
Vartotojo avataras
Parašė pasipoginam
#352748 Man irgi ilgas gedėjimas neatrodo geras dalykas. Aš tik visokius smulkius graužikus iki šiol auginus, o visi katinai keistai iškeliaudavo pas visokias tetas į kaimus. Dabar turiu katiną, gyvenam kaime, yra ir šunų, bet net nenoriu pagalvot kas bus, kai jie mirs. Kadangi mes su sese jau nebe namie gyvenam, tai, manau, kad tėvams bus labai sunku, nes dabar vos ne vietoj vaikų.
Parašė Deode
#352970 uzvakar suo mano kieme vos nesudraske kaimyno katino. Nors kiemas uzdaras, kaimynu katinai lengvai persoka tvoras ir sienas. Suo - medzioklinis, negali pakesti pasaliniu gyvunu: eziu, kiaunių, voverių ar katinų. Jei nebuciau laiku suėmus suns, nezinau kas butu atsitike. Katinui ikando, mačiau. Jau bijom palikti palaida suni kieme. Nepasakysi kaimynams prisirist katino...
Vartotojo avataras
Parašė šunšunis
Deode rašė:uzvakar suo mano kieme vos nesudraske kaimyno katino. Nors kiemas uzdaras, kaimynu katinai lengvai persoka tvoras ir sienas. Suo - medzioklinis, negali pakesti pasaliniu gyvunu: eziu, kiaunių, voverių ar katinų. Jei nebuciau laiku suėmus suns, nezinau kas butu atsitike. Katinui ikando, mačiau. Jau bijom palikti palaida suni kieme. Nepasakysi kaimynams prisirist katino...

Blemba, kebli situacija. Reik tikėtis, kad bent tas katinas pasimokė ir ateity bus atsargesnis. Bet būtinai pasakykit kaimynams kas nutiko. Jei tikrai jiems rūpi tie katinai, tai nebeleis į lauką. Nors aišku, gali būt sunkoka katinui, jei pripratęs eit į lauką.
Dar variantas būtų rišt šunį prie troso labai ilgo arba voljeras... Arba antsnukis koks nors patogus, bet tik toks, kad galėtų laisvai lekuot. Nors aišku, gaila šuns.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#353714 Maniškį išbėrė, vet. sakė gal nuo kokių vabaliukų įkandimų, bet kad nepraeina...

Mano pažįstamo šuo slepia maistą lovoj. :D Ačiū Dievui maniškis ne. :D
Vartotojo avataras
Parašė Peony
#353767 Priglaudžiau ir aš šuniuką iš prieglaudos :) Vardas PERSIKAS.
Paveikslėlis

buvo toks ramutis kai pasiėmiau, dabar dūksta, kaip velnias. Labai džiaugiuosi, nes dabar turiu priežastį atsikelti rytais ir vienu laiku gultis. O jis mane žadina 5 val. Tai dabar nebenaktinėju :)
Vartotojo avataras
Parašė mango
#356850 Maniske irgi skiepyt jau laikas, itariu vel kauks, bandys sprukt ir ikast veterinarui :D