Moderatorius: Astro-Meška

Ar galvojote/bandete nusižudyti?

12
9%
27
20%
26
19%
4
3%
4
3%
11
8%
18
13%
33
24%
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
rima322 rašė:Sveiki :bloga. galvojau ir bandziau nusinuodyti vaistais bet abu kartus tetis isgelbejo..tai buvo gal pries 5 metus..Dabar jau 4 metai kaip sergu paranoidine sizofrenija..jauciuosi blogai kiekviena diena yra kancia ir as vel galvoju apie savizudybe bet to nedarau nes zinau kad pateksiu i pragara.. :oops: Taciau blogai jauciuosi ir nerandu is to iseities..kamuoja ikyrios mintys, esu ir jauciuosi vienisa ir nelaiminga. Gal kas galit patart ka daryt?

Vartoji vaistus? Jei labai blogai galbūt padėtų ligoninė, o jei ne, tai bent išsikalbėk, nelaikyk visko savyje. Sunku kažką konkrečiai patarti, nes mano liga kitokia..
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
rima322 rašė:Sveiki :bloga. galvojau ir bandziau nusinuodyti vaistais bet abu kartus tetis isgelbejo..tai buvo gal pries 5 metus..Dabar jau 4 metai kaip sergu paranoidine sizofrenija..jauciuosi blogai kiekviena diena yra kancia ir as vel galvoju apie savizudybe bet to nedarau nes zinau kad pateksiu i pragara.. :oops: Taciau blogai jauciuosi ir nerandu is to iseities..kamuoja ikyrios mintys, esu ir jauciuosi vienisa ir nelaiminga. Gal kas galit patart ka daryt?

Na paciam iseities irgi bent jau artimiausiu laiku nesimato, nemiga, nerimas, ikyrumas, liga kaip ir apstojo, nusistovejo, bet jauciuosi tuscias nera dziaugsmo, patart nelabai ka ir galiu, nelabaikas ir pades tiesa sakant, linkiu kantrybes atkentet visa sita.
Parašė kurkaskaip
#348552 Gal man jau labai blogai, bet atrodo norėčiau jeigu tėvo aišku nebūtų namie tiesiog pažaisti su mirtimi. Na tarkim pasidėti kokią trinką, atsistoti ir užsidėti virvę. Ir po to pabandyti pasvirduliuoti su ta trinka :) Arba prapjauti virvę truputį ir nušokti nuo tos, kad ir trinkos. Aišku ji turėtų nutrūkti pagal viską gal tai pabandžius ir noras dingtų bent jau trumpam. Nes įsivaizduoti noriu, bet galbūt net nesugebėčiau virvės užsidėti stovint ant nestabilios trinkos. Norisi aštrių pojūčių tas pjaustymasis nusibosta kažkaip... O jeigu ir mirčiau atrodo ehh koks skirtumas bent jau šiuo metu taip jaučiuosi. Taip tai vis išlenda kas nors, o tai smerks mane tai laikys tokiu ar dar anokiu tai nesinori mirt kai apie tave taip galvoja, bet stengiuosi negalvoti apie taip arba rasti būdų, kad kiti negalvotų taip. Kaip manote ar tai rimta? Ar tai labiau norėjimas, kad atkreiptų dėmesį. Blogai atrodo nesijaučiu, bet nusižudyti noriu. To dėmesio ir kam to reikia, bet vėlgi nerašyčiau visai jeigu jo nenorėčiau. Išlieti ir į juodraštį tai galėčiau. Na nesvarbu, bet jeigu tai papasakosiu psichiatrei neabejotinai sakys gal pagulėk visgi tu :)
Parašė kurkaskaip
#348554 Kai prarasiu tikėjimą bus vėl blogai. Bet nesuprantu kaip tikėjimas Dievu gali tapti atsvara. Būtų tiesiog nerealu jeigu galėčiau bandyti tikėti dievu ir jaustis puikiai :D Dabar tikiu, kad mano gyvenimas pasikeis kai tarkim įstosiu kitur... Bet tas tikėjimas jau dabar blėsta ir abejoju ar taip bus tikriausiai ne. O va tikėti Dievu nuolat ir jaustis ne taip blogai nežinau kaip tai pavyksta kitiems. Aš net nesuprantu ką reiškia tikėjimas ir atsidavimas jam. Bet atrodo jog tai padėtų... Keista jog apie tai kalbu, bet nemanau, kad kada nors patikėsiu Dievu matyt to nebus galbūt net gimti reikia labai religingoje šeimoje, kad juo tikėtum ir jis būtų tau ko ne atsvara daug kam gyvenime. Nežinau kaip taip įmanoma tiesiog to man nebus gali norėti, bet neišeis. Kažkaip atrodo, kad visiškai Dievui atsidavę žmonės yra laimingi gerai tiems žmonės nors jų šiais laikasi turbūt labai reta oi labai... Kažin ar išvis yra. O ką daryti man? Aš nelabai žinau ką daryti. Galėjau gimti kokiu ereliu arba liūtu ir sau gyventi, o čia tiek daug visko ir taip sudėtinga ehh...
Parašė Уилим Суйифус
#354458 Kur yra eutanazijos riba? Depresija serganti 24 metų ... - Technologijos.lt
www.technologijos.lt › Visos temos › Mokslas › Žmogus ir medicina https://www.google.lt/url?sa=t&rct=j&q= ... 6987,d.bGg
Vartotojo avataras
Parašė šunšunis
#354459 Netinka nei vienas atsakymas. Nuolat galvoju, bandžiau, galvoju ir dabar. Turiu namie insulino, noriu susileist į veną. Nes atrodo, kad nuvažiuot kokius 5 km iki 16-aukščio namo neturėsiu jėgų.
Vartotojo avataras
Parašė šunšunis
#354460 Aš manau, kad eutanazija tokiais atvejais yra normalu ir turėtų būti įteisinta. Nors tai savotiškas savęs apgaudinėjimas, juk jei tikrai apsisprendei - nusižudyti nėra taip jau sunku. Nors aš nepavykusio bandymo dabar turiu didelę fobiją, kad vėl gali nepavykt. Nežinau kiek ji logiška. Patikimiausias būdas man atrodo šokimas nuo didelio aukščio pastato, bet vis tiek bijau kad nepavyks ir liksiu invalide ir tada jau fiziškai neturėsiu galimybių pasitraukt, tai atrodo baisiau už viską. Todėl planuoju iškart žudytis keliais būdais, pvz susileist insulino (mano katinas serga diabetu, tai perku jam), dar kokių vaistų prigert ir praryt gal adatą pvz prieš pat šokimą nuo pastato. Dar visai gerai yra perdozuot kokso pvz, bet irgi man baisu dėl tokių būdų, nes reikia laiko, reikia suplanuot, turėt didelę dozę, o savižudybės sprendimas vis tiek daugiau mažiau spontaniškas būna manau dažniausiai ir tai pagr. klaida pas daugumą
Vartotojo avataras
Parašė šunšunis
#354464 Jūs teisus, kita vertus tokia yra turbūt mano KOVOS išraiška - parašymas viską ką galvoju šiuo momentu ir gal tikėjimasis, kad kas nors ką nors paguodžiančio parašys, bet taip, šiuo metu nesu blaivaus proto ir kai išsiblaivysiu (jei), tai bus gėda, ir taip aš rašau be klaidų išskyrus skyrybos, net dabar, ar tai ne nuostabu? Ne, nelabai, bet aš ir dirbu tokios būsenos ir niekas nepastebi.
Vaikas gali pasigooglint ir rasti daug išamesnės info, insulino vaikui nieks neparduos, išties net suaugusiems ne visiems parduoda, , nebent šiaip tokie postai kažką triggerina, bet aš manau, kad jie gali turėt ir teigiamą efektą, nes tiems kas geriau nei man (visiems) bus pavyzdys kur jie nenori atsidurti, t.y šunšunio vietoje ir motyvacija ieškot motyvacijos gyventi
Vartotojo avataras
Parašė šunšunis
#354469 Sveiki moderatoriai jeigu galite ištrinkite šiuos mano postus nes išties jie neatrodo adekvačiai KOVOS su depresija kontekste.
Taip pat norėjau paklausti kas čia per cenzūra kai žodis "nu-si-žu-dy-siu" ar kažkas panašaus automatiškai keičiamas į" keliausiu pragaran". Nes esu tikra kad "keliausiu pragaran" tikrai nerašiau esu ateistė ir tas religinis prieskonis gana šlykštus.
Gero vakaro
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#354477 keliausiu pragaran kiek žinau buvo sugalvotas po to kai ėmė chebra piktnaudžiaut ir šantažuot žodžiu n.usižudysiu.