Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#338314 Šiaip reikėtų ir man pasimokyti pakuotis daiktus, nes dažnai tenka pakeliauti, o norisi su kuo mažesne kuprine bastytis po pasaulį L)
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#349887 Na ka, maziau nei trys savaites, ir vel laukia kelione. Prie senu uzduociu dar grisiu, bet noretusi nauju butent apie kelione... siuo metu namai apversti, indai neplauti, ir t.t. gal kas gali man papunkciui sudelioti ka ir kaip daryt, nes pati nesugebu :bloga ir kokie rewards uz atliktas uzduotis. Dar noreciau susitikt su kokiu forumieciu, savanoriu yra? :achtung
Parašė Tomas2222
#354762 Pirmadienis: Begimas, šaltas dušas, obuoliai 4. Darzoves ir kepsnys. :run:

Antradienis: warm pakalbek su artimaisiais, suvalgyk skanaus ka labiausiai troksti.

Trečiadienis: Bandyk iveikti nesunkia baime, jei sauleta diena pasisyldik sauluteje. Isivaizduok kaip saules spinduliai tave persmelkia. :)))

Ketvirtadienis: :heart apkabink artimiausia žmogu, su meile. Atleisk tam kas tave įžeidė.

Penktadienis: Pasivaiksciokit gamtoje, pabukit prie vandens telkiniu. :witch

Šestadienis: Pabuk atviras. Padainuok garsiai. :samaliotai

Sekmadienis: Pagyvenk tik šia diena. :song

Atrodo nesunkios užduoteles, bet daugumai greičiausiai neiveikiamos.
Vartotojo avataras
Parašė Soledad
#362099 Pradek mokytis naujos kalbos. Nors po pusvalandi per diena. Kalbos visad pravercia (pati pradejau mokytis vokieciu :DD )
Parašė Tomas2222
Soledad rašė:Pradek mokytis naujos kalbos. Nors po pusvalandi per diena. Kalbos visad pravercia (pati pradejau mokytis vokieciu :DD )

Mane tai nervuoja tas ju tarimas, labai painu ten.
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#373769 Kaip patiko Tomo užduotėlės! Liux!
O čia nuo manęs:
1. Pasidaryk gražų makiažą ir išeik pasivaikščioti į miestą
2. Iškepk ką nors skanaus sau ir namiškiams, pvz. keksiukų
3. Parašyk žmogui, su kuriuo seniai nebendravai
4. Pasidaryk mėgstamos arbatos ir pažiūrėk į bundančią gamtą pro langą/išeik į kiemą, kol mėgausies karštu gėrimu
5. Pažiūrėk fainą video su gyvūnais youtube, pvz. https://www.youtube.com/watch?v=kZw-jgCRPeE
Sėkmės!
Parašė Tomas2222
Elise rašė:Kaip patiko Tomo užduotėlės! Liux!
O čia nuo manęs:
1. Pasidaryk gražų makiažą ir išeik pasivaikščioti į miestą
2. Iškepk ką nors skanaus sau ir namiškiams, pvz. keksiukų
3. Parašyk žmogui, su kuriuo seniai nebendravai
4. Pasidaryk mėgstamos arbatos ir pažiūrėk į bundančią gamtą pro langą/išeik į kiemą, kol mėgausies karštu gėrimu
5. Pažiūrėk fainą video su gyvūnais youtube, pvz. https://www.youtube.com/watch?v=kZw-jgCRPeE
Sėkmės!

Na pats pirmas tai tikrai ne man :achtung
Parašė Tomas2222
#373773 Ow supratau, cia Crazy tema. Toks nick,, o man atrode Crazy (beprotiskos) uzduoteles. Tai siam nick priklauso si tema o ne bendrai visiems... sorriuks :kewsas
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#373775 Tomai, gali pirmos pilnai nedaryti, tiesiog išeik į miestą ir išgerk kavos :)))
Manau, užduotis visada galima sau prisitaikyti ir kitų temose rasti sau visą sąrašą veiklų. Svarbu tik noras tas užduotis vykdyti. O prigalvot nėra sunku.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425622 Man reikia konkreciu uzduociu butent kraustymuisi i kita miesta nes esu tokia overwhelmed, kad nezinau kur pradet :bloga