- 2008 03 27, 16:08
Keista, dvi naktis iš eilės sapnavau savo mamą ir jos vieną draugę, ko iš esmės niekada nebūna.
Pirmasis sapnas:
Aš su mama Prancūzijoje (niekad nesu ten buvusi, jokių planų ten atsirasti neturiu). Mama kažkur išeina, aš nusprendžiu, kad noriu vyno. Kažkodėl žinau, kur yra vyno parduotuvė, einu aš į ją, ir galvoju, kad vietinės valiutos neturiu, tik litus, bet vis tiek einu. Atėjus protas nušvinta ir paklausiu "Turbūt litais atsiskaityt negalima?". Aišku, atsakymas būna neigiamas, tada aš einu atgal į kažkokį viešbutuką [?], truputį pasiklystu, tiksliau, ne ta gatve nusuku, bet galų gale grįžtu aš ten, einu į savo ir mamos kambarį, ir koridoriuje ta minėta mamos draugė rakina duris. Sapnas nutrūko arba nebepamenu.
Antrasis sapnas:
Aš spaudžiu sau spuogą po lūpa (fu!) ir tada, nežinau kokiu būdu, mano apatinė lūpa kairėje pusėje įplyšta lyg būtų įkirpta. Aišku, bėga kraujas, man labai labai baisu, lūpa atrodo klaikiai, mama sako, kad reikės siūt ir veža į ligoninę. Aš galvoju tik apie tai, kaip atrodys toks baisus randas ant mano lūpos, nes suplyšusi ji tikrai daug. Nebepamenu, kaip ir kur, bet šitam sapne irgi šmėstelėjo ta mamos draugė, gal ligoninėj ar važiuojant į ją. Vėlgi daugiau nebepamenu nieko.
Aš nesusikirtau. Aš atradau 10000 būdų, kurie neveikia.