Čia ieškome antrų pusių <3 ir šiaip žmonių pabendrauti
Vartotojo avataras
Parašė leviatanas
#352201 Kartais velniškai trūksta gyvenime žmonių. Ir virtualių, ir tikrų. Tiesiog draugų, su kurias būtų galima kažką paveikti arba pasirašinėti. Tokių, kuriems galėčiau parašyt "einam arbatos?". Bet kažkaip mano draugai išsiskirstę po skirtingus Lietuvos ir pasaulio galus, kiti kuria šeimas, tai kažkaip pastaruoju metu mano bendravimo ratas labai susiaurėjo. Jei kas nors norit pakalbėti ar kažką nuveikt - raštelkit. Man 27, Vilnius.
Parašė solitude_aeturnus
#352568 Sveiki,
ir man trūksta žmonių. Sociofobiją (ar kas tai bebuvo) jaučiuosi plius minus nugalėjusi (ar bent sutramdžiusi), iš gilios duobės bepradedanti lipti, tačiau viso to pasėkmė - vienatvė, minimalus pažįstamų skaičius (ir aš jau nekalbu apie draugus!). Todėl norėtųsi atrasti tokių, su kuriais būtų galima kalbėtis apie viską ir apie nieką, dalintis laimėmis ir nelaimėmis, idėjomis ir mintimis, su kuriais būtų galima lipti iš savo kiauto, tos komforto zonos, bandyti atrasti tai, kas dar neatrasta, patirti tai, kas nepatirta.
Esu beveik 22 metų mergina iš Marijampolės. Ir visgi nei amžius, nei lytis, nei miestas nėra svarbu. Turbūt naivoka tik laukti, kol kas nors parašys, bet pabandysiu - rašykit, jei norite tik pabendrauti virtualiai, raškite, jei norite ir pabandyti ką nors nuveikti realybėje :)
Vartotojo avataras
Parašė drakas
#352573 https://youtu.be/XmSdTa9kaiQ
27m. V. Be baisiai didėlių problemų, nepiktybiškas bet sunkiai randu kalba su priešinga lytim. Yra šioks toks nepasitikėjimas savo jėgomis. Tiksliau tai ko noriu pasiekiu bet šiuo metu labiausiai ieškau gyvenimo draugės ištverti pokyčius. :flo
Parašė Labas
#352768 Labas, gal butu norinciu susipazinti? bendrauti? As esu Paulius man 22m, mano diagnoze buvo sunki depresija, o pries puse metu pakeitei i F25.1.. geriu vaistus.. manau tik cia galeciau rasti su kuo pabendrauti atvirai.. :) parasykit man i PM arba i el pasta pauliuszzz.aha@gmail.com
Parašė tyli
#355389 Sveiki. Kad ir nieks nenori čia su manim bendraut, bet bandau dar kartą. Taigi.. Esu 27m, gyvenanti Kaune, jei kam nors tai svarbu. Ką čia dar apie save pasakius.. Kuklus turbūt žmogus, kuriam trūksta kitų žmonių, nemaža sociofobė. Tai tiek :)
Parašė netapęs_panku
#356578 Man 28 m., truputį dirbu ir mokausi Vilniuje. Kartais jaučiuos taip, tarsi tam, kad pasveikčiau, užtenka gero žmogaus šalia. Būdavo, kad kai gyvendavau bendrabutyje ar bute su gerais draugais, būdavo daugiau motyvacijos ir geresnė nuotaika, vietomis netgi atrodydavau pats sau visai sveikas, nes kažką daryti kartu yra daug lengviau nei vienam. Vien pokalbis ar patarimas, paskatinimas labai gerai paveikia. Labai patinka įsijausti į pokalbį kalbant apie ką nors iš kultūros, politikos, filosofijos, meno temų ir kartu jausti pašnekovo dėmesį, įsitraukimą, džiaugsmą.

Bet tai nėra kelias į pasveikimą, kitas žmogus negali išspręsti mano problemų. Nepaisant to, norisi bendrauti, tačiau susipažinti yra labai sunku - baimę kelia įsivaizduojamas kito žmogaus kategoriškumas, atšiaurumas, šiurkštumas.
Parašė vejovaikas
#356646 Sveikas. Mane užkabino tavo parašymas. "Labai patinka įsijausti į pokalbį kalbant apie ką nors iš kultūros, politikos, filosofijos, meno temų ir kartu jausti pašnekovo dėmesį, įsitraukimą, džiaugsmą."- ypač šitas sakinys. Taip sunku rasti žmonių su kurias būtų galima įvairiausiom temom padiskutuot. Ypač jei bendrauju gyvai. O diskutuoti taip , kad tiesiog mintys pačios plaukia su užsidegimu yra vienas iš tų retų ypatingų gyvenimo malonumų. Aš turiu su kuo pasikalbėti, bet kiekvienas unikalus žmogus gali įnešti į gyvenimą ko nors naujo. Sunkiausia dalis man pradžioje užduoti klausimus. Tarsi reikia kažko paklausti, bet nesinori to daryti dirbtinai. O ir klausimų tiek daug kad sunku išsirinkti. Taip pat sunku prisistatyti. Visa tai taip nenatūralu man:D. Galiu pasakyti savo amžių(18), miestą(Panevežys). Bet tokia informacija kažin ar atskleis ką nors tikro apie mane. Gal nori susirašyti per skype? Parašyk tuomet savąjį:)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#357567 Sveiki,
Kaip ir daugelis iš jūsų esu depresuota sociafobė, dažnai nesugebanti suregzti sakinio ir pradedanti panikuoti socialinėse situacijose ( kaip pvz apsipirkimas parduotuvėj)

Tačiau žmogus yra sociali būtybė, ir man taip pat kartais , tiksliau nuolat trūksta gyvo bendravimo su kitais žmonėm. Turiu paminėti, kad mane domina tik merginos , tiesiog visada norėjosi turėti labai gerą draugę su kuria būtų galima ..( net nežinau ką žmonės kartu veikia) Na bet, kad ir random tokius dalykus kaip gulėti ant žemės valgant baltą šokoladą ir klausyti D.Razausko arba apvaikščioti visą Kauną su termosu arbatos, arba prispirkti pyragaičių ir daryti arbatos vakarėlį .

https://www.youtube.com/watch?v=ZzoAcymhjEk

Taigi, esu
mergina
beveik 25 metai
gyvenu kaune
esu nepasitikinti savimi
daznai jauciuosi beviltiska
bet kartais bunu ganetinai laiminga
esu melomanė
žiūriu begalo daug filmų
mėgstu šiltas kojines
šiltą arbatą
šiltą maistą
šiltus apsikabinimus
šiltus pasisėdėjimus su šiltais žonėmis
esu nebaigus studijų tad dažnai laikau save dėl to niekam tikusia
mėgstu knygas

Nežinau ką dar galėčiau pasakyti, tiesiog labai norisi turėti artimą drauge savo gyvenime su kuria būtų smagu tiesiog būti .tad jei esi mergina, gyveni kaune, esi plius minus panašaus amžiaus, mielai, labai mielai lauksiu tavęs į pm :)
Parašė Shelter
#357857 Sveiki,

Labai norėčiau susitikti ir pabendrauti su žmonėmis, kurie turi obsesinį kompulsinį sutrikimą. Man pačiam 23 metai ir pats turiu OKS. Bėda ta, jog savo aplinkoje nepažįstu nei vieno žmogaus, kuris turėtų šį sutrikimą, o kartais labai norisi pabendrauti su tokiu žmogumi: pasidalinti patirtimi, vienas kitą palaikyti, patarti ir pan.
Parašė anonimasx
Shelter rašė:Sveiki,

Labai norėčiau susitikti ir pabendrauti su žmonėmis, kurie turi obsesinį kompulsinį sutrikimą. Man pačiam 23 metai ir pats turiu OKS. Bėda ta, jog savo aplinkoje nepažįstu nei vieno žmogaus, kuris turėtų šį sutrikimą, o kartais labai norisi pabendrauti su tokiu žmogumi: pasidalinti patirtimi, vienas kitą palaikyti, patarti ir pan.

Aš kaiip tik žmonių ieškau su šiuo sutrikimu pabendraut :) man jis irgi yra, parašyk pm
Parašė tyli
#360135 Sveiki, man 27m, gyvenu Kaune. Pastaruoju metu pradėjau vėl depresuot ir jaučiu, kad trūksta man bendravimo, tad jeigu kas taip pat norit pasikalbėt, parašykit. Depresuojantys sociofobai ypač laukiami :). Aš mergina, jeigu ką.