- 2016 06 02, 19:54
Kartais velniškai trūksta gyvenime žmonių. Ir virtualių, ir tikrų. Tiesiog draugų, su kurias būtų galima kažką paveikti arba pasirašinėti. Tokių, kuriems galėčiau parašyt "einam arbatos?". Bet kažkaip mano draugai išsiskirstę po skirtingus Lietuvos ir pasaulio galus, kiti kuria šeimas, tai kažkaip pastaruoju metu mano bendravimo ratas labai susiaurėjo. Jei kas nors norit pakalbėti ar kažką nuveikt - raštelkit. Man 27, Vilnius.
- 2016 06 17, 11:49
Sveiki,
ir man trūksta žmonių. Sociofobiją (ar kas tai bebuvo) jaučiuosi plius minus nugalėjusi (ar bent sutramdžiusi), iš gilios duobės bepradedanti lipti, tačiau viso to pasėkmė - vienatvė, minimalus pažįstamų skaičius (ir aš jau nekalbu apie draugus!). Todėl norėtųsi atrasti tokių, su kuriais būtų galima kalbėtis apie viską ir apie nieką, dalintis laimėmis ir nelaimėmis, idėjomis ir mintimis, su kuriais būtų galima lipti iš savo kiauto, tos komforto zonos, bandyti atrasti tai, kas dar neatrasta, patirti tai, kas nepatirta.
Esu beveik 22 metų mergina iš Marijampolės. Ir visgi nei amžius, nei lytis, nei miestas nėra svarbu. Turbūt naivoka tik laukti, kol kas nors parašys, bet pabandysiu - rašykit, jei norite tik pabendrauti virtualiai, raškite, jei norite ir pabandyti ką nors nuveikti realybėje