- 2016 11 25, 14:06
na stai,buvau pas seimos gydytoja.nunesiau neurologo atsakyma vadinama kur siulo magnetini galvos atlikti ir itaria pagal siuos simptomus ne depresija o isetine skleroze.sake butinai atlikti galvos mr.nors pries 3 metus atlikta.o stuburo tipo veliau reiks.tai dabar kai pasiskaiciau apie is.ir ten simptomai panasus kaip ir depresijos.dabar visaj nervinuosi ir isvis panikuoju.o mr tik gruodzio 28 dienai.negaliu..... ir ka daryti ,kur kreiptis ir isvis pavargau nuo savijautos,mediku visu......
sigita12 rašė:na stai,buvau pas seimos gydytoja.nunesiau neurologo atsakyma vadinama kur siulo magnetini galvos atlikti ir itaria pagal siuos simptomus ne depresija o isetine skleroze.sake butinai atlikti galvos mr.nors pries 3 metus atlikta.o stuburo tipo veliau reiks.tai dabar kai pasiskaiciau apie is.ir ten simptomai panasus kaip ir depresijos.dabar visaj nervinuosi ir isvis panikuoju.o mr tik gruodzio 28 dienai.negaliu..... ir ka daryti ,kur kreiptis ir isvis pavargau nuo savijautos,mediku visu......
...nesmagu, žinoma, ką ir besakyt, kai taip klostosi, bet kartais, o gal ir išvis visada, būna tiesiog taip, kaip būna...aš nuo liepos mėn. kai pradėjau, tai dar nebaigiau vaikščiot pas medikus pirmyn atgal, tebeieškant dėl ko spengia galvoje jau nuo pavasario kažkur maždaug...jei leidžia finansai, tai būtų geriausia privačiai kur kreiptis ir būtų greitai ir tyrimai, ir megn. rez. pačiai atliktas, nereiktų laukti tos metų pabaigos...
...o juk rytoj saulė vėl tekės...