Moderatorius: mango

Parašė defective
#352443 auginu katę, dar metų neturi. ji gan sunkaus charakterio, pikta ir ne visada leidžiasi paglostoma. kažkaip jaukiau kambaryje, kai ne vienas esi.
Parašė defective
#352451 ne, katę dar mažą pasiėmiau iš šeimos, pas kurią gimė kačiukų
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#352463 :heart Katinukai yra nuostabūs gyvūnai, gaila negaliu turėti namie, bent kol kas... Mane labai nuramina, nuima stresą, blogą nuotaiką... geriausias antidepresantas, tikrai. Dabar elgiuosi kaip keistuolė ir nuolat glostau visas kates kokias tik pamatau :D turiu "priklausomybę" matyt, hipnotizuoja jie mane :)
Dažnai sako, kad šunys gerai padeda nuo depresijos, nes jie labiau socialūs, priverčia tave išeit į lauką, nuolat vaikšto iš paskos, bet kažkaip šunys neturi man tokio "gydomojo" efekto :D
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#352465 Miau :)))
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#352488 planuoju rudenį iš prieglaudos pasiimti augint katiną. :)
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
Lifelover rašė:planuoju rudenį iš prieglaudos pasiimti augint katiną. :)

:heart pavydžiu :D ne šiaip smagu, kad išgelbėsi katuką ir suteiksi namus :)
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#359089 turiu grazu katina. Jis sveria 10 kg :uztave . Pasiemiau ji is gatves kai jam buvo pora menesiu:) Turiu draugiska,protinga ir visada alkana kaciuka:).Labai mylimas augintinis.
Prisimenu kai ji paemiau (jis pats prie mano koju atejo), paskui ta kaciuko mamyte prie laiptines budejo ir miaukdama i mane ziurejo tai susidare ispudis lyg ji norejo pasakyt "atiduok mano vaika", tevams irgi toks pat ispudis susidare. Dabar jam 12-13 metu. :witch
Parašė anonimasx
maumau15 rašė:turiu grazu katina. Jis sveria 10 kg :uztave . Pasiemiau ji is gatves kai jam buvo pora menesiu:) Turiu draugiska,protinga ir visada alkana kaciuka:).Labai mylimas augintinis.
Prisimenu kai ji paemiau (jis pats prie mano koju atejo), paskui ta kaciuko mamyte prie laiptines budejo ir miaukdama i mane ziurejo tai susidare ispudis lyg ji norejo pasakyt "atiduok mano vaika", tevams irgi toks pat ispudis susidare. Dabar jam 12-13 metu. :witch

tai atėmei katuką iš mamos :D storas 10 kg, mano gal 6 kokius sveria, bet dar jaunas. KOkios veislės jis?
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#364556 Dingo mano katinas... jau trečia para kaip nėra. Bandžiau visur apylinkėse ieškoti, iškabinau skelbimus, nežinau ką ir bedaryti. Tik jis man kartais praskaidrindavo nuotaiką... dabar labai bloga.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#364558 sugrys, juk katinai, kur nori ten vaiksto, turek vilties.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#364559 Taip, tik kad jis toks labai naminis, na tikiuosi, jog sugrįš
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Amelie rašė:Taip, tik kad jis toks labai naminis, na tikiuosi, jog sugrįš

Pamenu turejau as tokia siamo kate. Buvau maza tuo metu kai turejau, mamai ji nepatikdavo kai morcius ta kate paimdavo. O kadangi mes pirmam aukste gyvendavom, tai mama buvo net kelis kart pro balkona ismetus ja :D tiek uzknisdavo mamą.
Zodziu, bet palaikius kokią parą lauke, jinai ten gal stresuodavo labai, tai nustodavo morciauti, tai parsinesdavom vel namo. Siaip ziauroka gal, man tai ziauriai gaila budavo kates, bet ka tu mamai pasakysi?
Parašė Tomas2222
#364577 Mes ir turejom siamo katę juoda buvo. Tai noredavau paglostyt tai man kai kirsdavo iškarto ir snypsdavo, visos rankos budavo apdraskytos ( arsi kaip Paulina!). Na vienu zodziu tai ka paleidom syky mieste, dar atsisuko pasiziurejo ( greiciausiai atsisvkeino :achtung ) ir rove toli kur tik papuola. . Tokia vat istorija, labai grazios sibiro kates...
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Tomas2222 rašė:Mes ir turejom siamo katę juoda buvo. Tai noredavau paglostyt tai man kai kirsdavo iškarto ir snypsdavo, visos rankos budavo apdraskytos ( arsi kaip Paulina!). Na vienu zodziu tai ka paleidom syky mieste, dar atsisuko pasiziurejo ( greiciausiai atsisvkeino :achtung ) ir rove toli kur tik papuola. . Tokia vat istorija, labai grazios sibiro kates...

Jei apdraske, vadinasi reikejo :D Ir siaip tomai, lygint zmogu su gyvunu nei 5 nei 10