- 2016 06 11, 19:53
Gal katė iš prieglaudos ar gatvės, kad sunkiai paglostoma?
Norėčiau kyciaus, bet jau turiu šunį. Beveik kaip katinas.
Moderatorius: mango
- 2016 06 12, 11:23
Katinukai yra nuostabūs gyvūnai, gaila negaliu turėti namie, bent kol kas... Mane labai nuramina, nuima stresą, blogą nuotaiką... geriausias antidepresantas, tikrai. Dabar elgiuosi kaip keistuolė ir nuolat glostau visas kates kokias tik pamatau turiu "priklausomybę" matyt, hipnotizuoja jie mane
Dažnai sako, kad šunys gerai padeda nuo depresijos, nes jie labiau socialūs, priverčia tave išeit į lauką, nuolat vaikšto iš paskos, bet kažkaip šunys neturi man tokio "gydomojo" efekto
Dažnai sako, kad šunys gerai padeda nuo depresijos, nes jie labiau socialūs, priverčia tave išeit į lauką, nuolat vaikšto iš paskos, bet kažkaip šunys neturi man tokio "gydomojo" efekto
- 2016 11 18, 13:41
turiu grazu katina. Jis sveria 10 kg . Pasiemiau ji is gatves kai jam buvo pora menesiu:) Turiu draugiska,protinga ir visada alkana kaciuka:).Labai mylimas augintinis.
Prisimenu kai ji paemiau (jis pats prie mano koju atejo), paskui ta kaciuko mamyte prie laiptines budejo ir miaukdama i mane ziurejo tai susidare ispudis lyg ji norejo pasakyt "atiduok mano vaika", tevams irgi toks pat ispudis susidare. Dabar jam 12-13 metu.
Prisimenu kai ji paemiau (jis pats prie mano koju atejo), paskui ta kaciuko mamyte prie laiptines budejo ir miaukdama i mane ziurejo tai susidare ispudis lyg ji norejo pasakyt "atiduok mano vaika", tevams irgi toks pat ispudis susidare. Dabar jam 12-13 metu.
sizoafektinis bipolinis tipas. depakine500mg,bupropion 150mg,zeldox 4o mg,diazepam 5mg,ksaneksas 1mg,setraline 50mg
https://www.youtube.com/watch?v=aOKXzt1DgDY
https://www.youtube.com/watch?v=aOKXzt1DgDY
- 2017 01 19, 13:29
tai atėmei katuką iš mamos storas 10 kg, mano gal 6 kokius sveria, bet dar jaunas. KOkios veislės jis?
maumau15 rašė:turiu grazu katina. Jis sveria 10 kg . Pasiemiau ji is gatves kai jam buvo pora menesiu:) Turiu draugiska,protinga ir visada alkana kaciuka:).Labai mylimas augintinis.
tai atėmei katuką iš mamos storas 10 kg, mano gal 6 kokius sveria, bet dar jaunas. KOkios veislės jis?
- 2017 01 22, 21:54
Dingo mano katinas... jau trečia para kaip nėra. Bandžiau visur apylinkėse ieškoti, iškabinau skelbimus, nežinau ką ir bedaryti. Tik jis man kartais praskaidrindavo nuotaiką... dabar labai bloga.
"Gyvenimas yra dovana, kurios niekas neprašo."
F32.2 ketipinor 400mg, mirtazapin 15mg, triticco 150mg, seroxat 40mg, clonazepamas pagal poreikį.
F32.2 ketipinor 400mg, mirtazapin 15mg, triticco 150mg, seroxat 40mg, clonazepamas pagal poreikį.
- 2017 01 23, 11:49
Pamenu turejau as tokia siamo kate. Buvau maza tuo metu kai turejau, mamai ji nepatikdavo kai morcius ta kate paimdavo. O kadangi mes pirmam aukste gyvendavom, tai mama buvo net kelis kart pro balkona ismetus ja tiek uzknisdavo mamą.
Zodziu, bet palaikius kokią parą lauke, jinai ten gal stresuodavo labai, tai nustodavo morciauti, tai parsinesdavom vel namo. Siaip ziauroka gal, man tai ziauriai gaila budavo kates, bet ka tu mamai pasakysi?
Amelie rašė:Taip, tik kad jis toks labai naminis, na tikiuosi, jog sugrįš
Pamenu turejau as tokia siamo kate. Buvau maza tuo metu kai turejau, mamai ji nepatikdavo kai morcius ta kate paimdavo. O kadangi mes pirmam aukste gyvendavom, tai mama buvo net kelis kart pro balkona ismetus ja tiek uzknisdavo mamą.
Zodziu, bet palaikius kokią parą lauke, jinai ten gal stresuodavo labai, tai nustodavo morciauti, tai parsinesdavom vel namo. Siaip ziauroka gal, man tai ziauriai gaila budavo kates, bet ka tu mamai pasakysi?
- 2017 01 23, 11:57
Mes ir turejom siamo katę juoda buvo. Tai noredavau paglostyt tai man kai kirsdavo iškarto ir snypsdavo, visos rankos budavo apdraskytos ( arsi kaip Paulina!). Na vienu zodziu tai ka paleidom syky mieste, dar atsisuko pasiziurejo ( greiciausiai atsisvkeino ) ir rove toli kur tik papuola. . Tokia vat istorija, labai grazios sibiro kates...
- 2017 01 23, 12:01
Jei apdraske, vadinasi reikejo Ir siaip tomai, lygint zmogu su gyvunu nei 5 nei 10
Tomas2222 rašė:Mes ir turejom siamo katę juoda buvo. Tai noredavau paglostyt tai man kai kirsdavo iškarto ir snypsdavo, visos rankos budavo apdraskytos ( arsi kaip Paulina!). Na vienu zodziu tai ka paleidom syky mieste, dar atsisuko pasiziurejo ( greiciausiai atsisvkeino ) ir rove toli kur tik papuola. . Tokia vat istorija, labai grazios sibiro kates...
Jei apdraske, vadinasi reikejo Ir siaip tomai, lygint zmogu su gyvunu nei 5 nei 10