Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Tomas2222
#364315
anonimasx rašė:ane?


Anonimasx tuoj prades ir keiktis kaip as... :D periims tuoj mano zargona vapsie...

O mirgejimai nuo nuovargio dazniausiai, vidines įtampos. Dzvu anksciau pasireiksdavo ir man.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#364317
Tomas2222 rašė:
anonimasx rašė:ane?


Anonimasx tuoj prades ir keiktis kaip as... :D periims tuoj mano zargona vapsie...

O mirgejimai nuo nuovargio dazniausiai, vidines įtampos. Dzvu anksciau pasireiksdavo ir man.


Ne, mirgejimai del mazakraujystes buna :D :D
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#364325
Auryte19 rašė:prasidejo nuo nemigos. dabar kad ir geriu ad, vistiek jauciuosi pavargus, sunku kazka daryti.


Reikia bandyt persilauzt kad ir kaip sunku, bendrauti, veikti kazka, nesusikoncentruoti tiek mintimis :)))
Parašė Melynasis Palemonas
#364327 Sveiki, ir aš pasidalinsiu mintimis, nuo ko prasideda depresijos.1} Kai man buvo 18 ,broliui 19, patekom į avariją, žuvo brolis , aš ne..buvau komoje - išgyvenau mirtį, bet emociškai labai kentėjau netekęs brolio, jo garbei pavadinau savo sūnų jo vardu. 2} kai jau auginau du vaikus ,įvyksta klinikinė mirtis, dėl astmos priepuolio{šviesos tunelio gale nemačiau) išsikapsčiau tik po metų 3} prieš 5 metus susergu nepagydoma liga :bloga gydytojai atsisako gydyti , grįžtu namo iš ligoninės ir pasiryžtu žūt būt išgyventi savo jėgomis, užsispyrimu, begaliniu noru ir dideliu tikėjimu Gyvenimui, tiesiog kabinausi į išgyvenimą,ieškojau alternatyvių priemonių po visą pasaulį , tik homeopatija padėjo,po 1,8 metų grįžtu į savo mėgiamą darbą.Supratau Dievas suteikė 3 gyvenimus ir juos reikia labai brangint, bet po visų didelių vidinių išgyvenimų, prieš du metus atsliūkino depresija.Bet aš labai stengiuosi jai nepasiduot, tiesiog privalau
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#364329
Melynasis Palemonas rašė:Sveiki, ir aš pasidalinsiu mintimis, nuo ko prasideda depresijos.1} Kai man buvo 18 ,broliui 19, patekom į avariją, žuvo brolis , aš ne..buvau komoje - išgyvenau mirtį, bet emociškai labai kentėjau netekęs brolio, jo garbei pavadinau savo sūnų jo vardu. 2} kai jau auginau du vaikus ,įvyksta klinikinė mirtis, dėl astmos priepuolio{šviesos tunelio gale nemačiau) išsikapsčiau tik po metų 3} prieš 5 metus susergu nepagydoma liga :bloga gydytojai atsisako gydyti , grįžtu namo iš ligoninės ir pasiryžtu žūt būt išgyventi savo jėgomis, užsispyrimu, begaliniu noru ir dideliu tikėjimu Gyvenimui, tiesiog kabinausi į išgyvenimą,ieškojau alternatyvių priemonių po visą pasaulį , tik homeopatija padėjo,po 1,8 metų grįžtu į savo mėgiamą darbą.Supratau Dievas suteikė 3 gyvenimus ir juos reikia labai brangint, bet po visų didelių vidinių išgyvenimų, prieš du metus atsliūkino depresija.Bet aš labai stengiuosi jai nepasiduot, tiesiog privalau


Smagu matyt taip besistengiancius zmones gyventi, nepasiduoti ligai. :))) :))) Stiprybes jums, pasitikekit tuo ka darot, siekit geresnio gyvenimo, dalyvaukit gyvenime, nes stebint is sono gyvenimas labai greitai bega..
Parašė Melynasis Palemonas
#364332 Ačiū , Paulina :) tikrai nežiūriu pro šalį:) esu rašęs daug sportuoju, turiu grandiozinių planų savo mėgiamam ir reikalaujančiam daug ištvermės hobiui, turiu galimybių daug keliauti,daug metų maudausi šaltam vandeny , turiu mylimą darbą ir nepasiduodu depresijai :D gyvenime supratau labai paprastą tiesą : niekas ir niekados, nei kaimynas , nei draugas, nei žmona ir vyras, nei gydytojas, nei tėvai nepadės tau ,tik ----TU Pats.Ta tiesa taip ir kabo pakabinta ant šaldytuvo:)
Parašė Auryte19
#364336
Melynasis Palemonas rašė:Ačiū , Paulina :) tikrai nežiūriu pro šalį:) esu rašęs daug sportuoju, turiu grandiozinių planų savo mėgiamam ir reikalaujančiam daug ištvermės hobiui, turiu galimybių daug keliauti,daug metų maudausi šaltam vandeny , turiu mylimą darbą ir nepasiduodu depresijai :D gyvenime supratau labai paprastą tiesą : niekas ir niekados, nei kaimynas , nei draugas, nei žmona ir vyras, nei gydytojas, nei tėvai nepadės tau ,tik ----TU Pats.Ta tiesa taip ir kabo pakabinta ant šaldytuvo:)

Kaip smagu skaityti tokius komentarus. Nuostabu, kai zmogus gali dziaugtis gyvenimu ir susigyventi su liga.
Parašė Tomas2222
#364474
Auryte19 rašė:prasidejo nuo nemigos. dabar kad ir geriu ad, vistiek jauciuosi pavargus, sunku kazka daryti.


Na va o nemiga prasidejo, nuo vidines įtampos. O vidinė įtampa, nuo problemų. Problemos prasidejo kai nespejai visko atlikti pagal savus reikalavimus. Pervargai... atsipalaiduot butina!
Parašė Gedutis
#369120 Prasidejo turbut nuo nuotaiku kaitos: viena minute as euforijoje, kita minute nekenciu nei saves nei kitu. Nors bipolinio -afektinio sindromo nepripazino man
Isaiblaskymas ir negalejimas koncentruoti demesio
Nemiga
Apatija
Nepasitikejimas savimi (nors sis punktas man kazkoks keistas: dirbu atsakinga darba ligonineje- toje terpeje esu savimi uztikrintas ir megaujausiu darbu kek iena akimirka, bet tik iseinu is darbo, noriu gult i lova gemalo pozje ir vegetuoti tamsoje)
Turbut tokie mano simptomai
Parašė sigita12
#376333 Kodel sita tema tokia neaktyvi.Rasykite atsiliepimus kikie somatiniai pojuciai jums buvo prasidejus depresijai?
Man beja isnyko visi negalavimai isjkyrus ryjimas uzspazmuotas taip ir liko.jau 3 menesis springstu.nors cioxili jau menesi kaip geriu.va taip va.gal kam buvo toks pojutis nuo depresuchos??? :oops:
Parašė Tomas2222
#376338 Aktyvi.! Man sunku nuryt maista, turiu daug vandens isgert kad nustumtu zemyn i skrandi. Nuo vaikystes taip. Kai daug vandens geri, tas pats... tarsi nepraeina uzstringa, mazais labai gurksneliais tada ir isleto.