Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
ZNS rašė:sapnavau, kaip degė medinis namas prie upės. iš pradžių aš jame negyvenau, bet paskui pasirodė, kad viduje yra keli mano daiktai. tada bėgau į jį gelbėti savo kerzų.
vėliau vėl tapau viena iš žioplių minios, stebėjau gaisrininkų darbą ir t.t.

o dar dažnai sapnuoju pasinėrimą po vandeniu. ir po vandeniu aš galiu kvėpuoti.

Ugnis bet kokia forma ar pavidalu yra vidinio didelio pykcio simbolis
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
egle rašė:sapnavau, kad lipu i ledo kalna. bet taip idomiai. priesais save pasilenkusi abiem rankom i prieki stumiu roges ir vos palipu. nes labai slidu, tik ledas ir labai mazai sniego. netoli virsunes apsidziaugiu, kad nedaug lipti liko, pasirode, kad tas kalnas pazistamas-jis netoli mano namu... bet kai uzplipau i virsu pamaciau, kad cia yra kelias is ledo kalnu ir visai nepazistama vieta. pries akis prisnigtas miskas, ledo kalnas zemyn ir tada is karto aukstyn irgi ledo kalnas. privaziuoja ir sustoja dzipas be stogo. ten sedi vyras labai grazus juodas garbanotas. jis sako lipk, pavesiu. as galvoju, nelipsiu pati savo jegomis iveiksiu. bet ilipo dar du zmones, ilipau ir as... atsisedau per dvi sedynes nuo jo paciam gale ir pagavau jasma, kad bijau, jog kai leisis dzipas ledo kalnu zemyn, kad galiu iskristi is tos masinos...

suskambejo zadintuvas ir atsibudau...
man idomu tai tuo, kad as pati save daznai vadinu princese ant stiklo kalno....

Nepaprasto jautrumo zmones depresijos metu daznai sapnuoja ledo kalnus.Man idomus pats faktas, kad esi reikli sau ir ganetinai atkakli - siaip zmones sako "uzsispyrusi" ir priduoda tam neigiama atspalvi, o as linkusi manyti, kad tiek atkaklumas, tiek ir uzsispyrimas panaudotas su gera intencija yra jega:) o tu jos turi ir nemazai.Tik va emocijos, susale jausmai ir baime, kad jos tave paveiks, jei jas leisi sau isgyventi ir sudaro visa esme, tavajame sapne bei gyvenime.Dzipas yra masina/simbolis gyvenimo, tavo pacios gyvenimo krypties simbolis.O jau jaunuolis - pasamones simbolis - zinai ka as daryciau tokioje situacijoje? Jei jau isesciau tai visiskai ir pasitikeciau, o jei abejociau - tada eiciau pescia... bet cia as, o ne tu.Saunu, kad mokaisi pasitiketi savimi ir savo pasamone, ilgai netruks, ir pati imsi vazineti, tik reikia sniegus patirpinti ;) :):) grazus sapnelis ir jo simboliai, grazus...ir toliau taip ;)
Parašė autumn
Auksinezuvele rašė:O ka is esmes tau simbolizuoja mamos drauges paveikslas? Kaip tu ja jauti?:)[/color]

Šiaip net nežinau, man ji tik mamos draugė ir nieko daugiau. Visai miela atrodo, na, bent jau iš mamos pažįstamų draugių man šita atrodo normaliausia, o daugiau lyg ir nieko susijusio su ja nejaučiu ir negalvoju.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#36229 sapnavau jūrą, kad sėdėjau toli jūroje ant akmens ir stebėjau potvynius ir atoslūgius, jūra buvo gan audringa, o aš toli nuo kranto, bet nejauciau nei trupučio baimės, tik begaline palaima. po to nusprendžiau grižti į kranta, atėjo mintis, kad taip toli neimanoma nuplaukti, bet nebuvo jokios baimes, pagalvojau: nuskesiu, tai nuskesiu, kas cia tokio. taciau nuplaukiau i kranta labai lengvai, net nepavargau, tada gulejau nuoga ant smelio, aplink vaiksciojo daug zmoniu, bet nejauciau jokios gedos.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:sapnavau jūrą, kad sėdėjau toli jūroje ant akmens ir stebėjau potvynius ir atoslūgius, jūra buvo gan audringa, o aš toli nuo kranto, bet nejauciau nei trupučio baimės, tik begaline palaima. po to nusprendžiau grižti į kranta, atėjo mintis, kad taip toli neimanoma nuplaukti, bet nebuvo jokios baimes, pagalvojau: nuskesiu, tai nuskesiu, kas cia tokio. taciau nuplaukiau i kranta labai lengvai, net nepavargau, tada gulejau nuoga ant smelio, aplink vaiksciojo daug zmoniu, bet nejauciau jokios gedos.

Is visa ko persasi isvada, kad yra milziniskas atitrukimas vidujai tarp to kas esi ir tarp to, kuo manai esant ir kokia turetum buti...kalbos nera jog jura tai musu emocijos.Pavirsiuje jos nieko nereiskia - svarbiausia jog nejautei baimes .Be baimes imanoma viskas.Nuogumo simbolis paprastai aiskinamas kaip saves suvokimas.Suvokimas savo vidaus, ausktesniojo As pilnumoje.Puikus simboliai, tik ar taip pat sekmingai pavyks ta balansa islaikyti aplinkoje priklausys nuo tavo kantrumo ir nusiteikimo, kurio manau tau netruksta :)))
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#36245 sapnavau kad einu keliais ir plaunu baznycios grindis. labai daug dulkiu ir negaliu visu pasiekt isplaut. ir kad nuo to kazkaip priklauso mano ateitis. nuo to, kaip isplausiu.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:sapnavau kad einu keliais ir plaunu baznycios grindis. labai daug dulkiu ir negaliu visu pasiekt isplaut. ir kad nuo to kazkaip priklauso mano ateitis. nuo to, kaip isplausiu.

Galima butu ir taip pasakyti! :)
Jei Baznycia yra dvasingumo simbolis, grindys simbolizuoja pagrinda/esme/ klupejimas ant keliu simbolizuoja nusizeminima, dulkes dengia visa kas uzmirsta, tad vien jau logiskai mastant galima bandyti daryti isvadas, kad tai, kas susikaupe praeityje ir slegia mus, turi buti isvalyta ir atpalaiduota, tad kuo svariau isplausi, tuo graziau atrodys tavoji baznycia...:) Nuostabus dalykas musu sapnu simboliai ir kiekvieno asmeninis kelias bei gyvenimo eiga... tavoji rado atramos taska.Dabar tik nustok bukstauti ir tesk ka pradejusi - ir viskas bus gerai :)
ParašėTomash
#36573 nezinomas virusas-mutantas naikina zmonija. atsirandu kazkokioj organizacijoj ligoninej man suleidzia vaistu ir as esu prarades atminti poto nuejoj kazkur prie vandes telkinio atrodo papludymis, kazka ten radom atrodo negero. poto atradejoa atgaudineti samone ir pamaciau vaziuojancia auskata pratforma nusokau zemyn ant pratformos esantys zmones nemate manes, jie numeta kazka ant zemes panasu i laikrodi buvo, poto kai pas tebejo mane esantys ant praltformos pradejo lasinti lasus kazkokius nurie privilioja monsturus o as kazka turiu kazka kruvino... staiga pries akis atsiranda didelis monstras.... ir suskamba zadintuvas, as atsikeliu.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:nezinomas virusas-mutantas naikina zmonija. atsirandu kazkokioj organizacijoj ligoninej man suleidzia vaistu ir as esu prarades atminti poto nuejoj kazkur prie vandes telkinio atrodo papludymis, kazka ten radom atrodo negero. poto atradejoa atgaudineti samone ir pamaciau vaziuojancia auskata pratforma nusokau zemyn ant pratformos esantys zmones nemate manes, jie numeta kazka ant zemes panasu i laikrodi buvo, poto kai pas tebejo mane esantys ant praltformos pradejo lasinti lasus kazkokius nurie privilioja monsturus o as kazka turiu kazka kruvino... staiga pries akis atsiranda didelis monstras.... ir suskamba zadintuvas, as atsikeliu.

Visame tame chaose yra keletas simboliu , kuriuos galima butu aiskinti.Bet mane daugiau domina, kodel tu renkiesi tokius ivaizdzius kaip monstrai, baisuokliai, zudynes, gaudynes ir t.t.
Ligonines simbolis paprastai rodo poreiki atgaivai, tai poreikis sveikti dvasioje.Tam igyvendinti truksta rysio tarp samones ir pasamones.Prie viso to akyvaizdu jog portas begalo neramus, judrus ir linkes fantazuoti.
Kitas simbolis yra papludimys - tai simbolizuoja tavo emocine bukle.Auksta platforma tera ego/proto iskelimas virs visako, kas tu esi ir kaip tu matai pasauli bei tave supancia aplinka. TAs kakzas kruvino yra tavo gyvybines jegos, kuriu tu net nesuvoki, nes ivadyjai kaip "KAZKA KRUVINO".Tai taip pat gali buti praeitis ir skauduliai, nusivylimai ir vidines traumos, kurios pritraukia ne-galavima/depresija, kuri atsiranda sapnuose monstro ivaizdiu
Tomash, jautriems zmonems sunku nesapnuoti, todel truksta miego, tikrojo miego, poilsio.Tau labai butu pravartu gyventi ritmiskai/rezime ir grieztame.Susiformuok iporti tuo paciu laiku gulti ir keltis (kaip kariuomeneje) ir tvirta dienotvarke ir tavoji depresija dings taip, kaip ir atsirado
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
O as sapnavau sexa su savo drauge ir dar ten buvo kita moteris su mumis idomiai cia :D ka tai gali reiksti? Dar kazka sapnavau bet kazkoki chaosa net nepamenu gerai
Parašė autumn
#37052 Labai keista buvo, kai toj būsenoj tarp budrumo ir miego, kai jau vaizdai ar garsai lekia prieš akis, bet juos suvoki nemiegodamas, daugybę kartų atrodė lyg kas mane šaukia vardu.
Nors gal čia ne sapnas?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
dee rašė:Labai keista buvo, kai toj būsenoj tarp budrumo ir miego, kai jau vaizdai ar garsai lekia prieš akis, bet juos suvoki nemiegodamas, daugybę kartų atrodė lyg kas mane šaukia vardu.
Nors gal čia ne sapnas?

Atrode ar girdejai saukiant?
Asmeniskai esu turejusi panasiu isgyvenimu, kada suskamba skambutis i duris arba kazkas stuksena i langa - pasoki is miegu ir lieki nesuprates kas buvo...:):)
Parašė autumn
#37092 Ne, čia ne iš tų variantų, kai pasirodo, kad beldžiasi kažkas ar gatvėj vardu pašaukia. Kad girdėjau - negaliu sakyti, balsais galvoje nepasižymiu :D Tai buvo pusiau sapno forma - kaip prieš užmiegant kartais lekia vaizdai, taip tą naktį kažkas mane skirtingais balsais daug kartų šaukė vardu. Puikiai supratau, kad tai tikrai nėra realūs dalykai, o jau miego paveikti garsai.
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
#37345 Visa nakty name gaude kazkoks maniakas as su juo kovojau, paskiau nusprendziau kariauti su juo nusiskutau galva plikai beveik ir ji nuskandinau upeje kartu plakem ir kovojom? Ka cia gali reiksti?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
LinaS rašė:
O as sapnavau sexa su savo drauge ir dar ten buvo kita moteris su mumis idomiai cia :D ka tai gali reiksti? Dar kazka sapnavau bet kazkoki chaosa net nepamenu gerai

Jaunatviska vyriska smalsuma raba sexualini "alki"
O chaosas tera chaoso mumyse atspindys