- 2008 04 03, 13:53
Tomash rašė:nezinomas virusas-mutantas naikina zmonija. atsirandu kazkokioj organizacijoj ligoninej man suleidzia vaistu ir as esu prarades atminti poto nuejoj kazkur prie vandes telkinio atrodo papludymis, kazka ten radom atrodo negero. poto atradejoa atgaudineti samone ir pamaciau vaziuojancia auskata pratforma nusokau zemyn ant pratformos esantys zmones nemate manes, jie numeta kazka ant zemes panasu i laikrodi buvo, poto kai pas tebejo mane esantys ant praltformos pradejo lasinti lasus kazkokius nurie privilioja monsturus o as kazka turiu kazka kruvino... staiga pries akis atsiranda didelis monstras.... ir suskamba zadintuvas, as atsikeliu.
Visame tame chaose yra keletas simboliu , kuriuos galima butu aiskinti.Bet mane daugiau domina, kodel tu renkiesi tokius ivaizdzius kaip monstrai, baisuokliai, zudynes, gaudynes ir t.t.
Ligonines simbolis paprastai rodo poreiki atgaivai, tai poreikis sveikti dvasioje.Tam igyvendinti truksta rysio tarp samones ir pasamones.Prie viso to akyvaizdu jog portas begalo neramus, judrus ir linkes fantazuoti.
Kitas simbolis yra papludimys - tai simbolizuoja tavo emocine bukle.Auksta platforma tera ego/proto iskelimas virs visako, kas tu esi ir kaip tu matai pasauli bei tave supancia aplinka. TAs kakzas kruvino yra tavo gyvybines jegos, kuriu tu net nesuvoki, nes ivadyjai kaip "KAZKA KRUVINO".Tai taip pat gali buti praeitis ir skauduliai, nusivylimai ir vidines traumos, kurios pritraukia ne-galavima/depresija, kuri atsiranda sapnuose monstro ivaizdiu
Tomash, jautriems zmonems sunku nesapnuoti, todel truksta miego, tikrojo miego, poilsio.Tau labai butu pravartu gyventi ritmiskai/rezime ir grieztame.Susiformuok iporti tuo paciu laiku gulti ir keltis (kaip kariuomeneje) ir tvirta dienotvarke ir tavoji depresija dings taip, kaip ir atsirado