Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#367570 paulina, jei nori ir isigyk svelnu kaciuka, pamatytum kaip savijauta pageretu.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#367582 Kad negaliu, seimininke priekaistautu, kates viska drasko, dar plius, suns kai kas labiau noretu :D
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#368137 siandien mano suniukui jubiliejus, kovo 13d, du metukai, galvoju ka reiks padovanoti :? jis tai saki noreciau daug desrytes :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Kovotojas rašė:siandien mano suniukui jubiliejus, kovo 13d, du metukai, galvoju ka reiks padovanoti :? jis tai saki noreciau daug desrytes :achtung

Nupirk čebureką, katienos užvalgys :)
Parašė Deode
#369345 Susitikau su maniške mergina, parvykus namo. Išėjom į mišką šiandien. Pabėgiojom, pasivartaliojom, pasifotkinom ir energingos gryžom namo. Grįžus kai nešiau valgyti, kaip katinas aplink kojas glaustėsi, rankas palaižė ir mylinčiu ir ramiu žvilgsniu pažiūrėjo. Rytoj išvažiuoju, pasiilgsiu saviškės gražuolės ;)
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#374336 gal kam teko su tokiu dalyku susidurti, mano suniukui ant nosies galo atsirado trys rausvi taskeliai, pas vetinara vedem, jis traukia peciais, pergyvenam gal kokia liga nezinoma.
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#374338 Gal alergija kokią, nuo augalų kokių pvz.? Gal įkando kokie vabaliukai? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#374346 Na aš tikrai nežinau tų dalykų, tik spėju.
Mūsų katiną vyras išvežė skiepyt, o jis toks piktas - puolė mus, kai norėjom į boksą įdėt, tai tik į rankšluostį suvyniojus pavyko įgrūst. Šnypščia, kriokia, urzgia... Baisu. Kas ten klinikoj dėsis, tai nenoriu net pagalvot. Aš nevažiavau, nes prastai jaučiuosi... Va tau ir terapija :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#374351 Piktas, tikra tiesa... Na, mums jis geras, draugaujam visai. Visko būna, bet šiaip myliu jį labai. Tik jis labai agresyvus su svetimais žmonėmis... Plius, neįmanoma nuvežt pas veterinarą :?
Iš tikro, kai būnu viena dienos metu, būti su katinu yra daug fainiau nei vienai. Toks saulės spinduliukas mano gyvenime, mažas pūkuotis :valentas