Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
LinaS rašė:Visa nakty name gaude kazkoks maniakas as su juo kovojau, paskiau nusprendziau kariauti su juo nusiskutau galva plikai beveik ir ji nuskandinau upeje kartu plakem ir kovojom? Ka cia gali reiksti?

Manau , kad tai akyvaizdus poilsio trukumo zenklas
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#37540 o ka apskritai reiskia sapnuoti kosmarus?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
sarlota123 rašė:o ka apskritai reiskia sapnuoti kosmarus?

Manau, kad nieko.Turbut klausimas butu - kodel zmones sapnuoja kosmarus ?

Yra manoma, kad nuovargis, neissakyti,suslegti ir suslepti jausmai, neigiamos emocijos, neispsresti konfliktai, savo seseliu nepripazinimas bei realybes ignoravimas ,kaip pasekmes, persekioja kai kuriuos zmones.
Metafizikos vadovelyje yra rasoma, kad zmones, kurie jauciasi nesaugus, miego metu atsipalaidave nesugeba sukontroliuoti vaizdiniu ir jie chaotiskai uzklumpa miegantyji
Siuo atveju padeda meditacija, aktyvus pasivaiksciojimas, kalbos nera fiziniai pratimai.Taip pat mityba.Bet didziausi pokyciai ivyksta kai zmogus samoningai ima dirbti su savimi, keisti iprocius, keicia dienotvarke, keicia gyvensena
Pradziai tiek :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#37555 jau kelinta naktį sapnuoju, kad susituokiu su mažai pažįstamu žmogumi, nes tiesiog noriu ištekėti už bet ko ir po vestuvių visada paaiškėja kad jis manęs nemyli, o turėjo šiaip kažkokių sumetimų, į mane net dėmesio nekreipia ir iš euforijos puolu į neviltį. žuvele, ar gali būt, kad šis sapnas atspindi mano mintis apie nenusisekusius santykius realybėje, tai kad aš dabar jau suvokiu, kad visi jie tikrai buvo visiškai beviltiški?
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#37593 prieš kelias naktis sapnavau labai įdomų sapną: reikėjo atsidurti kažkokioj latvijos vietoj ir aš netyčia atsiskyriau nuo grupės ir autobusas nuvažiavo.
bet aš nenusiminiau, matau, kad daug visokių maršrutinių važinėja, vieną susistabdau ir važiuoju. reikia susimokėti, bet neturiu pinigų. "taigi vis tiek sapnuoju, įkišiu ranką į kišenę ir suvaidinsiu, kad duodu pinigą." taip ir padarau, bet vis tiek truputį bijau, kad vairuotojas ims rėkti, kai ištiesiu jam tuščius pirštus. bet ne, aš dar gaunu ir grąžos.
paskui atsivelku į kažkokį miestelį ir nepažįstamais kiemais bei koridoriais keliauju.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:jau kelinta naktį sapnuoju, kad susituokiu su mažai pažįstamu žmogumi, nes tiesiog noriu ištekėti už bet ko ir po vestuvių visada paaiškėja kad jis manęs nemyli, o turėjo šiaip kažkokių sumetimų, į mane net dėmesio nekreipia ir iš euforijos puolu į neviltį. žuvele, ar gali būt, kad šis sapnas atspindi mano mintis apie nenusisekusius santykius realybėje, tai kad aš dabar jau suvokiu, kad visi jie tikrai buvo visiškai beviltiški?

Samoningai sapnuojant - gali

Simboliai, tokie kaip sutuoktuves, vestuves , rodo nora ir poreiki POKYCIAMS. Kodel tie pokyciai nesekmingi? Todel, kad nevertini saves kaip moters, bijai vienatves ir vienisumo.Kas to nebijo , paklausi? Manau esme ne tame kas bijo , o kas ne.Esme tame, ar mes suvokiam tikrasias baimes priezastis ir kokios pasekmes del to, jog bijom.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#37600 manau, kad tu teisi, paskutiniu metu dažnai mąstau apie tai, kodėl ir noriu, ir bijau.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
ZNS rašė:prieš kelias naktis sapnavau labai įdomų sapną: reikėjo atsidurti kažkokioj latvijos vietoj ir aš netyčia atsiskyriau nuo grupės ir autobusas nuvažiavo.
bet aš nenusiminiau, matau, kad daug visokių maršrutinių važinėja, vieną susistabdau ir važiuoju. reikia susimokėti, bet neturiu pinigų. "taigi vis tiek sapnuoju, įkišiu ranką į kišenę ir suvaidinsiu, kad duodu pinigą." taip ir padarau, bet vis tiek truputį bijau, kad vairuotojas ims rėkti, kai ištiesiu jam tuščius pirštus. bet ne, aš dar gaunu ir grąžos.
paskui atsivelku į kažkokį miestelį ir nepažįstamais kiemais bei koridoriais keliauju.

Tokie sapnai sapnuojami pereinamuoju laikotarpiu.Mes visi pastoviai esame kitime.Tik vieni stumiasi pirmyn, kiti sukasi ratu, treti isikimbam i praeiti ir nebegalim paleisti.
Autobusas simbolizuoja judejima su minia
Faktas, jog tu neturi pinigu aiskinamas kaip baime prarasti savo "vieta po saule", sugebejimo trukuma pasiekti uzsibreztus tisklus.Esi nepastebeta ir neivertinta kitu.Bet faktas, kad istiesi tuscia sauja ir dar gauni grazos simboliskai aiskinamas kaip ryztas
Man uzkliuvo zodis - atsivelku.
Nepazystamos vietoves , kiemai ir koridoriai rodo saves nepazinima.Visa kas esi vidujai, skleidziasi tavyje, bet tu tokios saves nepazysti
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#37605 žodis "atsivilkti" yra labai dažnas mano leksikone tiesiog.
o įdomus aiškinimas, ačiū.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:manau, kad tu teisi, paskutiniu metu dažnai mąstau apie tai, kodėl ir noriu, ir bijau.

Baimes labai idomus mechanizmas.Jei neturetume atminties, nejaustume baimes.Dar liudniau , kad sis mechanizmas veikia prisirisimu prie praeities isgyvenimu.Musu lasteles turi atminti.Ar imtume viena lastele ar imtume visa kuna - mes pilni prisiminimu to ka jautem, ka patyrem, ka isgyvenom, todel kiekvienu nauju atveju kazka naujo darant , bandant, mes nesamoningai lyginam su praeities isgyvenimais.Prisiminimu neimanoma "istrinti" Protas gali pamirsti, o va kunas - ne.Jame lasteliu lygmenyje uzsifiksuoja viskas ir su visam iki maziausiu detaliu.Todel vargsta tie, kurie bando keisti iprocius.To neimanoma padaryti.Jei jau syki iprotis susiformavo ir ypac neigiamas - sakysim toks, kaip narkotiku vartojimas, prisirisimas prie sekso, poreikis vartoti alkoholi,jis islieka visam laikui - tokiu principu veikia karmos desnis - nes kiekvienas veiksmas turi atoveiksmi su pasekmem. Tokius iprocius tegalima pakeisti naujais, kitais , bet jau stipresniais uz senuosius.Todel bet kokios prieraisos ir yra vadinamos "nepagydomomis ligomis".
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
ZNS rašė:žodis "atsivilkti" yra labai dažnas mano leksikone tiesiog.
o įdomus aiškinimas, ačiū.

Aisku...
man jis turi neigima "uztaisa"
Parašėlakstute
#37631 Sapnavau pilna kambarį savo rūbų, daug nelankstytų, susiglamžiusių kuriuos rūšiavau lankščiau, kitus atidėliojau lyginimui, tvarkiausi nušilusi. =)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#37636 [quote="Auksinezuvele
Todel vargsta tie, kurie bando keisti iprocius.To neimanoma padaryti.Jei jau syki iprotis susiformavo ir ypac neigiamas - sakysim toks, kaip narkotiku vartojimas, prisirisimas prie sekso, poreikis vartoti alkoholi,jis islieka visam laikui - tokiu principu veikia karmos desnis - nes kiekvienas veiksmas turi atoveiksmi su pasekmem. Tokius iprocius tegalima pakeisti naujais, kitais , bet jau stipresniais uz senuosius.Todel bet kokios prieraisos ir yra vadinamos "nepagydomomis ligomis".[/quote]

tai ka man daryt su savo priklausomybemis???
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:[quote="Auksinezuvele
Todel vargsta tie, kurie bando keisti iprocius.To neimanoma padaryti.Jei jau syki iprotis susiformavo ir ypac neigiamas - sakysim toks, kaip narkotiku vartojimas, prisirisimas prie sekso, poreikis vartoti alkoholi,jis islieka visam laikui - tokiu principu veikia karmos desnis - nes kiekvienas veiksmas turi atoveiksmi su pasekmem. Tokius iprocius tegalima pakeisti naujais, kitais , bet jau stipresniais uz senuosius.Todel bet kokios prieraisos ir yra vadinamos "nepagydomomis ligomis".

tai ka man daryt su savo priklausomybemis???

Sapnuok, panagrinesim sapnus, tada gal ka sugalvosim drauge... :)))

Priklausomybes ir iprociai - dvi skirtingos temos, nors vienas su kitu artimai siejais
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
lakstute rašė:Sapnavau pilna kambarį savo rūbų, daug nelankstytų, susiglamžiusių kuriuos rūšiavau lankščiau, kitus atidėliojau lyginimui, tvarkiausi nušilusi. =)

Rubai simbolizuoja musu paziuras i mus supanti pasauli ir aplinka.
Pamastyk apie tai is sios pozicijos.
O kuris kambarys buvo taip uzverstas?
Dekui