Moderatorius: Astro-Meška

Parašė A.J
#381327 Esu 3 mėn mama. Turiu nuostabe dukryte, bet jaučiu, kad jos nemyliu taip kaip turėčiau. Nesu laiminga maitindama ja krutim.Daug verkiu. Bijau, kad jos irzlumas dėl manes.
Parašė A.J
#381462 Ji planuotas ir lauktas vaikas. Gimdymas buvo sunkus ir ilgas( ko nesitikėjau) Vyras labai myli.Bet ji saug verke labai ir reikalauja démesio. Kabo ant krūties beveik nuolatos. Nakti tai pat...
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#381479 Jūs greičiausiai labai pavargote savo dukryte rūpintis, ypač jei ji tokia nerami, ir nuolat reikalaujanti dėmesio.
Būtų gerai, jei vyras daugiau prisidėtų prie dukrytės priežiūros, gal tada ir jums lengviau pasidarytų.
Parašė NOM
#381505 manau, kad dėl nuovargio galėtų būti ne per geriausia nuotaika.


(Louann Brizendine-Moters smegenys) vienas skyrius skirtas savijautai po gimdymo....
Parašė A.J
#381513 Vyras padeda kai gali, bet jis po darbo grižta pavarges. Be to ji nori kaboti man ant kruties ištysai, tai kas man belieka...nerėkdysi vaiko. Net pienukas mažėt pradeda. Pavargau. Gyvenam toli nuo atrimu. Draugu geru čia neturim. Pažystami gal ir pagelbėtu, bet tik tuo, kad pasiūlytu duoti mišinuko. O mes to nenorim. Dar sunku dėl to, kad mūsu pasiryžimas maitint mano pienu net ir artimiems yra nepriimtinas(marinam vaika)
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#381514 Stresas aišku mažina pieno laktaciją. Kuo labiau nerimaujate, tuo mažiau jo.
Bet nejaugi nėra kitos išeities? O kokios auklytės kad padėtų tvarkytis, nenorit priimti? Na gal su pinigais striuka, bet daug kas apie tokią galimybę masto, jei pavargsta. Vis lengviau. Nereikia nusiteikti kad nėra išeities.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#381677 Gal tai stresas, galima pabandyti raminancios arbatos, vaikelis jau turi savo atsparuma sioki toki, nemanau, kad pakeks, juk ir dar nescios moterys pavartoja ir nieko neatsitinka, jei su moters vaisingumu viskas gerai ir jos organizmas sveikas. Visgi jei vartot raminancia arbata reiktu vaistininko pasiklaust, o del raminamuju jie turi salutini poveiki jei taip jaudinates negerkit ju, manau arbata atstatytu ta stresa, nes jei dar is po gimdymo stresuojat jum tas stresas nenusimusa ir velkasi toliau.