Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#374364 zinoma Elise kad miela tureti gyvuneli namie, as kai nebegalejau dirbti, tai nusipirkome suniuka, kai vienas namie esu, tai vis sioke tokia paguoda yra.
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#374366 Omg, grįžo katinas iš veterinaro, tai nieko neprisileidžia, puola, šnypščia, kanda... :verkiu Tikiuosi, atsigaus per naktį nuo tų stresų, o tai teks reminančiais dalintis... Beje, mano teta, kuri gyvena JAV, savo katei duoda Prozac'ą, kad nesimuštų su kitais, jų namuose gyvenančiais, katinais. Kai išgirdau tą bairį pirmą kartą, tai nepatikėjau... :D
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#374367 Beje, kalbant apie gyvūnų terapija, mane labiausiai žavi delfinai! Svajonė būtų su delfinais paplaukioti, bučkį duoti kokiam gražuoliui... Tikiuosi, kada nors tai bus galima įgyvendinti.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#374368 na ta svajone igyvendinti nera taip sunku, klaipedoje delfinariumas yra, jo delfinai labai protingi.
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#374370 Kažin ar ten bet kokiai prašalatei duotų bent paliest tą delfiną... Bet žinau, kad Turkijoje yra galimybė paplaukiot su delfinais tik reikia labiau pasidomėt dėl sąlygų, gal ten melejoną kainuoja.
O dar gera terapinė priemonė - juokingi gyvūnų vaizdeliai youtubėj :da
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#374371 na nezinau, ir nesu buves delfinariume, nors netoli gyvenu, dabar kai tu paminejai apie delfinus, galvoju kad reiks apsilankyti.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#374959 Mano terapeutas komoj :D

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#375273 Jo, jis medžiotojas tikras, ėjau neseniai parsivest iš lauko ir žiūriu prie laiptinės negyvas paukštukas mėtos :bloga Nuobodu, matomai, jam pasidarė.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Katinas rašė:https://www.15min.lt/gyvenimas/naujiena/augintiniai/5-pamokos-kuriu-turetume-ismokti-is-kaciu-1036-806682

Pasimokykit :)

Geras straipsnis :)
Parašė NOM
#384384 Ar šunų ir kačių šeimininkai – skirtingi? | Ji24.lt
Kokiomis charakterio savybėmis pasižymi šunų ir kačių mylėtojai?
Tyrimas: kačių šeimininkai šunų šeimininkus lenkia intelektu, bet ...

Itin jautrus vaikas -Elaine N.Aron
85 psl.
Kažkodėl ( dar nežinančią ,jog esu itin jautri ir kad šunys šiuo atžvilgiu gali būti skirtingi) mane visada žavėjo borderkoliai -tie juodmargiai šunys,ganantys avis. Buvau tikra kad jie turėtų puikiai varžytis bendrojo paklusnumo konkursuose. Taigi nusipirkau borderkolių veislės šuniuką ir netrukus turėjau atsiadavusį,supratingą draugą.

https://www.youtube.com/watch?v=q8FfNQ_E0l0 Nana the Border Collie Performs Amazing Dog Tricks